Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλαψα κι εγω στον Τιτανικο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Παιδια ολοι κλασαμε στο τιτανικο, 3 ωρες ταινια ηταν...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Aμα κατεβεις Αθηνα ποιος ο λογος να χεσω εγω;Εγω δεν ειμαι Αθηνα,αλλα μπορω να σε εχω χεσμενο και απο την Καβαλα.
    χαχα

ρε σεις! τοπικ μοντελο, το κανατε μπιντε

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Έπος!!!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Aμα κατεβεις Αθηνα ποιος ο λογος να χεσω εγω;Εγω δεν ειμαι Αθηνα,αλλα μπορω να σε εχω χεσμενο και απο την Καβαλα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Eκλασα και γω στον Τιτανικο.

Ημανε πρωτο ραντεβου στο γυμνασιο με τη Μυρσινη και πηγαμε να το δουμε.Η μανα μου σπιτι πω πω πρωτο ραντεβου το παιδι εγινε αντρας αλλαξε σωβρακο κτλ.Ειχε μια ωραια ιδεα να με βαλει να φαω τας κεμπαμπ πριν φυγω και τι κλασιμο εφυγε δε περιγραφεται.Απο το ασανσερ που κατεβαινα τις εριχνα τοσο δυνατα σαν fireballs και απο μποχα αστα κλαφτα.

Την περιμενα στην πλατεια ταχυδρομιου η οποια ευτυχως ειναι μεγαλη και ανοιχτη,τις εριχνα σαν 3.1 λεμε,ερχεται το κοριτσι(μελαχρινη με σιδερακια,αρκετα ανεπτυγμενη ),μου δινει ενα φιλι στα γρηγορα,εγω απομακρυνθηκα γιατι μου εφυγε η κλανια τεσπα ξεκιναμε παμε.

Φτανουμε στο Victoria cinema και μου λεει να παρουμε κοκα κολα και ποπ κορν?αχαχαχαχαχαχαχα αν ετρωγα κι αλλο θα ειχαμε ψοφησει ολοι εκει μεσα,αγοραζω μονο για εκεινη,μπαινουμε καθομαστε.Μολις εμαθα πως η ταινια ειναι μεγαλη,χεστηκα λεω τη κλασαμε 3 ωρες χωρις γκαμπινε δε θα τη παλεψω.

Τελικα μπαινουμε και καθομασταν κοντα αγκαλιτσα,οχι μονο τις εριχνα αλλα η μποχα ηταν Godlike!Το καταλαβε αλλα δεν ειπε τπτ,καπως ετσι τελειωσε η σχεση μας.Για την ταινια τωρα σορρυ δε ξερω παιδια χεστηκα.
    hahahahahhahahah ΕΛΛΕΙΝΕ !!!! HAHAHAHAHAHHA !!!!!
    Χάθηκε να πας τουαλέτα πριν φύγεις ρε κλανιάρη ??? Αμά κατεβώ Αθήνα κανόνισε να πας τουαλέτα πριν φύγεις από το σπίτι σου, γιατί αμά σε μυρίσω θα πεθάνω από την κλανιά σου...

Leave a comment:

• dj sonic
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Αφιερωμένο σε όλα τα αισθαντικά αγόρια και σκληρά αντράκια που ποτέ δεν κλαίνε του forum. Πιστέψτε με, ΠΡΕΠΕΙ να το ακούσετε!

http://www.youtube.com/watch?v=nhxgEq1xTlE

twra file me kanessss kai eklapsa trelaaaaaaa

apta geliaaaaaaaaaaaa

xaxaxaxax

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Είχα συγκινηθεί πολύ απ' ό,τι θυμάμαι αλλά δεν είχα ταυτιστεί σε τέτοιο βαθμό που να με κάνει να κλάψω. Γενικώς πάντως στη ζωή μου και την καθημερινότητά μου κλαίω πάρα πολύ εύκολα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Azrael View Post

Ημανε πρωτο ραντεβου στο γυμνασιο με τη Μυρσινη και πηγαμε να το δουμε.Η μανα μου σπιτι πω πω πρωτο ραντεβου το παιδι εγινε αντρας αλλαξε σωβρακο κτλ.Ειχε μια ωραια ιδεα να με βαλει να φαω τας κεμπαμπ πριν φυγω και τι κλασιμο εφυγε δε περιγραφεται.Απο το ασανσερ που κατεβαινα τις εριχνα τοσο δυνατα σαν fireballs και απο μποχα αστα κλαφτα.

Την περιμενα στην πλατεια ταχυδρομιου η οποια ευτυχως ειναι μεγαλη και ανοιχτη,τις εριχνα σαν 3.1 λεμε,ερχεται το κοριτσι(μελαχρινη με σιδερακια,αρκετα ανεπτυγμενη ),μου δινει ενα φιλι στα γρηγορα,εγω απομακρυνθηκα γιατι μου εφυγε η κλανια τεσπα ξεκιναμε παμε.

Φτανουμε στο Victoria cinema και μου λεει να παρουμε κοκα κολα και ποπ κορν?αχαχαχαχαχαχαχα αν ετρωγα κι αλλο θα ειχαμε ψοφησει ολοι εκει μεσα,αγοραζω μονο για εκεινη,μπαινουμε καθομαστε.Μολις εμαθα πως η ταινια ειναι μεγαλη,χεστηκα λεω τη κλασαμε 3 ωρες χωρις γκαμπινε δε θα τη παλεψω.

Τελικα μπαινουμε και καθομασταν κοντα αγκαλιτσα,οχι μονο τις εριχνα αλλα η μποχα ηταν Godlike!Το καταλαβε αλλα δεν ειπε τπτ,καπως ετσι τελειωσε η σχεση μας.Για την ταινια τωρα σορρυ δε ξερω παιδια χεστηκα.

ΕΠΟΣ!!!

UEG κι εγώ.;)

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Εγω παραδεχομαι οτι σαν παιδι δακρυζα στο τέλος του Terminator 2....
    :resp:

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εγω παραδεχομαι οτι σαν παιδι δακρυζα στο τέλος του Terminator 2....

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mtea apo afto, h testosteronh mou anevhke sta ypsh!!!

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αφιερωμένο σε όλα τα αισθαντικά αγόρια και σκληρά αντράκια που ποτέ δεν κλαίνε του forum. Πιστέψτε με, ΠΡΕΠΕΙ να το ακούσετε!

Leave a comment:

• Azrael
    replied

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Έλεος!!!Τι άλλο θα ακούσω!Μην είστε τόσο των τύπων πια.Φτάνει!Πείτε ότι δακρύσατε και μια φορά δεν κάνει κακό.Δεν θα χάσετε τον αντρισμό σας.Η ταινία αξίζει να την δεις όχι μια αλλά 10 ή παραπάνω φορές..

Leave a comment:

• Hazuki
    replied
    Έκλαψα τα λεφτά μου, μετράει;

Leave a comment:

Working...
X