Announcement

Collapse
No announcement yet.

La Famillia di pensiero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Η χρυσή ρίγα τι ακριβώς συμβολίζει;
    Είναι fashion statement για να σπάσει η ασπρομαυρίλα.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

LOL.

Πάντως δυο φαμίλιες είναι πολλές για ένα forum. Στο τέλος δεν θα μείνει πελατεία για προστασία, θα είμαστε όλοι μαφιόζοι χωρίς πολίτες που θα τρώνε το ξύλο και θα σκάνε το παραδάκι. Για αυτό ετοιμαστείτε για drive by με Tommyguns στο κουρείο που ξυρίζεται ο Ramparter...
      Insert Coin

Comment

Να δω drive by με Tommyguns στο δρομο που ειναι το κουρειο μου κι ας ειμαι κι εγω το θυμα...
        Do a barrel roll!

Comment

Μονο να μου πειτε τι ακριβως θα σχεδιασουμε για το driveby, για να στησω καλα το αυτοκινητο, μη σπινιαρει αδικα και χανουμε χρονο...
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Eχω μια τελειως ανατρεπτικη ιδεα για την Oro famiglia που θα σας αφησει ετη φωτος πισω χεχεχεχεχεχεχεχε!

Comment

Να δω drive by με Tommyguns στο δρομο που ειναι το κουρειο μου κι ας ειμαι κι εγω το θυμα...
              Here you go!
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

"Χο, χο...σου εύχομαι Strawhat Nikos καλή τύχη στη χρυσή προσπάθεια που κάνεις!"

Comment

loooooooooooooooooooool

Comment

• "Να πάρετε και την όμορφη Ντόρα και να πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής...Γούτου γούτου"
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Originally posted by DjSolid View Post

Kenshin-san de nani n desu ka Oro ?

Battousai Himura Kenshin san !
                        sigpic

Comment

• Πολλοι απο εσας μπορει να αναρωτιόνται... μα γιατι να αφησουμε τον padre solid για την Oro famiglia ποιος λογος τι κερδιζουμε που οδηγουμαστε και γιατι να εχουμε χρυση ριγα και οχι ενα καφε τριγωνο πχ...?

Η απαντηση ειναι απλη επειδη μπορω να κανω ενα τετοιο ποστ!

Ειναι τοσο επικο που θα θελα να το συνοδευσω με ενα κλασικο κομματι μουσικης σα και αυτα που βαζει ο παπακαλιατης στις αντιστοιχες επικες σκηνες του...

Comment

• Originally posted by Strawhat Nikos View Post
                            Πολλοι απο εσας μπορει να αναρωτιόνται... μα γιατι να αφησουμε τον padre solid για την Oro famiglia ποιος λογος τι κερδιζουμε που οδηγουμαστε και γιατι να εχουμε χρυση ριγα και οχι ενα καφε τριγωνο πχ...?

Η απαντηση ειναι απλη επειδη μπορω να κανω ενα τετοιο ποστ!

Ειναι τοσο επικο που θα θελα να το συνοδευσω με ενα κλασικο κομματι μουσικης σα και αυτα που βαζει ο παπακαλιατης στις αντιστοιχες επικες σκηνες του...
                            Όλο ανοησίες κι όχι και τίποτ' άλλο, θα μας πουν συνένοχους.
                            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• εγω πιστευω πως η τολμηρη μου παρουσια θα φερει πιο πολυ κοσμο στη φαμιλια και θα κυριαρχισουμε στο g odyssey

Comment

• Egw pantws den to katalava.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X