Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλαψα κι εγω στον Τιτανικο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dOOpLiSSaKoS
    replied
    Όχι η ταίνια δεν κατάφερε να με κάνει να κλάψω! Κλαίνε ορέ τα παλικάρια!!!
    Βέβαια παραδέχομαι ότι η μόνη ταίνια που με έκανε να δακρύσω, τονίζω το δακρύσω ήταν το Braveheart!

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Πω πω, με πηγαίνετε πολύ πίσω...Τρίτη Γυμνασίου στον κινηματογράφο...Ήμουν κι ερωτευμένος Τίτος εκείνο τον καιρό...

Συγκινήθηκα, νομίζω βούρκωσα σε κανά δυο φάσεις, αλλά δεν έκλαψα. Περισσότερο κοίταγα το αίσθημα που καθόταν κανά δυο καθίσματα παραδίπλα κι άφηνε το δάκρυ να τρέχει κορόμηλο για το φλώρο.

Πλάκα πλάκα καλή ταινία αλλά δεν αντέχεται σερί αδερφάκι μου...

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    OΧΙ

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Αρε κλαμα που ειχα ριξει:

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Θυμάμαι οτι βαριόμουν σε όλη την ταινία και περίμενα απλά να βυθιστεί το πλοιο για να δώ τα ειδικά εφέ...

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εγω μαγκες επειδη ειμαι αρκετα αντρας παραδεχομαι οτι δακρυσα στο τελος
    βεβαια την ειδα σινεμα οταν ειχε βγει και πηγαινα πεμπτη δημοτικου

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ δεν είμαι καμία γυναικούλα να κλαίω... Οπότε ατύχησες

Σε όλες τις συγκινητικές ταινίες πάντα οι κοπέλες κλαίνε... Εμείς οι άντρες δεν κλαίμε...

Τα μόνα σημεία που θα με συγκινήσουν είναι οικογενειακές ενώσεις μετά από πολύ καιρό... Και οι κωμωδίες !

Έχω δει την ταινία 2-3 φορές...

Κάποιος ανέφερε "Τιτανοτεράστια ταινία"... Εγώ θα την αποκαλούσα" Τιτανικοτεράστια ταινία"...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τις σκηνές δεν τις είδα οπότε δε ξέρω τι γινόταν τελικά. Συντηρητικοί ξεσυντηρητικοί δεν έκανα εγώ κουμάντο για το τι θα δουν τα παιδιά τους...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τι επιμαχες σκηνες μωρε, που τη ζωγραφισε γυμνη; Πολυ συντηρητικοι δεν ειστε στην οικογενεια;

Leave a comment:

• straier
    replied
    Έκλαψα από τα γέλια, όταν την ώρα που κουτουπωνόντουσνταν (λόγιος όρος) μέσα στο αυτοκίνητο κόλλησε το χέρι της κοπέλας στο ιδρωμένο τζάμι, λές και ήταν σκηνή δολοφονίας από ζόμπι.

Είχε αυτοκίνητα στον Τιτανικό; Εγώ το είδα για πρώτη φορά φέτος μαζί με οικογένεια με μικρά παιδιά οπότε όλες τις επίμαχες σκηνές τις "πηδάγαμε". Σκέφτηκα να κλάψω αλλά μετά λέω πως αφενός ούτε μου αρέσει πολύ η Γουίνσλετ και αφετέρου την είχα δει εντελώς γυμνή στο The reader. Οπότε όχι, τελικά δεν έκλαψα...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ήταν από τις φορές που μαζί με την παρέα από το σχολείο κρατάγαμε μετα βίας τα γέλια όταν οι κοπέλες της παρέας βούρκωναν.... Ακούστηκε και μια φωνή "ΑΑΑΑΑΑ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ!!!!" και εκεί έπεσε το γέλιο της αρκούδας.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Έκλαψα από τα γέλια, όταν την ώρα που κουτουπωνόντουσνταν (λόγιος όρος) μέσα στο αυτοκίνητο κόλλησε το χέρι της κοπέλας στο ιδρωμένο τζάμι, λές και ήταν σκηνή δολοφονίας από ζόμπι.

Leave a comment:

• Maxim
    replied
    Oi mones tainies pou exw klapsei einai komodies kai eklega apo ta gelia afto metraei?

Oso afora ton Titaniko den eklapsa pouthena, alla gia mena to poio syginitiko shmeio htan ekei pou h giagia evlepe thn zwgrafia kai ta palia ths pragmata, pou sthn kyrioleksia thn phgan pisw.

Kai h kaliterh ataka tou Titanikou htan otan eide ton kathrefth kai eipe:
    Einai akrivos opws ton eixa afisei, alla to eidolo exei alaksei ligo.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw teleftea fora pou eklapsa htan otan pethane h mana tou Mpamph... (Bambi)

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Εγώ το είδα στα 13-14 πρώτη φορά και δάκρυσα, δεν έκλαψα, δάκρυσα παρτάλια! Ψήφισα ναι όμως γιατί μπορώ και γιατί κλίκαρα λάθος κουτί.

PS: Τιτανοτεράστια ταινία.

Leave a comment:

Working...
X