Announcement

Collapse
No announcement yet.

La Famillia di pensiero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Grazie παιδια μου... Mille Grazie...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Αδέρφια κάντε ότι θέλετε και εγώ εδώ είμαι να κατατροπώνω τους δικαστικούς σας αντιπάλους...

Έχω OBJECTIONS!!! και δεν φοβάμαι να τα χρησιμοποιήσω....
      sigpic

Comment

Αδερφια, αγαπημενε Πατερα, δεν εχω σχετικη φωτο για την ωρα αλλα θα σας συστησω τον φιλο μου τον AlBanjo, το τραγουδιστη της φαμιλιας.
        Do a barrel roll!

Comment

Η Φαμιλια siniore Ramparter παριστιχιζεται απο αληθινους ανθρωπους, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ. Οποτε οταν αποφασισεις να δηλωσεις πιστη, το αναλογο avatar ειναι αρκετο για να σε ενταξει σε αυτην...

Comment

Από αυτήν την ιερή στιγμή και μετά δν υπάρχει επιστροφή....
            Είμαι μέλος της φατρίας / φαμίλιας....

Δηλώνω υπακοή στις εντολές...και φυσικά....omerta!
            "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Grazie signore Bahamut... Η φωτο σου θα μπει καποια στιγμη αργοτερα, ενα τεχνικο θεμα απασχολει την Φαμιλια...

Comment

Vae victis...

Μπήκα στο μικρό σας κλαμπ?
                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Αν καταφερεις να διορθωσεις και το ζητημα με τις 20 εικονες ανα ποστ, θα κατεχεις περιοπτη θεση στην Οικογενεια...

Comment

Original post
                    :resp::resp:
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Ή ο μεγας Jino De La Burai εκανε καποιο λαθος ή εμενα δν το βγαζει :S

Μου εμφανιζει οτι το Quote ειναι "Original Post"
                      "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Originally posted by Titus View Post
                        Vae victis...

Sith LOL.
                        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Originally posted by Sith Lord Bahamut View Post
                          Ή ο μεγας Jino De La Burai εκανε καποιο λαθος ή εμενα δν το βγαζει :S

Μου εμφανιζει οτι το Quote ειναι "Original Post"
                          Να σου πω κι εγω εφαγα ενα σκαλωμα, εννοει respect στο op χωρις να το κανει quote ολοκληρο.
                          Do a barrel roll!

Comment

Ρε θα κανετε τιποτα να μπορουν να μπουν οι φωτο ολες σε ενα μερος ή θα αρχιζω να μοιραζω εντολες προς εξοντωση;

Comment

Ας τις κάνει κάποιος ένα copy και να φτιάξει ένα bmp στο paint με copy paste, και να μπει στο αρχικό post. Τι το έχουμε το photoshop?
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ακόμα δν καταλαβαινω...:Ρ
                                Αν η φωτό που εχει ο Azrael ειναι και σε προηγουμενο post δεν την βλέπω :S

Ας συνεχισουμε την καταστρωση σχεδίων....αρχεται η Διαπλοκη....μουαρχαρχαρ.....

Comment

Working...
                                X