Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενας απλος, σκεπτομενος ανθρωπος
Collapse
X
-
Twra pou eimai kai egw pleon sthn kathgoria tou skeptomeno anthrwpou, niwthw kai to diko mou IQ na afksanetai
Leave a comment:
-
Είστε θεοί. Κάποιος πρέπει να φτιάξει εκκλησάκια για προσκύνηση του κάθε έναν σας και ένα τεράστιο ναό για τον Solid.
Έχω λιώσει....
Leave a comment:
-
Οφείλουμε να κάνουμε μια έκθεση με θέμα "DJ Solid: Η σκέψη συναντά την χέστρα" ώστε να μάθει και άλλος κόσμος τις ιδέες,τα λόγια και τα έργα αυτού του,Θου Κύριε,δεύτερου λυτρωτή του ανθρώπινου γένους.
DJ θα σε ακολουθούμε πάντοτε πιστά και ταπεινά
Leave a comment:
-
Ωχ τι βλέπω εδώ, όλοι πήρανε φόρα. Αύριο θα κάνω κι εγώ εμφάνιση :xp: .
Leave a comment:
-
αξια μια φωτο μηχανης = 100 ευρω
αξια μιας φωτο = 10 ευρω
αξια να κανεις μια φωτο αλα Solid = ανεκτιμητη
Azrael οσο πιο πολλα αποκαλυπτεις τοσο μας πορωνεις. Ακομα και η καμπυλη της κοιλιας του ειναι αγγελικα πλασμενη
Leave a comment:
-
Τιμή μου να έχω τέτοιο avatar...Διότι τι θα είμασταν δίχως προβληματισμούς και σκέψεις?
Έκανα επιτέλους και join στο fanclub αν και το έλεγα καιρό τώρα.
Leave a comment:
-
Έτσι αγαπητοί εν DjSolid αδερφοί! Είμαστε όλοι απλοί, πλην όμως, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ άνθρωποι! Σκεφτόμαστε, προβληματιζόμαστε, απορούμε και δεν ντρεπόμαστε να το δείξουμε! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο DjSolid
(έβγαλα 60 φωτογραφίες για να πετύχω την πιο πιστή πόζα. Άξιζε τον κόπο πιστεύω)
Leave a comment:
-
Φυσικα και δεν μπορουμε να τον αφησουμε ετσι... Μονο αν βαλει το σωστο avatar....
Leave a comment:
-
Ο Azrael χαλάει την πιάτσα και προσπαθεί να ρίξει λάσπη. Θα τον αφήσουμε έτσι;
Leave a comment:
-
Aπο το αλλο θεμα:
ΡΕ τι να πω και γω,που ξυπναω και τον βλεπω γυμνο με τον μικρο Κωστακη φατσα φορα;(θα ελεγα πσωλη αλλα με κυνηγαει ο Titus).εισαι ολογυμνος στη φωτο? τσιτσιδος?

Κοιταξτε μουρη:

Ιδιος ο τραγουδιστης των ανωριμων:

Εδω ειχε πιει τοσο πολυ που εκανε ο,τι να ναι.Εγω εννοειται δεν εχασα την ευκαιρια.
Leave a comment:
-
Παιδιά είστε απίστευτοι! Πείτε μου πως μπορώ να αρνηθώ την πρότασή σας διαβάζοντας posts σαν του Scatty και του Ferry;;;
Τιμή μου!
Leave a comment:
Leave a comment: