Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητισμός!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sub_zero
    replied
    Originally posted by ShrinkShady View Post
    Συγνώμη λοιπόν που υπήρξαμε οπαδοί φανατικοί κύριε Ζίνο και πέσαμε στο βούρκο του πάθους και μειώσαμε το επίπεδο της εδώ κοινότητας..Μου θυμίζεις κάτι άλλες κουβέντες για εταιρίες, και πλυντήρια---σορρυ αλλά νερόβραστοι δεν θα γίνουμε ποτέ..

sub zero τα λες ωραία..δεν ξέρω αν μένεις Αθήνα, ελπίζω να είσαι γήπεδο την Κυριακή και αν θες, έχω διαρκείας να σε βάλω μέσα δωρεάν..
    Ωραια τα λεω αλλα δες που αναφερω οτι δεν τα λεω για τον ζινο. Απο εκει και περα το πως βλεπει ο καθενας τον οπαδισμο ειναι δικο του θεμα. Οσοι ειναι στην απεξω απλα ας το αφησουν. Δεν γινεται και δεν εχει και νοημα να κανουμε αναλυσεις τετοιου ειδους εδω μεσα. Παντως κι εσυ αστο ρε φιλε, οκ καποια πραγματα μπορει να φαινονται "καπως" αλλα απο τη στιγμη που εισαι καινουργιος (χωρις να το λεω υποτιμητικα) δεν μπορεις να ξερεις τι παιζει με το καθενα. Και για να καταλαβεις τι σου λεω αυτα που αναφερεις για νεροβραστους και και πλυντηρια τα ειχε γραψει πρωην συνδεσμιτης οποτε μαλλον δεν ειναι και τοσο νεροβραστος...

Ευχαριστω παντως για την προσφορα σου αλλα εχω ηδη εισητηριο;)

Leave a comment:

• Titus
    replied

Πίτσα Γενεθλίων..
    Τα είπες όλα...

Τώρα, όσον αφορά τις πίτσες, επειδή ήταν σχόλιο επί προσωπικού, Ζίνο, Ξίνο πως σε λένε, δες..έχει και κάτι καλτσόνε, σε ιδιαίτερο σχήμα..πάρτα θα σου κάνουν καλό..
    Δηλαδή όταν κάνουμε εμείς πλάκα είναι καλά, όταν μας κάνουν οι άλλοι τσινάμε ε?

Σταμάτα να το παίζεις Σούπερ Βάζελος και μίλα σαν άνθρωπος.

Leave a comment:

• ShrinkShady
    replied
    Συγνώμη λοιπόν που υπήρξαμε οπαδοί φανατικοί κύριε Ζίνο και πέσαμε στο βούρκο του πάθους και μειώσαμε το επίπεδο της εδώ κοινότητας..Μου θυμίζεις κάτι άλλες κουβέντες για εταιρίες, και πλυντήρια---σορρυ αλλά νερόβραστοι δεν θα γίνουμε ποτέ..

sub zero τα λες ωραία..δεν ξέρω αν μένεις Αθήνα, ελπίζω να είσαι γήπεδο την Κυριακή και αν θες, έχω διαρκείας να σε βάλω μέσα δωρεάν..

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Sub, μάγκα μου, είσαι πολύ υπερβολικός στα πάντα. Εγώ νομίζω ότι μόνοι σας βγάλατε τα μάτια σας. Χάσατε από ΠΑΟΚ εντός και ζωντανέψατε την πεθαμένη ΑΕΚ.
    Κοιτα αμα παιζαμε στην premier league ισως και οντως να ελεγα οτι απλα μονοι μας βγαλαμε τα ματια μας. Αλλα αληθεια παρακολουθεις τι εχει γινει ολο αυτο τον καιρο ωστε να φτασουμε σε αυτο το αποτελεσμα; Καποια πραγματα τα ανεφερα και στο προηγουμενο ποστ. Η κορυφη του παγοβουνου ηταν τα 2 τελευταια ματς που και στα 2 το πρωτο γκολ του αντιπαλου ξεκιναει απο off side και σου αρνηθηκε και πεναλτι. Αυτη την δηθεν ανωτεροτητα αντε να την καταλαβαινα το 97, μετα απο 16 χρονια παραγκας την θεωρω ηλιθια και αφελη. Και να σου πω και κατι αλλο; Δεν θελω σαν Παναθηναϊκος κοσμος να κανουμε τα ιδια λαθη μετα τη Ριζουπολη. Και τοτε με στησιμο απο παντου και μια εμπολεμη κατασταση η ομαδα εχασε 3-0 και πηρε το πρωταθλημα ο γαβρος. Μα με 3-0 που χασανε δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε για τιποτα αλλο... Μια ομαδα που χαρακτηριστηκε ως ομαδα απο losers και διαλυθηκε... Το αποτελεσμα το ξερεις να φανταστω ε; Η εθνικη που πηρε το euro κατα τα 5/11 ηταν στελεχη εκεινης της ομαδας που στο ελληνικο ποδοσφαιρο χαρακτηριστηκαν οτι "εβγαλαν μονοι τους τα ματια τους".
    Kαι οχι δεν ειναι υπερβολη να μιλαμε για ολα αυτα οταν ακομα και η ομαδα του Κυραστα που για μενα ειναι η ομαδα που εχει παιξει την καλυτερη μπαλα στην ελλαδα οσο βλεπω ποδοσφαιρο εχασε το πρωταθλημα. Ξερεις πως το εχασε; Ισοφαριζοντας το ρεκορ του γαυρου που αλλη χρονια ειχε παρει το πρωταθλημα με τους ιδιους βαθμους ανετα. Οτι και να εκανε πολυ απλα δεν θα την αφηναν να παρει το πρωταθλημα, τοσο απλα. Μιλαμε για την ομαδα που επαιζε μονοτερμα την λα κορουνια η οποια εκεινη τη χρονια πηρε το πρωταθλημα στην ισπανια...

