Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Δηλαδή αν αλλάξω το avatar μου σε αυτή την παρόμοια πόζα που όλοι χρησιμοποιείτε τότε θα μπορέσω και εγώ να αγγίξω έστω και στο ελάχιστο την τελειότητα αυτού του θείου πλάσματος?? O_o
Μας λες οτι θελεις να γινεις η μαϊμου της Φαμιλιας;
Για να το θέσω πιο κομψά θέλω να γίνω το πρωτεύον-μη-άνθρωπος της φαμίλιας. Άλλωστε πληρεί τις προϋποθέσεις του απλού και σκεπτόμενου η φωτογραφία μου...
βασικα ειναι πολυ πιο δυσκολο αποτι φαινεται, αφου επρεπε να χωσω το σωμα του αναμεσα εκει, να του αλλαξω κεφαλι και τη ματια του προς αλλη κατευθυνση αλλα...1 ειναι ο παντρε
ΕΝΤΙΤ :
Παρακαλω να το παει καποιος στο Thread του photoshop. Μπερδευτηκα...
O καθενας εχει την θεση του, αρκει να ειναι απλος και σκεπτομενος. Η απλοτητα έγκειται στην καθαροτητα του σωματος και η υγειως σκεπτόμενη gaming φυση στην καθαροτητα του πνευματος.
οπως και να χει ειμαι το νουμερο 2. Τοσο ψηλο rank. Οι υπολοιποι ειστε μικροτερα rank/νουμερα
παντως Padre, η familia αντι να εχει avatar με μουσια στο δικο σου στυλ, μου ξυριζονται λες και ανηκουν σε Αγγλικη. Δε ξερω τι κυρωσεις θα υπαρξουν, εγω δε βαζω λογια, αλλα κοψτους τον κωλο.
σημειωτεον, στην πικ μου δε φορουσα μπλουζα και ειχα βγει απτο μπανιο οπως ακριβως οριζει το καταστατικο.
Leave a comment: