Announcement
Collapse
No announcement yet.
La Famillia di pensiero
Collapse
X
-
Τα λόγια του Sc@tm@n ήταν σαφέστατα! Να μην ξεχάσουμε την ημερομηνία δημιουργίας της Familias. Άρα στην πρώτη επέτειο θα επανέλθει το trend!
-
Noμίζω χρειάζεται καθώς αυτό το νέο trend με τα εις @r@s δημιουργεί ένα κλίμα f@mili@r@s!!!
Leave a comment:
-
απο το 10ατο εχει να ανανεθει το τοπικ, νομιζω δε χρειαζεται να ειναι αλλο sticky.
Leave a comment:
-
Ωπα μαγκιόρικο το νέο αίμα
. Δεν ξέρω αν ο padre δέχεται νέα μέλη, προσπάθησε. Δυστυχώς όμως το πράγμα έχει κρυώσει αρκετά.
Leave a comment:
-
Με τιμη και συγκινηση ανακοινωνω πως η περιοδος al capone περασε. Και του χρονου παλι. Να μη διανοηθει κανεις να ξεχασει αυτη την ημερομηνια.
η αλλαγη avatar Μπορει να γινει εφοσον δεν εχετε στιγματιστει. Το ξερω, μετα απο αυτο ειστε αλλοι ανθρωποι. Παθων κι ο ιδιος. Αλλα ok
Padre, rispetto.
Leave a comment:
-
Ρε ουστ, που θέλεις να μπεις και στην οικογένεια. Πάνε στους άλλους, εκείνοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης έτσι κι αλλιώς. Εμείς εδώ είμαστε καλλιτέχνες και σκεπτόμενοι πάνω από όλα.
Leave a comment:
-
Padre είμαι για εκπαίδευση ώστε να γίνω ο καλύτερος πολεμιστής σου και με ξέχασες;Ξέχασες να με βάλεις μέσα στο ρόστερ σου;Φωτογραφίαδική μου δεν βάζω.Άλλωστε δεν χρειάζεται να γνωρίζουν όλοι το παρουσιαστικό μου.Έτσι θα είμαι πιο αποτελεσματικός και το ξέρεις.
Leave a comment:
-
Ή μπορει να ειναι femme fatale.
Δε βαρεθηκατε μια φορα τη διορθωση πανω στη διορθωση (βλ. Super Mario World/Land/Advance fuck-up) θελετε κι αλλο κι απο πανω.
Take that
.
Leave a comment:
-
Έχει και φέμαλ Φατάλε στο anime.gr...
Απόκει προέρχονται οι σεξουαλικές του σχέσεις !
Leave a comment:
-
Εντάξει, αρκεί. Υπόλοιπα σχόλια μέσω Π.Μ. παρακαλώ.
Άσε που είστε και off-topic...
Leave a comment:
Leave a comment: