Announcement
Collapse
No announcement yet.
Επειδή το γέλιο κάνει καλό...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
-
-
Δεν πρόλαβα τη συζήτηση με τα κοκτέηλ, αλλά θα σας πω κάτι το οικονομικό. Εξαρτάται την ονομασία του ποτού για το πόσο θα πληρώσεις. Έχω πετύχει άλλες φορές να τα πληρώνεις γύρω στα €5, όπως το Margarita και το Alexander, άλλες φορές €10+, όπως το Mai-tai και άλλα εξωτικά ποτά που δεν τα συναντάς συχνά.
Μιλάει κάποιος με πείρα, επειδή ήπιε πάντος τύπου κοκτέηλ από μικρό παιδί. Το αγαπημένο μου είναι το Mai-Tai.sigpic
Comment
-
Ανάλογα με πόσες λέξεις είναι το cocktail πάει η τιμή του.
Martini/Margarita και λοιπά cocktails άντε να τα βρεις μέχρι 8 ευρώ (εκτός άμα γουστάρεις Κολωνάκι βεβαίως βεβαίως) άλλα άμα επιλέξεις ποτά τύπου Old-Fashioned και Mai-Tai και Cuba Libre μην σου πω ανεβαίνει αναλογικά η αξία καθώς βλέπεις όσο πιο πολύπλοκο και το όνομα τόσο περισσότερα υλικά και κόπος έχουν μπει στο ποτήρι. Όλα αυτά για να καταλήξω οτι μια φορά που πήρα Zee Spotted Pig Bloody Mary πλήρωσα 36 ευρώ πράγμα που άμα είχα δει το post σου Θανάσαρε θα είχα τώρα γλυτώσει.
Comment
-
To Million Dollar einai to poio gamato coctail."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment