Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teh Solid Birthday Party

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merikes theikes stigmes tou Paixti kai h tourta!
    Sorry gia to crapy quality tou prwtou merous tou video, htan theoskoteino kai to ekana ligo poio fwteino.

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Μία που λέμε για τούρτα. Αυτή η τούρτα ήταν στρώμα πίτας, με κρέμα και βανίλια μπανάνα και απλωμένη με ΠΟΛΥ σαντιγύ και το γνωστό φρούτο !

Πολύ νόστιμη ήταν, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας με την σαντιγύ. Να ευχαριστήσουμε τον σεφ γονιό του Evans.

Σε μία φάση πριν βάλουμε την τούρτα μέσα, είδα τον DjSolid να απλώνει το χεράκι του στην τούρτα για δοκιμή, μπας και είχε δηλητήριο. Δυνατός ο Padre, χωρίς να καταλάβει αν υπήρχε όντως δηλητήριο.

Αμέσως μετά την τούρτα πήγα και έπαιξα με τους καφρούς το Mario Kart.
      sigpic

Comment

• Να ευχαριστήσουμε τον σεφ γονιό του Evans.
        Ο πατέρας του DJ έκανε την τούρτα .

Comment

• Originally posted by Evans View Post
          Ο πατέρας του DJ έκανε την τούρτα .
          Λάθος μου... Μπερδεύτηκα από την πολλή συζήτηση. Παρακάηκε το μυαλό μου από τα πολλά παιχνίδια και anime.

Ξέχασα να σας πω ότι κουβάλησα την τούρτα από το σπίτι του Evans ως τον Χορτιάτη με το αμάξι του σαν σερβιτόρος και με το ένα χέρι !
          sigpic

Comment

• Ξέχασα να σας πω ότι κουβάλησα την τούρτα από το σπίτι του Evans ως τον Χορτιάτη με το αμάξι του σαν σερβιτόρος και με το ένα χέρι !
            Και prosefxomastan oloi mhn sou pesei...
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Αφου ακουσα μεχρι και κριτικη για την τουρτα του πατερα μου, τι να πω...
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Καλά ο παίκτης τα έσπασε. Μία οι εκφράσεις, μία τα τσιμπομάγουλα, μία ο τρόπος που κάθεται και κρατάει το χειριστήριο (καλά το νουντσουκ το κρατάει σα να είναι φραπές) έχει κλέψει την παράσταση πραγματικά.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Xεχε και να φανταστείς ότι όλα μου βγήκαν φυσικά.Δεν μπορώ να προσποιηθώ εξάλλου!
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• κριμα που δεν ημουν και γω μιας και ειμαι ο πιο γαματος απο ολους σας!!!

Comment

• Μη γυρισει και πει παντως κανενας οτι δεν τιμησα το δωρο, το εχω λιωσει κυριολεκτικα. Εχω παρατησει τα παντα ολα για παρτη του... Για ακομα μια φορα thanks. Και thanks φυσικα και στον Narc για το κασκολ του, τωρα που ειμαι αρρωστος μου ειναι απολυτως απαραιτητο...
                      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Θ-Ε-Ο-Ι ΑΠΛΑ !
                        Τα σπάσατε μλκες , άπειρο γέλιο ... Στην επόμενη μάζωξη είμαι μέσα ότι και να γινει

Comment

• τωρα που ειμαι αρρωστος μου ειναι απολυτως απαραιτητο..
                          Twra h esy kollhses emena, h egw esena, h kapoios kai tous 2 mas...
                          Pou tha paei tha ton petyxoume ton enoxo...
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by DjSolid View Post
                            Αφου ακουσα μεχρι και κριτικη για την τουρτα του πατερα μου, τι να πω...
                            Αφού δεν τρωγότανε ρε τι θές να σου πούμε, ότι ήταν καλή;
                            Insert Coin

Comment

• Jedah, το οτι δεν ειχε πουρε σε χαλασε;

Ground τελειο το βιντεο.Paixtis θεος απλα.
                              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Ναι ρε δεν είχε ούτε πουρέ το πάρτυ. Πραγματικά δεν πρόκειται να ξαναπάω, χωρίς αγοραστή τούρτα και πουρέ δεν γίνεται δουλειά...
                                Insert Coin

Comment

Working...
                                X