Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλαψα κι εγω στον Τιτανικο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Ε ναι ρε παιδια, οπως το ζησε ο καθενας, προσωπικα το love story τους με αφησε αδιαφορο, στη τελικη μεσα σε τοσο λιγο χρονο δε με πεισαν οτι δεν ηταν κατι παραπανω απο αρπαχτη...

Υπαρχουν ταινιες που με εχουν συγκινησει περισσοτερο αλλα δε θυμαμαι να χω κλαψει κιολας. Τα credits του Ocarina of Time, οταν αφησε ο Link το σπαθι στο ναο του χρονου και χτυπαγαν καμπανες, αυτο μαλιστα, εκει βουρκωσα (αληθεια, 13 χρονων ημουν).

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Ground_zero
    SO not true!!!
    +1 εδώ.

ΟΧΙ λέμε.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    guys μην μου το παιζετε και πολυυυυ αντρες ολοι εκλαψαν σαυτη την ταινια....η τουλαχιστον εσταξαν κατι ζουμια........

SO not true!!!

Leave a comment:

• dj sonic
    replied
    guys μην μου το παιζετε και πολυυυυ αντρες ολοι εκλαψαν σαυτη την ταινια....η τουλαχιστον εσταξαν κατι ζουμια........

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    μα τον μεγαλοδυναμο Solid!

για μια στιγμη νομιζα οτι ο Cursed ηταν ο Padre αυτοπροσωπως. Κι αρχισα να διδω θεικη υποσταση στις λεξεις του αλλα οκ, φανηκε αμεσα η απατεωνια.

Αυτα ειναι, πλησιαζουμε! Πλεον δε νιωθω καμια ντροπη! Εκλαψα! Ναι! Εκλαψα!

Aφιερωμενο στις αντρικες ορμονες που ρυθμισαν τη ροη των δακρυων καποιων σκληροτραχηλων. Με lyrics για να τραγουδανε μαζι με το βιντεο :

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Pritt View Post
    Οταν ειχε βγει η ταινια,ημασταν παιδια.Ξεκολλατε.Δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε οτι ειχαμε συγκινηθει με την ταινια και κλαψαμε.
    Εγώ πάντως όταν ήμουν μικρός δεν έκλαιγα με τίποτα με τέχνη, ενώ τώρα αυτό έχει αλλάξει. Δεν είναι μόνο θέμα ευαισθησίας, είναι και κατά πόσο μπορείς να μπεις στο πνεύμα μιας ταινίας, καθώς και πως την αντιμετωπίζεις.

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Οταν ειδα την ταινια(1η γυμνασιου ημουν οταν βγηκε)δεν εκλαψα.Οχι επειδη ημουν αντρακλας αλλα επειδη θεωρουσα οτι αν κλαψω,θα γινομουν ρεζιλι( βλ. Tannosuke 12 χρονια μετα )κι ετσι κρατηθηκα.Προχθες που το εδειξε,καθισαμε με την κοπελα μου και το ειδαμε και δεν εκλαψε ουτε εκεινη που απ'οτι μου ειπε,οταν το ειδε τοτε,ειχε πλανταξει στο κλαμα.

Οταν ειχε βγει η ταινια,ημασταν παιδια.Ξεκολλατε.Δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε οτι ειχαμε συγκινηθει με την ταινια και κλαψαμε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τις 2-3 πρώτες φορές δεν έκλαψα,μετέπειτα φορές ένιωσα κάποια ρίγη αλλά ως εκεί.

Leave a comment:

• nikol@r@S2
    Guest replied
    Τι ειναι αυτο το βιντεακι?Φεικ να φανταστω?

Η Αληθεια ειναι οτι το 1997 που την ειδα εκλαψα!Τωρα οχι αλλα και παλι με πιανει μια μελαγχολια οταν την βλεπω.

Βλεποντας αυτο το βιντεακι θυμηθηκα τον Γουολ Ντισνει ο οποιος ειναι κατεψυγμενος!Τρελη μαλακια να σκας μυτη σε ενα κοσμο 30χρονια μετα απο τον δικο σου!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οντως δε πεθαινει, αφου υπαρχει και το sequel.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Plaka plaka, twra pou einai kai meres, kserete pou dakrysa megalos?

Sto: Ti ekanes ston polemo thanash? me ton Veggo, hksere na se pianei o anthrwpos.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Δεν εχω καθήσει ποτέ να την δώ την ταινία για τον απλούστατο λόγο οτι ξέρω τι γίνεται στο τέλος!

Spoiler Alert!

O τιτανικός βυθίζεται!!

Επίσης να ξέρεται οτι ο leo δεν πεθαίνει αλλά την γλυτώνει κλείσμενος σε ένα ψυγειο του πλοιου που επιπλέει, ξεβράζεται σε μια παραλία με μπαφιδια και τελικά μπλέκεται σε κάτι Συμμορίες της Νεας Υορκης.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by miyamoto View Post
    +1 , i cried...
    Μπας και είσαι καμία γυναικούλα...

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    +1 , i cried...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ε ρε Grave of the Fireflies που σας χρειάζεται. Εκεί να δεις κλάμα όχι αστεία.

Leave a comment:

Working...
X