Announcement
Collapse
No announcement yet.
La Famillia di pensiero
Collapse
X
-
μακαρι να ταν γεματο μαλ τουλαχιστον θα ταν αρσενικα... και δεν ενοω πως εχει πολλες γυναικες...
-
λολ σου απαγορευω να αναφερεσε στις σεξουαλικες μου σχεσεις...
Leave a comment:
-
εγω πιστευω πως η τολμηρη μου παρουσια θα φερει πιο πολυ κοσμο στη φαμιλια και θα κυριαρχισουμε στο g odyssey
Leave a comment:
-
Όλο ανοησίες κι όχι και τίποτ' άλλο, θα μας πουν συνένοχους.Originally posted by Strawhat Nikos View PostΠολλοι απο εσας μπορει να αναρωτιόνται... μα γιατι να αφησουμε τον padre solid για την Oro famiglia ποιος λογος τι κερδιζουμε που οδηγουμαστε και γιατι να εχουμε χρυση ριγα και οχι ενα καφε τριγωνο πχ...?
Η απαντηση ειναι απλη επειδη μπορω να κανω ενα τετοιο ποστ!
Ειναι τοσο επικο που θα θελα να το συνοδευσω με ενα κλασικο κομματι μουσικης σα και αυτα που βαζει ο παπακαλιατης στις αντιστοιχες επικες σκηνες του...
Leave a comment:
-
Πολλοι απο εσας μπορει να αναρωτιόνται... μα γιατι να αφησουμε τον padre solid για την Oro famiglia ποιος λογος τι κερδιζουμε που οδηγουμαστε και γιατι να εχουμε χρυση ριγα και οχι ενα καφε τριγωνο πχ...?
Η απαντηση ειναι απλη επειδη μπορω να κανω ενα τετοιο ποστ!
Ειναι τοσο επικο που θα θελα να το συνοδευσω με ενα κλασικο κομματι μουσικης σα και αυτα που βαζει ο παπακαλιατης στις αντιστοιχες επικες σκηνες του...
Leave a comment:
-
"Να πάρετε και την όμορφη Ντόρα και να πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής...Γούτου γούτου"
Leave a comment:
-

"Χο, χο...σου εύχομαι Strawhat Nikos καλή τύχη στη χρυσή προσπάθεια που κάνεις!"
Leave a comment:
-
Here you go!Να δω drive by με Tommyguns στο δρομο που ειναι το κουρειο μου κι ας ειμαι κι εγω το θυμα...
Leave a comment:
-
Eχω μια τελειως ανατρεπτικη ιδεα για την Oro famiglia που θα σας αφησει ετη φωτος πισω χεχεχεχεχεχεχεχε!
Leave a comment:

Oro ?
Leave a comment: