Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Όχι η ταίνια δεν κατάφερε να με κάνει να κλάψω! Κλαίνε ορέ τα παλικάρια!!!
Βέβαια παραδέχομαι ότι η μόνη ταίνια που με έκανε να δακρύσω, τονίζω το δακρύσω ήταν το Braveheart!
Πω πω, με πηγαίνετε πολύ πίσω...Τρίτη Γυμνασίου στον κινηματογράφο...Ήμουν κι ερωτευμένος Τίτος εκείνο τον καιρό...
Συγκινήθηκα, νομίζω βούρκωσα σε κανά δυο φάσεις, αλλά δεν έκλαψα. Περισσότερο κοίταγα το αίσθημα που καθόταν κανά δυο καθίσματα παραδίπλα κι άφηνε το δάκρυ να τρέχει κορόμηλο για το φλώρο.
Πλάκα πλάκα καλή ταινία αλλά δεν αντέχεται σερί αδερφάκι μου...
Έκλαψα από τα γέλια, όταν την ώρα που κουτουπωνόντουσνταν (λόγιος όρος) μέσα στο αυτοκίνητο κόλλησε το χέρι της κοπέλας στο ιδρωμένο τζάμι, λές και ήταν σκηνή δολοφονίας από ζόμπι.
Είχε αυτοκίνητα στον Τιτανικό; Εγώ το είδα για πρώτη φορά φέτος μαζί με οικογένεια με μικρά παιδιά οπότε όλες τις επίμαχες σκηνές τις "πηδάγαμε". Σκέφτηκα να κλάψω αλλά μετά λέω πως αφενός ούτε μου αρέσει πολύ η Γουίνσλετ και αφετέρου την είχα δει εντελώς γυμνή στο The reader. Οπότε όχι, τελικά δεν έκλαψα...
Ήταν από τις φορές που μαζί με την παρέα από το σχολείο κρατάγαμε μετα βίας τα γέλια όταν οι κοπέλες της παρέας βούρκωναν.... Ακούστηκε και μια φωνή "ΑΑΑΑΑΑ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ!!!!" και εκεί έπεσε το γέλιο της αρκούδας.
Έκλαψα από τα γέλια, όταν την ώρα που κουτουπωνόντουσνταν (λόγιος όρος) μέσα στο αυτοκίνητο κόλλησε το χέρι της κοπέλας στο ιδρωμένο τζάμι, λές και ήταν σκηνή δολοφονίας από ζόμπι.
Oi mones tainies pou exw klapsei einai komodies kai eklega apo ta gelia afto metraei?
Oso afora ton Titaniko den eklapsa pouthena, alla gia mena to poio syginitiko shmeio htan ekei pou h giagia evlepe thn zwgrafia kai ta palia ths pragmata, pou sthn kyrioleksia thn phgan pisw.
Kai h kaliterh ataka tou Titanikou htan otan eide ton kathrefth kai eipe:
Einai akrivos opws ton eixa afisei, alla to eidolo exei alaksei ligo.
Leave a comment: