Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλαψα κι εγω στον Τιτανικο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ντροπη σας που αμαυρωνεται το τοπικ με τοσα off.

Λιγη συνειδηση κι ευαισθησια για τους αλλους δεν εχετε.

αστα διαλα, συγκινηθηκα παλι
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Originally posted by _Lloyd View Post
      Γαμώτο, εγώ το είδα δει ή πέμπτη ή έκτη δημοτικού σε κινηματόγραφο και θυμάμαι ότι είχα συγκινηθεί πολύ, ίσως να δάκρυσα και λίγο. Ζητώ συγγνώμη από το ανδρικό φύλο. Έκτοτε, φοράω 4 μέρες τουλάχιστον κάθε εσώρουχο, πλένομαι μόνο σε αργίες και ειδικές περιστάσεις και καθαρίζω το πάτωμα με τα ρούχα μου πριν τα φορέσω. Αποσμητικό δεν ξέρω τι σημαίνει. Ελπίζω κάποια μέρα να καταφέρω να ξεπληρώσω την ατιμία μου αυτή. Ελπίζω κάποια μέρα, να είμαι άξιος να κοιτάξω τον Tannosuke στα μάτια.
      Έγραψες πάλι! Ψήφισε κιόλας να γίνει derby!
      The illusion of free will is an illusion.

Comment

Έκλαψα τα λεφτά μου, μετράει;

Comment

Έλεος!!!Τι άλλο θα ακούσω!Μην είστε τόσο των τύπων πια.Φτάνει!Πείτε ότι δακρύσατε και μια φορά δεν κάνει κακό.Δεν θα χάσετε τον αντρισμό σας.Η ταινία αξίζει να την δεις όχι μια αλλά 10 ή παραπάνω φορές..
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Eκλασα και γω στον Τιτανικο.

Ημανε πρωτο ραντεβου στο γυμνασιο με τη Μυρσινη και πηγαμε να το δουμε.Η μανα μου σπιτι πω πω πρωτο ραντεβου το παιδι εγινε αντρας αλλαξε σωβρακο κτλ.Ειχε μια ωραια ιδεα να με βαλει να φαω τας κεμπαμπ πριν φυγω και τι κλασιμο εφυγε δε περιγραφεται.Απο το ασανσερ που κατεβαινα τις εριχνα τοσο δυνατα σαν fireballs και απο μποχα αστα κλαφτα.

Την περιμενα στην πλατεια ταχυδρομιου η οποια ευτυχως ειναι μεγαλη και ανοιχτη,τις εριχνα σαν 3.1 λεμε,ερχεται το κοριτσι(μελαχρινη με σιδερακια,αρκετα ανεπτυγμενη ),μου δινει ενα φιλι στα γρηγορα,εγω απομακρυνθηκα γιατι μου εφυγε η κλανια τεσπα ξεκιναμε παμε.

Φτανουμε στο Victoria cinema και μου λεει να παρουμε κοκα κολα και ποπ κορν?αχαχαχαχαχαχαχα αν ετρωγα κι αλλο θα ειχαμε ψοφησει ολοι εκει μεσα,αγοραζω μονο για εκεινη,μπαινουμε καθομαστε.Μολις εμαθα πως η ταινια ειναι μεγαλη,χεστηκα λεω τη κλασαμε 3 ωρες χωρις γκαμπινε δε θα τη παλεψω.

Τελικα μπαινουμε και καθομασταν κοντα αγκαλιτσα,οχι μονο τις εριχνα αλλα η μποχα ηταν Godlike!Το καταλαβε αλλα δεν ειπε τπτ,καπως ετσι τελειωσε η σχεση μας.Για την ταινια τωρα σορρυ δε ξερω παιδια χεστηκα.
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Αφιερωμένο σε όλα τα αισθαντικά αγόρια και σκληρά αντράκια που ποτέ δεν κλαίνε του forum. Πιστέψτε με, ΠΡΕΠΕΙ να το ακούσετε!

