Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teh Solid Birthday Party

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εμ δε δηλώσατε συμμετοχή, η πρόσκληση ήταν ανοιχτή για όλους . Next time θα κάνουμε και κανά σποτάκι, για το έτσι. Μόνο που η επόμενη φορά θα έχει prive προσκλήσεις :xp: .

Comment

• Mεγαλες στιγμες.
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Δεν έφαγες καθόλου ξύλο, μα η κατάρα του Θεού έπεσε απάνω σου με πυρετό και τα χάλια σου. Οπότε το γλύτωσες.

Ρε Tananga, αν εσύ είσαι PS3 ρατσιστής, τότε εγώ είμαι Tan ρατσιστής !

Originally posted by Raphael View Post
        Παιδιά τα σπάτε άγρια...!
        Ειδικά το παιδί με την ασπρόμαυρη ριγέ δεξιά του Solid και το παιδί δύο θέσεις αριστερά του Solid στη πρώτη ομαδική φώτο...btw ποιοι είναι;
        Originally posted by Evans View Post
        Για να σε βοηθήσω λίγο Raphael, τα κάνω για σένα με την σειρά αρχίζοντας από τα δεξιά.

Πάνω δεξιά προς πάνω αριστερά: Ground_Zero, Maxim
        Δεξιά προς αριστερά: Paixtis, Evans, DjSolid, Tananga, Doppelganger
        Κάτω δεξιά προς κάτω αριστερά: Narcissus, Deus, Link123, Tannosuke.
        sigpic

Comment

• Ρε Tananga, αν εσύ είσαι PS3 ρατσιστής, τότε εγώ είμαι Tan ρατσιστής
          Vasika, egw eimai o ratsisths se ekeino to meros tou video, exei sxesh me kati pou tou lew.
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Μπραβο ρε παιδια,σιγουρα θα ηταν γαμω.Αρχηγος ο Ground_zero,ελπιζω να μιλας εσυ σε ολα τα βιντεο.

Edit:Αυτο που εγραψες ακριβως απο πανω ειναι ενας απ'τους λογους.Πολυ γελιο σ'αυτο το σημειο.

Comment

• Τώρα παρατήρησα ότι ανάμεσα σε DJ και Tananga υπάρχει το Wii. Oh God...

Comment

• It sticks...and STINKS!!!
                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Χρώσταγα ένα ποστ εδώ.

Είμαι συγκλονισμένος. Για πρώτη ίσως φορά στα χρονικά, το forum βρέθηκε στο φυσικό του χώρο - ένα σαλόνι με παιχνιδομηχανές. Απ'ό,τι φαίνεται τα σπάσατε κανονικά και είμαι περήφανος για σας. Μάπες και λοιπά δε θα σχολιάσω, πρώτον γιατί δε με παίρνει και δεύτερον γιατί ο Πατριάρχης σας επισκιάζει όλους άνετα. Είστε πολύ λίγοι για να συγκριθείτε μαζί του. Κατά τα άλλα, απορώ πώς δε βρέθηκε κανείς με Guitar Hero να γίνει της ποζεριάς το κάγκελο.

Να διατυπώσω επίσης κι εγώ τη ζήλια μου, καθώς ένα δωμάτιο με καμμένους κάφρους να στριφογυρνάνε γύρω από μπλιμπλίκια είναι σημαντικό μέρος της παιδικής και εφηβικής μου ηλικίας. Και θέλω κι εγώ τα ίδια. Και αν μπορούσα θα ανέβαινα. Αλλά δε μπορούσα.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• I take that as a compliment. And you are most welcome sir Titus to our gathering...

Comment

• Ena mini "let's play" tou Sonic the Hedgehog me sxolia:

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

"

Greek Gaming Videos

Comment

• .......τα πιο χαμενα 21 λεπτα της gaming ζωης μου........

Comment

• review re
                          ti tsampa?
                          xaxaxaxaxaxaxa

Comment

• Paidia pantws h fwteinothta twn video pou anevazw einai kalyterh, h metatroph tou youtube ta xalaei perissotero.
                            Krima pou den fenetai to kwlodaxtylo tou Solid sto telos, anway
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Χαχαχα έτσι θάψτε τη μούφα.
                              Ο Deus μιλάει στο video; Όποιος και να είναι καλά τα λέει, το παιχνίδι γίνεται επικά χειρότερο αργότερα.

Αντιέπος.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ειστε υπερβολικοι. This is as good as a Sonic can get. Sega does what Nintendon't. Sega fails.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X