Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teh Solid Birthday Party

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• paixtis
    replied
    Υπάρχουν και οι πρόοδοι που τις δίνεις κ περνάς το μάθημα κ δν δίνεις.Επιλέγεις ένα από τα δύο.Εννοείται σαυτήν τν περίπτωση μπορείς να δώσεις μόνο τελικές.Εξαρτάται από το μάθημα κ τν καθηγητή.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Η πρόοδος σε μένα τουλάχιστον δεν είναι υποχρεωτική. Αλλά πιάνει το 20% του βαθμού οπότε καταλαβένετε.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Είναι υποχρεωτική η πρόοδος?Τελικα είναι σχεδόν σίγουρο ότι δν θαρθει ούτε ο BigBOSS!
    Δυστυχώς είναι υποχρεωτική. Αν δεν περάσεις την πρόοδο και μετά και τις τελικές εξετάσεις, το χάνεις το μάθημα και θα ξαναρχίσεις φτου κι από την αρχή το βαρετό μάθημα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Υπέροχα!Και είχα μια απορεία πού χαθηκε αυτό το παιδί!Θα περάσουμε πολύ καλά τελικά!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    H προοδος δεν ειναι υποχρεωτικη με την εννοια δε θα σε σκοτωσει καποιος,αλλα ειναι μια απο τις τρεις στο συγκεκριμενο μαθημα,αν χασεις τη μια παει το εργαστηριο και θελω να τελειωνω,εχω αλλες προτεραιοτητες τωρα.Του χρονου το καλοκαιρι πρεπει να ξενοικιασω απο δω.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ο Tananga θα ειναι παντως, πηρα confirmation σημερα...

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Είναι υποχρεωτική η πρόοδος?Τελικα είναι σχεδόν σίγουρο ότι δν θαρθει ούτε ο BigBOSS!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ε στο ειχα πει ηταν δυσκολο,have fun!

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Oχι που θα ερχοσουν...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Tεταρτη σημερα και ειναι σχεδον σιγουρο πλεον, πως δε θα μπορεσω να ερθω.Γραφω και τη Δευτερα προοδο και δε με παιρνει να λειπω μιαμιση μερα.Ευχαριστω παρα πολυ τους Evans και Deus για τη προσκληση, αλλα ειναι δυσκολο.Οσοι πατε να περασετε τελεια.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    θα θελα να λεγα απο κοντα ενα χρονια πολλα αλλα για πολλους λογους δεν ειμαι για ταξιδια, να περασετε τελεια παντως!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Entaksei re apo mena ola set, egw logika tha mporw opoiadhpote wra, opote oti wra apofasisete na synantithoume kapou gia na pate ekei, to lete kai se mena.
    Tha eimai diathesimos apo to prwi.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Yπολογίστε και το bigboss.Δεν έχω λάβει ακόμη τελεσίδικη απάντηση αλλά είναι αρκετά σίγουρο ότι θα'ρθει.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    ΟΚ κανονίστηκε μέρος, μαζεύτηκε λαός (Μάρκο θα σου έστελνα sms αύριο), οπότε είμαστε complet.

Στο Χορτιάτη δεν υπάρχει πρόβλημα με γείτονες, ούτε χώρου. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι μία φωτογράφιση στον κήπο, όποιος θέλει να βοηθήσει ή να συμμετάσχει το λέει (θα ενημερώσω τότε για το concept, απλό είναι).

Από εκεί και πέρα ας αρχίσουμε λίγο να το οργανώνουμε. Να πει ο καθένας πότε μπορεί να μας βρει (ώρα) για να ξέρουμε. Με dj είπαμε να βρεθούμε σχετικά νωρίς (κατά τη μία το μεσημέρι) για να τακτοποιήσουμε τα πράγματα, όποιος θέλει να έρθει για το χαβαλέ και για να βοηθήσει, το δηλώνει.

Ground όπως ανέφερα, βάζω εγώ φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα. Αν θέλεις να φέρεις το laptop σου για επεξεργασία κτλ τότε feel free, καλύτερα κι όλας γιατί το δικό μου δεν είναι και τόσο δυνατό όσο το δικό σου.

Τα πάντα θα γίνουν παιδιά .

Να ενημερώσω πάντως ότι Χριστούγεννα εγώ δεν μπορώ να κατέβω Αθήνα. Οι Αθηναίοι ας έρθουν, για Παρασκευή όλο και κάποιος θα βρεθεί να τους φιλοξενήσει. Σκεφτείτε το.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    It IS a birthday party, my birthday party.

Αλλα το κανονιζουμε ετσι ωστε να ειναι και σαν meeting.

Leave a comment:

Working...
X