Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teh Solid Birthday Party

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Μάλλον πάει για φούντο το πράμα παιδιά, αλλά έλεγα μήπως κανονίσουμε να ανέβουμε μερικοί από Αθήνα κατά Χριστούγεννα μεριά. Λιγάκι πιο οργανωμένα και για παραπάνω από μερικές ώρες. Θα δούμε τι θα γίνει.

Υ.Γ. Αν βάλετε Four Swords τετραπλό δε χρειάζεστε τίποτε άλλο.
    Ακόμα κι αν έχετε, δε θα βάλετε να παίξετε τίποτα.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ελάτε μάγκες,όλοι θα είστε καλοδεχούμενοι.Καλά θα περάσουμε,δεν διοργανώνονται κάθε μέρα τέτοια σκηνικά.

Από παιχνίδια εγώ θέλω να παίξω street fighter 4 και οπωσδήποτε the fous swords!Φέρτα οπωσδήποτε Θάνο να γουστάρουμε.Α και φέρε τον big boss με το ζόρι.

Ground σε παίζω κανα street.Από soul calibur δεν ξέρω τίποτα.

Ramparter Σαββατο μένετε σε εμάς.Κυριακή δυστυχώς λίγο δύσκολο,αλλά μπορεί να μπορέσει να σας φιλοξενήσει κανένα άλλο παιδί.Αν μπορέσει κανένας ας το δηλώσει.

Αν το έχει κανένας ας φέρει το new super mario bros,θα έχει πολύ γέλιο στο τετραπλό.

Azrael έλα και εσύ,πάντα υπάρχει χώρος για έναν κάφρο.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ελα ρε σεις, ελατε πανω και τα βρισκουμε τα θεματα υπνου. Μην το αποκλειετε ακομα, γιατι λογικα θα βρεθει μια λυση για αυτο το ζητημα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kala twra pou exw to PS3 Thessalonikh, ksexaste Soulcalibur 2 kai fafaries, an thelete Fighting Exei Soulcalibur 4, Tekken 6 kai fysika Street Fighter 4.
    Elpizw ola na pan kala.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Η Αθηνα μερια παει για φουντο μαλλον, το λεω απο τωρα μη σας το αλλαζουμε τελευταια στιγμη. Απλα δε μας φαινεται πολυ δελεαστικη η ιδεα να κανουμε τοσο δρομο για να γυρισουμε την επομενη μερα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Το soul calibour 2 για σένα πήγαινε χεχε!Λέω να παίξουμε όπως παίξαμε τότε.Και η καλύτερη έκδοση soul calibour 2 είναι με διαφορά στον κύβο.Το χειριστήριο είναι το καλύτερο δυνατό και φτιαγμένο γι'αυτό το game!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Μου δίνει σαν χαρτζιλίκι ο μπαμπάς μου κάθε μήνα γιαυτό και ξέρατε από που βρήκα τα λεφτά. Αν έβρισκα καμία δουλειά της προκοπής θα είχα αβέρτα πολλά και θα αγόραζα τα παιχνίδια από όλους σας ! Οπότε κατάλαβες Azrael ? xp

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Poio Soulcalibur 2 re, ase ola ta fighting mporw na ta erw egw gia playstation.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Τanno εσυ δεν ειπες πως αν γιορταζες θα κερναγες ολους;Τωρα τι λες και συ μια απ'τα ιδια δε παιζουν φραγκα κτλ λολ.:xp:

Ρε παιδια αυτο με το κερασμα απλα πλακα ειναι.Ειχε κερασει τοτε ο Κωτσος γιατι σα νουμπας που ειναι εχασε το στοιχημα(χιχιχ χοχοχο)και τελος.Βασικα δεν επρεπε ουτε τοτε να κερασει καθως ανετα εφυγε το 150αρι δεν ηταν και καμια ταβερνα της πλακας.