Τα περί "κατεβασμένων παντελονιών" αλλού, γιατί τα ίδια σας λέγαν και οι Γαύροι για τον ΠΑΟΚ μέχρι πριν δυο εβδομάδες, αλλά είδαμε όλοι τι έγινε... Οι ομάδες, καλώς ή κακώς, δεν έχουν σταθερή απόδοση, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Στην Premier League γιατί δεν κάνεις αναφορές σε κατεβασμένα παντελόνια;
    Καλα οι γαυροι βγαλαν βουλευτη και τον ανατολακη, το τι λενε δεν μετραει και πολυ. Επειδη λοιπον στην Ελλαδα ειμαστε και οχι στην πρεμιερ, καποια πραγματα βρωμανε και ειναι τουλαχιστον υποπτα. Δεν θα μπω στην διαδικασια να το αναλυσω γιατι δεν εχω στοιχεια αλλα ο καθενας βλεπει και κρινει.

Δε μπορούμε όμως να μιλάμε για παράγκα ΚΑΘΕ φορά που η διαιτησία δεν είναι 50 - 50, δε νομίζεις;
    Ενταξει τωρα ειδα και αυτο... Sorry ρε φιλε αλλα πραγματικα μου δινεις την αισθηση οτι ζεις σε αλλη χωρα. Μπορει να μην ασχολεισαι με το ελληνικο ποδοσφαιρο (και καλα κανεις) αλλα μην πετας κατι τετοια. Τους λογους στους λεω και πιο πανω.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Καλα κανανε και παιξανε. Μονο που θυμηθηκαν να παιξουν μονο με εμας, αλλου πηγαν με κατεβασμενα τα παντελονια.
    Το θέμα είναι ότι ΑΕΚ δεν πήγε πουθενά με κατεβασμένα τα παντελόνια, δεν μπορεί κάτι παραπάνω, αυτές είναι οι δυνατότητες της . Και ιδιαίτερα με τον ολυμπιακό δεν υπάρχει περιπτώσει να κάτσει να χάσει.

Στο θέμα των δυο φάσεων έχει δίκιο να διαμαρτύρεται ο ΠΑΟ, αυτά είναι γνωστά εδώ και χρόνια (και σου λένε μετά βοηθάει την ΑΕΚ η διαιτησία, αν και άλλος έχει συμφέρων), αλλά για να λέμε και την αλήθεια δεν δικαιούταν τίποτα ο ΠΑΟ με την εικόνα που είχε, Αν έπαιζε ο ΠΑΟ θα κέρδιζε αλλά το έχασε μόνος του το ματς (παρά το κέρδισε η ΑΕΚ) έτσι όπως παρουσιάστηκε, δεν είχε ούτε πάθος στο παιχνίδι του, ακόμα και χ να έπαιρνε δεν το άξιζε.

Τεσπα συμφωνώ με Xeno .
    Έχω αποτοξινωθεί από την αρρώστια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το οποίο δεν αξίζει ούτε από πλευράς θεάματος ούτε από θέμα συμπεριφορών, με τέτοιους "φιλάθλους" , "δημοσιογραφους" και παράγοντες πως θα μπορούσε άλλωστε.

Πραγματικα απορω με το ποσο σοβαρα το παιρνουν μερικοι το θεμα, λες και θιγεται η αξιοπρεπεια τους. Χαρα στο κουραγιο σας για το πρωταθλημα που καθεστε και βλεπετε εδω και χρονια, εχει πολυ ενδιαφερον να παρακολουθεις ενα καθαρο και ποιοτικο πρωταθλημα.
    +1
    Ευτυχώς που υπάρχουν Premier league, Primera Division και Champions League για να βρούμε την υγειά μας.

Leave a comment:

Working...
X