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Mtea apo afto, h testosteronh mou anevhke sta ypsh!!!
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Εγω παραδεχομαι οτι σαν παιδι δακρυζα στο τέλος του Terminator 2....

Comment

Originally posted by i Have no Equal View Post
                    Εγω παραδεχομαι οτι σαν παιδι δακρυζα στο τέλος του Terminator 2....
                    :resp:

Comment

Originally posted by Azrael View Post

Ημανε πρωτο ραντεβου στο γυμνασιο με τη Μυρσινη και πηγαμε να το δουμε.Η μανα μου σπιτι πω πω πρωτο ραντεβου το παιδι εγινε αντρας αλλαξε σωβρακο κτλ.Ειχε μια ωραια ιδεα να με βαλει να φαω τας κεμπαμπ πριν φυγω και τι κλασιμο εφυγε δε περιγραφεται.Απο το ασανσερ που κατεβαινα τις εριχνα τοσο δυνατα σαν fireballs και απο μποχα αστα κλαφτα.

Την περιμενα στην πλατεια ταχυδρομιου η οποια ευτυχως ειναι μεγαλη και ανοιχτη,τις εριχνα σαν 3.1 λεμε,ερχεται το κοριτσι(μελαχρινη με σιδερακια,αρκετα ανεπτυγμενη ),μου δινει ενα φιλι στα γρηγορα,εγω απομακρυνθηκα γιατι μου εφυγε η κλανια τεσπα ξεκιναμε παμε.

Φτανουμε στο Victoria cinema και μου λεει να παρουμε κοκα κολα και ποπ κορν?αχαχαχαχαχαχαχα αν ετρωγα κι αλλο θα ειχαμε ψοφησει ολοι εκει μεσα,αγοραζω μονο για εκεινη,μπαινουμε καθομαστε.Μολις εμαθα πως η ταινια ειναι μεγαλη,χεστηκα λεω τη κλασαμε 3 ωρες χωρις γκαμπινε δε θα τη παλεψω.

Τελικα μπαινουμε και καθομασταν κοντα αγκαλιτσα,οχι μονο τις εριχνα αλλα η μποχα ηταν Godlike!Το καταλαβε αλλα δεν ειπε τπτ,καπως ετσι τελειωσε η σχεση μας.Για την ταινια τωρα σορρυ δε ξερω παιδια χεστηκα.

ΕΠΟΣ!!!

UEG κι εγώ.;)
                      Carpe diem

Comment

Είχα συγκινηθεί πολύ απ' ό,τι θυμάμαι αλλά δεν είχα ταυτιστεί σε τέτοιο βαθμό που να με κάνει να κλάψω. Γενικώς πάντως στη ζωή μου και την καθημερινότητά μου κλαίω πάρα πολύ εύκολα.

Comment

Originally posted by Titus View Post
                          Αφιερωμένο σε όλα τα αισθαντικά αγόρια και σκληρά αντράκια που ποτέ δεν κλαίνε του forum. Πιστέψτε με, ΠΡΕΠΕΙ να το ακούσετε!

http://www.youtube.com/watch?v=nhxgEq1xTlE

twra file me kanessss kai eklapsa trelaaaaaaa

apta geliaaaaaaaaaaaa

xaxaxaxax
                          http://www.youtube.com/watch?v=5ahsr...eature=related

Comment

Originally posted by Azrael View Post

hahahahahhahahah ΕΛΛΕΙΝΕ !!!! HAHAHAHAHAHHA !!!!!
                            Χάθηκε να πας τουαλέτα πριν φύγεις ρε κλανιάρη ??? Αμά κατεβώ Αθήνα κανόνισε να πας τουαλέτα πριν φύγεις από το σπίτι σου, γιατί αμά σε μυρίσω θα πεθάνω από την κλανιά σου...
                            sigpic

Comment

Aμα κατεβεις Αθηνα ποιος ο λογος να χεσω εγω;Εγω δεν ειμαι Αθηνα,αλλα μπορω να σε εχω χεσμενο και απο την Καβαλα.
                              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Έπος!!!
                                Nintendo I.D.: paixtis
                                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Working...
                                X