Announcement
Collapse
No announcement yet.
Teh Solid Birthday Party
Collapse
X
-
Eγώ καίγομαι και για τα δυο(κυρίως για το zelda four swords,αν το παίξουμε και τετραπλό ειδικά!).
-
Κατ' αρχήν χρόνια πολλά στον DjSolid.
Και εγώ από τις δώδεκα και μετά είμαι available.
Ούτε κι εγω για να πω την αλήθεια.Γενικά δεν καίγομαι και τόσο πολύ για το gaming κομμάτι.
Leave a comment:
-
H κάμερα παίρνει κασέτα και memory stick, να ξέρεις
. Αφού θα έχεις σκληρό, υποθέτω ότι μπορούμε να τα περνάμε όλα από το memory stick στο σκληρο. Θα φέρεις εσύ laptop;
Να ξέρεις πάντως ότι δεν την έχω δουλεψει πολύ την κάμερα
. Εγώ θα φέρω ότι αυτή έχει + φορτιστές κτλ οπότε ελπίζω να είμαστε ΟΚ. Ελπίζω το laptop σου να έχει και card reader γιατί δεν ξέρω αν έχω καλώδιο για την κάμερα
.
Για φαΐ θα κανονίσει ο Dj, έτσι λέει.
Πωπω το έχουμε κάνει ολόκληρο θέμα, ε ρε και να βγει μούφα το meeting
.
Leave a comment:
-
Egw pantws exw skopo na grapsw polla pragmata me thn kamera tou Evans, opote tha exete poly feedback, afto einai sigouro.
Epipleon tha ferw 1 Terra sklhro disko wste na mhn meinoume pote apo xwrhtikothta.
Oreksh gia xavale na yparxei.....
Leave a comment:
-
Να τα εκατοστήσεις DJ! Οργανωθείτε ρεμάλια, θέλουμε να δούμε τι έγινε και οι υπόλοιποι. Πάρτε κάμερες και στήστε Live Feed.
Leave a comment:
-
Egw kai o maxim tha eimaste apo nwris sthn thessalonikh, ypothetw apo tis 11 kai meta tha mporoume opoiadhpote wra.
Epishs eimaste mesa kai gia to olonyktio.
Ean den volevomaste sto amaksi, pernoume kai taksi, den yparxei oute ekei provlhma apo mas.
Twra gia to fai, mporoume na parageiloume apo ekei? Ti exete ypopshn sas?
Leave a comment:
-
Παλικαρια και γω μπορω οποιαδηποτε ωρα το Σαββατο... Απλα κανονιστε μια συγκεκριμενη ωρα και ενα μερος οπου θα συναντηθουμε για να ανεβουμε.
Leave a comment:
-
Μίλησα με τον Evans MSN και μου είπε ότι καλό είναι να πείτε εδώ στο forum τι ώρες μπορείτε όλοι σας.
Εγώ λόγω φροντιστήριου θα μπορέσω μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου και θα με πετύχετε εύκολα κέντρο, οπότε βολεύομαι το μεσημέρι. ;) Είμαι ελεύθερος ΟΛΗ ΜΕΡΑ ως την επόμενη ! Έχω και τα λεφτά στην άκρη για φαγητά και μπύρες !
Leave a comment:
-
Koίτα το αρχικό concept ήταν να μείνουμε όλο το βράδυ και να το διαλύσουμε την άλλη μέρα, νωρίς το μεσημεράκι ξέρω 'γω. Εγώ Σάββατο είμαι λίγο πιεσμένος τελικά, προέκυψε (μάλλον) μία φωτογράφιση νωρίς το μεσημέρι, οπότε ίσως χρειαστεί να μαζευτούμε γύρω στις 3-4. Θα δω πώς θα το κάνω, αύριο θα έχετε μία σίγουρη ώρα από εμένα.H allh mou aporia einai poso mporoume na katsoume, dhladh mexri ti wra...
Kai kalo einai na mathoume kai apo ti wra na arxisoume na mazevomaste kai pou.
Παιδιά μία παράκληση μόνο, επειδή εγώ και ο Dj θα βάλουμε τα αμάξια και για να βολέψουμε όσους περισσότερους γίνεται, πείτε όλοι πότε περίπου μπορείτε ώστε να βρούμε μία χρυσή τομή. Εγώ θα πάρω τον αδελφό μου και άλλα 2-3 άτομα, ο DJ μπορεί να κουβαλήσει 4, οπότε με μία καλή οργάνωση μπορούμε όλοι να πάμε με τη μία πάνω και να είμαστε χαλαροί. Σε αντίθετη περίπτωση, κάποιοι θα έρθουν με λεωφορείο (θα ενημερώσω αργότερα ποιο πάει Χορτιάτη και από που περνάει). Να ξέρετε όμως ότι το λεωφορείο κάνει 45 λεπτά με μία ώρα.
Επίσης πρέπει να κανονίσουμε λίγο τι θα παίξει με τα φαγητά και τα σχετικά.
Αυτά από εμένα, αύριο θα σας έχω μία σίγουρη ώρα.
Leave a comment:
-
Evans μας κάλυψες για τα παιχνίδια τα fighting.
Δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο. ;) Μόνο λίγο ξυλίκι, αλλά και πολύ χαβάλε !
Leave a comment:
-
Οχι ρε, θα τα στησουμε ολα για να δουμε τι παιζει, και ειδικα four swords!!! Δε χανεται το θεμα αυτο...
Leave a comment:
-
Kala re enweitai pws ola einai optional, alla tha ferw kai egw PS3 kai SF, SOULCALIBUR kai TEKKEN epeidh kapoia save den metaferontai apo PS3 se PS3.
Epishs den paizw me 360 pads , akoma kai an einai fight pads.
Einai kalo na exoume toses TV.
Tha perasoume fina!
H allh mou aporia einai poso mporoume na katsoume, dhladh mexri ti wra...
Kai kalo einai na mathoume kai apo ti wra na arxisoume na mazevomaste kai pou.
Leave a comment:
-
Παιδιά δεν το σταματάμε το θεμα με τις προόδους; Αστείο κατήντησε...
Ground, θα έχουμε 1 CRT 32", 1 CRT 14" και ένα Full HD monitor (σχετικό καινούριο μοντέλο) 23".
PS3 θα φέρω εγώ, αν θέλεις να φέρεις κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, feel free. Επίσης βάλε σε ένα usb ό,τι save θέλεις να μεταφέρεις. Θα έχω ένα ουδέτερο προφίλ για να παίζουμε.
Σε Xbox 360 θα φέρω SFIV, fightpads, Sega Mega Drive Collection, δε νομίζω να θέλετε κάτι άλλο. Αν ναι, κουβαλήστε το εσείς.
Για Wii dunno, ας αποφασίσει κάποιος
.
Από φορητά θα φέρω μόνο το GBA SP και το link cable που έχω πρόχειρο, τα άλλα ο παίχτης και ο Dj.
Επίσης Saturn, Dreamcast, SNES, MegaDrive, PS2 κτλ θα υπάρχουν. Αν θέλετε συγκεκριμένα παιχνίδια, φερτε τα (εγώ θα δω τι θα φέρω).
Γενικά δεν καίγομαι και τόσο πολύ για το gaming κομμάτι. Απλώς θα τα έχω όλα αυτά μπας και υπάρξει ενδιαφέρον. Αν πάλι δεν τα θέλετε, τότε πείτε το να μην μπαίνω στον κόπο να τα στήνω
. Περισσότερο καίγομαι για το χαβαλέ, το φαΐ και τις μπύρες/ κρασιά και φυσικά για την παρεα.
Leave a comment:
Leave a comment: