Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Γαμώτο, εγώ το είδα δει ή πέμπτη ή έκτη δημοτικού σε κινηματόγραφο και θυμάμαι ότι είχα συγκινηθεί πολύ, ίσως να δάκρυσα και λίγο. Ζητώ συγγνώμη από το ανδρικό φύλο. Έκτοτε, φοράω 4 μέρες τουλάχιστον κάθε εσώρουχο, πλένομαι μόνο σε αργίες και ειδικές περιστάσεις και καθαρίζω το πάτωμα με τα ρούχα μου πριν τα φορέσω. Αποσμητικό δεν ξέρω τι σημαίνει. Ελπίζω κάποια μέρα να καταφέρω να ξεπληρώσω την ατιμία μου αυτή. Ελπίζω κάποια μέρα, να είμαι άξιος να κοιτάξω τον Tannosuke στα μάτια.
Έλεος!!!Τι άλλο θα ακούσω!Μην είστε τόσο των τύπων πια.Φτάνει!Πείτε ότι δακρύσατε και μια φορά δεν κάνει κακό.Δεν θα χάσετε τον αντρισμό σας.Η ταινία αξίζει να την δεις όχι μια αλλά 10 ή παραπάνω φορές..
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Ημανε πρωτο ραντεβου στο γυμνασιο με τη Μυρσινη και πηγαμε να το δουμε.Η μανα μου σπιτι πω πω πρωτο ραντεβου το παιδι εγινε αντρας αλλαξε σωβρακο κτλ.Ειχε μια ωραια ιδεα να με βαλει να φαω τας κεμπαμπ πριν φυγω και τι κλασιμο εφυγε δε περιγραφεται.Απο το ασανσερ που κατεβαινα τις εριχνα τοσο δυνατα σαν fireballs και απο μποχα αστα κλαφτα.
Την περιμενα στην πλατεια ταχυδρομιου η οποια ευτυχως ειναι μεγαλη και ανοιχτη,τις εριχνα σαν 3.1 λεμε,ερχεται το κοριτσι(μελαχρινη με σιδερακια,αρκετα ανεπτυγμενη ),μου δινει ενα φιλι στα γρηγορα,εγω απομακρυνθηκα γιατι μου εφυγε η κλανια τεσπα ξεκιναμε παμε.
Φτανουμε στο Victoria cinema και μου λεει να παρουμε κοκα κολα και ποπ κορν?αχαχαχαχαχαχαχα αν ετρωγα κι αλλο θα ειχαμε ψοφησει ολοι εκει μεσα,αγοραζω μονο για εκεινη,μπαινουμε καθομαστε.Μολις εμαθα πως η ταινια ειναι μεγαλη,χεστηκα λεω τη κλασαμε 3 ωρες χωρις γκαμπινε δε θα τη παλεψω.
Τελικα μπαινουμε και καθομασταν κοντα αγκαλιτσα,οχι μονο τις εριχνα αλλα η μποχα ηταν Godlike!Το καταλαβε αλλα δεν ειπε τπτ,καπως ετσι τελειωσε η σχεση μας.Για την ταινια τωρα σορρυ δε ξερω παιδια χεστηκα.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Mtea apo afto, h testosteronh mou anevhke sta ypsh!!!
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Ημανε πρωτο ραντεβου στο γυμνασιο με τη Μυρσινη και πηγαμε να το δουμε.Η μανα μου σπιτι πω πω πρωτο ραντεβου το παιδι εγινε αντρας αλλαξε σωβρακο κτλ.Ειχε μια ωραια ιδεα να με βαλει να φαω τας κεμπαμπ πριν φυγω και τι κλασιμο εφυγε δε περιγραφεται.Απο το ασανσερ που κατεβαινα τις εριχνα τοσο δυνατα σαν fireballs και απο μποχα αστα κλαφτα.
Την περιμενα στην πλατεια ταχυδρομιου η οποια ευτυχως ειναι μεγαλη και ανοιχτη,τις εριχνα σαν 3.1 λεμε,ερχεται το κοριτσι(μελαχρινη με σιδερακια,αρκετα ανεπτυγμενη ),μου δινει ενα φιλι στα γρηγορα,εγω απομακρυνθηκα γιατι μου εφυγε η κλανια τεσπα ξεκιναμε παμε.
Φτανουμε στο Victoria cinema και μου λεει να παρουμε κοκα κολα και ποπ κορν?αχαχαχαχαχαχαχα αν ετρωγα κι αλλο θα ειχαμε ψοφησει ολοι εκει μεσα,αγοραζω μονο για εκεινη,μπαινουμε καθομαστε.Μολις εμαθα πως η ταινια ειναι μεγαλη,χεστηκα λεω τη κλασαμε 3 ωρες χωρις γκαμπινε δε θα τη παλεψω.
Τελικα μπαινουμε και καθομασταν κοντα αγκαλιτσα,οχι μονο τις εριχνα αλλα η μποχα ηταν Godlike!Το καταλαβε αλλα δεν ειπε τπτ,καπως ετσι τελειωσε η σχεση μας.Για την ταινια τωρα σορρυ δε ξερω παιδια χεστηκα.
Είχα συγκινηθεί πολύ απ' ό,τι θυμάμαι αλλά δεν είχα ταυτιστεί σε τέτοιο βαθμό που να με κάνει να κλάψω. Γενικώς πάντως στη ζωή μου και την καθημερινότητά μου κλαίω πάρα πολύ εύκολα.
hahahahahhahahah ΕΛΛΕΙΝΕ !!!! HAHAHAHAHAHHA !!!!!
Χάθηκε να πας τουαλέτα πριν φύγεις ρε κλανιάρη ??? Αμά κατεβώ Αθήνα κανόνισε να πας τουαλέτα πριν φύγεις από το σπίτι σου, γιατί αμά σε μυρίσω θα πεθάνω από την κλανιά σου...
Aμα κατεβεις Αθηνα ποιος ο λογος να χεσω εγω;Εγω δεν ειμαι Αθηνα,αλλα μπορω να σε εχω χεσμενο και απο την Καβαλα.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment