Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teh Solid Birthday Party

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TheCursed
    replied
    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...!

Γιατί έπρεπε όλος αυτός ο τζερτζελές να γίνει ένα Σάββατο το οποίο μου είναι παντελώς αδύνατο να είμαι Θεσσαλονίκη; Όχι μόνο χάνω επική meeting φάση, αλλά αν ήμουν εκεί θα μπορούσα να φιλοξενήσω τουλάχιστον δυο άτομα σπίτι μου και θα κανόνιζα κάτι και για τους υπόλοιπους.

Ασταδιάλα...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το βασικό πρόβλημα είναι η διαμονή.
    Αν ψηθούν μερικοί από δω, παίρνουμε το Loggomobil και ανεβαίνουμε.

Θα το εξετάσουμε το θέμα.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    ποιος αλλος μπορει να το κανει αυτο? Ο σολιντ μονο, γιαυτο τον αγαπαμε
    ....εσυ πώς και δεν ειπες τιποτα παλι για το αβαταρ;

Απο μεταφορικο μεσο θα δουμε, ας δουμε τι παιζει απο κοσμο και μετα μιλαμε...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ektos aprooptou tha eimai ekei me ena kokkino vraki.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Και ποίος θα μας κεράσει τα φαγητά και τα κρασάκια ? Εσύ, Κώστα ? Βεβαίως και θα έρθω ! Δυστυχώς επειδή εσύ μένεις στην Καρδία, δεν έχω μεταφορικό μέσο για να έρθω κατα'κει, οπότε αν μπορεί κανείς, ας με πάρει μαζί του(σαν ταξιτζής ).

Εγώ όμως έχω μόνο του XBOX 360 ως προηγμένη τεχνολογία τα χειριστήρια. Το πρόβλημα είναι... ΤΙ θα παίξουμε για ομαδικό ? Εγώ ψήνομαι για Street Fighter IV.

Και καλά που είπες Σάββατο 21 του μηνός, γιατί Πέμπτη 19 του μηνός έχω προπόνηση και ΔΕΝ θα με βόλευε με καμία παναγία...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    ποιος αλλος μπορει να το κανει αυτο? Ο σολιντ μονο, γιαυτο τον αγαπαμε

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Η διαμονη ειναι ενα θεμα, δηλωνω επισημα αστεγος-κατοικος-θεσσαλονικης-που-ψαχνει-ενα μερος-να-στεγασει-τη-hardcore-ιλα του.

Leave a comment:

• McSolid
    started a topic Teh Solid Birthday Party

Teh Solid Birthday Party

Οπως μερικοι απο εσας τους αληταραδες γνωριζουν, στις 19 του μηνα εχω τα γενεθλια μου. Βεβαια πεφτει ημερα Πεμπτη, οποτε ανημερα δεν παιζει να γινετε τιποτα.

ΟΜΩΣ!

Το Σαββατο 21 του μηνα μπορω να κανονισω για να ερθει οποιος θελει σπιτι, να καθησουμε με κρασακι, φαγητο και λιωσιμο. Να γινει δλδ το σχετικο meeting, στο οποιο μπορει να ερθει (κατοπιν συνενοησης) οποιος θελει. Η προσκληση ησχυει ΚΑΙ για τους εκ των Αθηνων παρατρεχαμενους, οποτε εαν υπαρχει η δυνατοτητα φιλοξενιας σας καπου στην πολη, εγω προσφερω το οχημα μεταφορας.

Δυστυχως για κερασμα εξω δε παιζει, κυριως γιατι οι καιροι ειναι χαλεποι και δεν υπαρχουν δουλειες. Αλλιως ουτε θα το σκεφτομουν..

Οποιοι θεωρουν οτι γουσταρουν και ειναι μεσα, και μπορουν να φερουν χειριστηρια, κονσολες (wii δλδ γιατι τα παντα ολα υπαρχουν σπιτι) και οτιδηποτε αλλο θεωρουν χρησιμο για λιωσιμο, ο τροπος επικοινωνιας ειναι γνωστος και το thread ετοιμο προς συζητηση.

Αντε ψηθητε.

EDIT:

THE LIST

Dj Solid
    Evans
    Paixtis
    Link123
    Tanossuke
    Doppelganger
    Ground Zero
Working...
X