Εγω δε ξερω καθολου ακομα,αυτη τη Παρασκευη ειχαμε καταληψη,εχουμε και Δευτερα,Τριτη αργια και καθομαι.Απο Παρασκευη ομως ειμαι full load παλι και δε ξερω.Απο φραγκα μια απ'τα ιδια, παιζουν και κατι μουσικες αγορες σε λιγο οποτε δεν ειναι τιποτα σιγουρο.
    Κοιτα να μην ερθεις εσυ μαλακα και θα σου ξαναμιλησω, να εισαι σιγουρος...

Seriously, μη το χεσεις, μεχρι και απο Αθηνα θα ερθουν τα παιδια, εσυ που εισαι διπλα θα εχεις προβλημα; Βαλε και κανενα φραγκο στην ακρη, αξιζει η φαση...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Τanno εσυ δεν ειπες πως αν γιορταζες θα κερναγες ολους;Τωρα τι λες και συ μια απ'τα ιδια δε παιζουν φραγκα κτλ λολ.:xp:

Ρε παιδια αυτο με το κερασμα απλα πλακα ειναι.Ειχε κερασει τοτε ο Κωτσος γιατι σα νουμπας που ειναι εχασε το στοιχημα(χιχιχ χοχοχο)και τελος.Βασικα δεν επρεπε ουτε τοτε να κερασει καθως ανετα εφυγε το 150αρι δεν ηταν και καμια ταβερνα της πλακας.

Εγω δε ξερω καθολου ακομα,αυτη τη Παρασκευη ειχαμε καταληψη,εχουμε και Δευτερα,Τριτη αργια και καθομαι.Απο Παρασκευη ομως ειμαι full load παλι και δε ξερω.Απο φραγκα μια απ'τα ιδια, παιζουν και κατι μουσικες αγορες σε λιγο οποτε δεν ειναι τιποτα σιγουρο.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by DjSolid View Post
    Αμαν! Αν παιζει four swords κανονιστε το να το ξερουμε!!!! Πρεπει επιτελους να το ζησουμε αυτο το πραγμα...

Οποτε πρεπει να φερω και GBA SP...
    Ναιιιιιι φέρε και δεύτερο αν παίζει!

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Αμαν! Αν παιζει four swords κανονιστε το να το ξερουμε!!!! Πρεπει επιτελους να το ζησουμε αυτο το πραγμα...

Οποτε πρεπει να φερω και GBA SP...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Απλα δινεις μια εντυπωση οτι θα ερθεις επειδη εχει τσαμπα μπυρα και φαϊ, κατι το οποιο νομιζω οτι δε θα επρεπε καν να τιθεται σαν θεμα... Anyway, ολοι εκει θα ειμαστε οποτε βλεπουμε.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Θα φέρω εγώ Wii λοιπόν.Από games θα φέρω mario galaxy εννοείται,wii sports resort με δυο motion plus,wii sports,mario kart wii,super smash bros brawl,zelda tp και από gamecube games θα φέρω το zelda four swords adventures(ας κάνουμε αυτό που λέγαμε επιτέλους...ξέρουν ποιοι...έστω και για λίγο) με gba cables και gba sp,soul calibur 2.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by DjSolid View Post
    Εδω λεμε ρε μεγαλε οτι θα εχουμε κρασι και μπυρες αλλα οποιος θελει μπορει να φερει ο,τι θελει... Λεμε ομως οτι δεν παιζουν ουτε λεφτα ουτε δουλεια, και που το σημαντικο ειναι να βρεθουμε ολοι μαζι επιτελους. Μερικοι απο εμας γνωριζονται 5+ χρονια και δεν εχουμε βρεθει ποτε...

Τελος παντων, νομιζω οτι γινομαι πληρως κατανοητος...
    Μία από τα ίδια. Δεν έχω ούτε κι εγώ λεφτά ούτε δουλειά, αλλά θα έρθω για παρέα. Τα γκαφρά όσα είχα τα έφαγα για την super αγορά παιχνιδιών που έκανα αυτό τον μήνα από τις παραγγελιές που μου ήρθαν η μία στην άλλη από κάποια παιδιά εδώ.

Leave a comment:

Working...
X