Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teh Solid Birthday Party

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• McSolid
    replied
    Ρε μην ξεφευγεις απο το θεμα...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Για καρέκλες δεν έχω πρόβλημα. Αν έβαλες το χαλί τότε θα καθήσω πάνω σε αυτό. Συνήθισα από την προπόνηση που κάνουμε Seiza(την καθιστική στάση των Ιαπώνων) και την κανονική. Οπότε κανένα πρόβλημα. Φροντίστε να μην γίνει στην καθημερινή, γιατί εγώ δεν θα μπορέσω λόγω προπόνησης. Βολεύομαι μόνο Παρασκευή ως Κυριακή.

Αλήθεια τι είδους Φέστιβαλ είναι Evans και που ? Somari τι διδάσκεις αν επιτρέπεται ?

Leave a comment:

• Link123
    replied
    Οντως παιδια, ποσταρετε οσοι ειναι να ερθουν σχεδον σιγουρα για να υπαρχει μια εικονα.

Αν ειμαστε πανω απο 10 ατομα ειναι ζορι, ξαναλεω λογω χωρου (φοιτητικο σπιτι γαρ) και κυριως λογω καθισματων.. Χαχα στο πατωμα σας βολευει? Κωστα μου φαινεται θα κουβαλησεις και 1-2 καρεκλες χαχαχ.
    Ως τωρα παντως οι υποψηφιοι ειναι:

DjSolid
    Evans
    Deus (Ισως?)
    Paixtis
    Ground_Zero
    Tannosuke
    Ramparter
    Loggo
    Ferryman

Μαζι και γω, 10 ατομα, οριακα ειμαστε οκ.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Κοιτα, αυτο δε μας χαλαει. Και τελικα δε ξερω αν ειναι ακομα τελειως ακυρη η περιπτωση να ερθουμε και σε μενα, θα δουμε τις επομενες 2 μερες, απλα δωστε μου ενα περιθωριο. Οπως και να εχει, αν το de facto ειναι να ερθετε και να παμε στου Link, τοτε θα βρεθει η λυση για ολα.

Για να κανουμε μια συγκεντρωτικη, ας ποσταρουν εδω περα ποιοι θα ερθουν ΣΙΓΟΥΡΑ και θα μπορουν, για να κανω μια λιστα στο αρχικο ποστ και να εχουμε μια ιδεα το ποσοι θα ειμαστε.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Άντε ελάτε μην το συζητάτε καν!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εξακολουθω να ενδιαφερομαι. Βεβαια φοβαμαι οτι ισως ειμαστε πολλοι τελικα γιατι απο δω Αθηνα βλεπω μαζι με μενα να ψηνονται Ferryman και Loggo.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Nα κανουμε καμιά συνάντηση κατά τις 23 Δεκεμβριου οταν λογικά θα ειμαι σε άδεια.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Κι εγω ειμαι οκ με την προταση του Link, φερνω και ο,τι θελουμε απο κονσολες και παιχνιδια. Το προβλημα μου εχει να κανει τελικα με το σπιτι μου και οχι με κατι αλλο, απλα ενημερωνω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ λογικά είμαι μέσα, μάλλον δε θα πάω Φεστιβάλ το επόμενο Σάββατο, οπότε ΟΚ.

Leave a comment:

• Link123
    replied
    Ρε παιδια, θελετε να μαζευτουμε σε μενα? Αν ο Κωστας συμφωνει και μπορει φυσικα να ερθει εγω ειμαι διατεθειμενος.. Μεχρι 7-8 ατομα πιστευω θα ειμαστε ανετα.. Παραπανω λιγο ζορι λογω χωρου :/
    HD τηλεορασουλα υπαρχει.. ενα Wii το χουμε, να φερει και ο Κωστας ή ο Παναγιωτης κανα PS3/X360 και ειμαστε μια χαρουλα..
    Τι λετε? Ας το αποφασισουμε ομως μεχρι την Δευτερα-Τριτη για να ξερω και γω σιγουρα τι θα γινει.

Εκτος αν ετυχε κατι απροοπτο στον Κωστα για εκεινη την μερα και πρεπει να λειψει οποτε παω πασο.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Γλυτωσε το πουλακι ο Ramp.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Και λιώσιμο όπου διατίθεται!Κρίμα πάντως και είχα ψηθεί άγρια.Ελπίζω να επανορθώσει σίγουρα ο Κώστας για άλλη μέρα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Parolo pou akyrwneis thn mazwksh spiti sou, eisai sigouros oti den mporoume na vrethoume kapou eksw?
    Oxi kerasmata kai ta loipa, aplws tsarka kai kafe

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Να ενημερωσω οτι το θεμα ακυρωνεται για προσωπικους λογους. ΠΑρακαλω να σβηστει αν γινεται και το ολο thread, δεν υπαρχει κανενας λογος να βρισκεται πλεον στο φορουμ. Ευχαριστω.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Cursed μηπως ειναι δικο σου παρτυ και δε μας το λες;
    Όχι.

Originally posted by Ramparter View Post
    Δε θελω κρεβατι, ολοι νυχτα θα μπανιζω εσας τους δυο...
    Ναι.

Leave a comment:

Working...
X