Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Α και εχθές όταν είπα οτι χώρισα και είπες τι fail forum που είμαστε.
Απ'ότι ψαρεύω εδώ γύρω το μισό forum δεν έχει δει καν αιδοίο, οπότε καλά είμαστε. ;)
Eτοιμη ρε ηταν να ανοιξει καμερα,μου εστειλε και αλλη πικ.Ουτε εγω πιστευα στην αρχη και μακαρι να ηταν ψεμμα γιατι χασαμε πολυ καλο κορμι πατριωτη.Πικ ηθελε απο ...ξερεις... και πηγα να την βγαλω και το κωλοmsn με εβγαλε away,θα το ειδα και ξενερωσε λογικα χαλβαδιαζε και με αλλους,εμενα θα περιμενε.Δε πειραζει ρε το PS3 να ναι καλα και απο γκομενες ουυυυυ καμια.
Δε παίζει μία τόσο εμφανίσιμη κοπέλα να κυκλοφορεί στο Omegle και να ψάχνει cybersex. Απλά κάποιοι μπορεί να είναι και ομοφυλόφιλοι, να πιάνουν 2-3 φώτο του ίδιου κοριτσιού που κυκλοφορούν στο νετ και να ψαρεύουν.
Καλα ρε μλκ κοιτουσες ενα λεπτο αντρικο(και μαλιστα πολυ αντρικο)κωλο;Απαντησε μου λιγο σε αυτο.Θελω να ακουσω ενα καλο λογο.:xp:
Ραμπ θα επρεπε να σε βρισω αλλα ειναι τοσο επικο.
Παντως χωρις πλακα αυτα ειναι επικινδυνα,δεν ειχα πειστει ιδιαιτερα αλλα τα δυο κεφαλια καναν κοντρα ποιο θα επικρατησει.Καλυτερα που βγηκε γιατι αν ηταν κανενας που ψαρευε πικς στο νετ ή απλα να σε ρεζιλεψει στο τελος θα ετρωγα τρελο ownage μετα.Οποιος θελει βρισκει τετοιες εικονες και αυτη ηταν μουναρα,σιγα μην εψαχνε σοβαρα στα chats.
edit-παντως μια στις εκατο να ηταν real,πραγματικα ειμαι πολυ γκαντεμης.
Leave a comment: