Announcement
Collapse
No announcement yet.
Teh Solid Birthday Party
Collapse
X
-
Καλά ο παίκτης τα έσπασε. Μία οι εκφράσεις, μία τα τσιμπομάγουλα, μία ο τρόπος που κάθεται και κρατάει το χειριστήριο (καλά το νουντσουκ το κρατάει σα να είναι φραπές) έχει κλέψει την παράσταση πραγματικά.
Leave a comment:
-
Αφου ακουσα μεχρι και κριτικη για την τουρτα του πατερα μου, τι να πω...
Leave a comment:
-
Και prosefxomastan oloi mhn sou pesei...Ξέχασα να σας πω ότι κουβάλησα την τούρτα από το σπίτι του Evans ως τον Χορτιάτη με το αμάξι του σαν σερβιτόρος και με το ένα χέρι !
Leave a comment:
-
Λάθος μου... Μπερδεύτηκα από την πολλή συζήτηση. Παρακάηκε το μυαλό μου από τα πολλά παιχνίδια και anime.Originally posted by Evans View PostΟ πατέρας του DJ έκανε την τούρτα
.
Ξέχασα να σας πω ότι κουβάλησα την τούρτα από το σπίτι του Evans ως τον Χορτιάτη με το αμάξι του σαν σερβιτόρος και με το ένα χέρι !
Leave a comment:
-
Ο πατέρας του DJ έκανε την τούρταΝα ευχαριστήσουμε τον σεφ γονιό του Evans.
.
Leave a comment:
-
Μία που λέμε για τούρτα. Αυτή η τούρτα ήταν στρώμα πίτας, με κρέμα και βανίλια μπανάνα και απλωμένη με ΠΟΛΥ σαντιγύ και το γνωστό φρούτο !
Πολύ νόστιμη ήταν, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας με την σαντιγύ. Να ευχαριστήσουμε τον σεφ γονιό του Evans.
Σε μία φάση πριν βάλουμε την τούρτα μέσα, είδα τον DjSolid να απλώνει το χεράκι του στην τούρτα για δοκιμή, μπας και είχε δηλητήριο. Δυνατός ο Padre, χωρίς να καταλάβει αν υπήρχε όντως δηλητήριο.
Αμέσως μετά την τούρτα πήγα και έπαιξα με τους καφρούς το Mario Kart.
Leave a comment:
-
Merikes theikes stigmes tou Paixti kai h tourta!
Sorry gia to crapy quality tou prwtou merous tou video, htan theoskoteino kai to ekana ligo poio fwteino.
Leave a comment:
-
Ειστε υπερβολικοι. This is as good as a Sonic can get. Sega does what Nintendon't. Sega fails.
Leave a comment:
-
Χαχαχα έτσι θάψτε τη μούφα.
Ο Deus μιλάει στο video; Όποιος και να είναι καλά τα λέει, το παιχνίδι γίνεται επικά χειρότερο αργότερα.
Αντιέπος.
Leave a comment:
-
Paidia pantws h fwteinothta twn video pou anevazw einai kalyterh, h metatroph tou youtube ta xalaei perissotero.
Krima pou den fenetai to kwlodaxtylo tou Solid sto telos, anway
Leave a comment:
-
Ena mini "let's play" tou Sonic the Hedgehog me sxolia:
Leave a comment:
-
I take that as a compliment. And you are most welcome sir Titus to our gathering...
Leave a comment:
Leave a comment: