Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teh Solid Birthday Party

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Narcissus
    replied
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;;

Birthday party διαβάζω και βλέπω ότι καταλήγει σε meeting. Ευτυχώς γιατί δεν είμαι καθόλου καλός στο να διαλέγω δώρα. Θα έρθω εννοείται, άλλωστε το ξέρετε ήδη ότι ήμουν θετικός στην ιδέα από τότε που πρωτοακούστηκε στους... γνωστούς κύκλους.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Το meeting ισχυει απο οτι ξερω κανονικα στον Χορτιατη. Αλλωστε εκει δε θα εχουμε και προβλημα ουτε χωρου, ουτε γειτονων (απο οτι ξερω) και επισης βολευει και τον Evans που εχει μαι δουλεια εκει και θελει να τον βοηθησουμε. Οπως ειπαμε μεταφορικο μεσο υπαρχει εις διπλουν, οποτε μεχρι και 10 ατομα μονοκοπανια μπορουν να μεταφερθουν.

Μη μου χαλατε και το μερος τωρα, ειδαμε και παθαμε να το κλεισουμε το stage...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Kala se eixa vgalei ektos giati kati eipes gia Dekemvrio!
    Εκτός αν το θέλουν στην τελική τα παιδιά ! Ξαναβάλε με. Εγώ θέλω τώρα αμέσως να έρθω Πάρτυ ! Τέτοιο πάρτυ μία φορά στο 1 εκ. δεν θα ξαναγίνει !

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kala se eixa vgalei ektos giati kati eipes gia Dekemvrio!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Βάλε με μέσα ω ρε G_Z... Αφού είπα θα έρθω και εγώ για παρέα. Τελικά μου παίζονται γκαφρά για να πληρώσω κι εγώ το φάι...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai egw eimai mesa gia synantish twra, to Dekemvrio tha pesei enas metewriths kai tha mas skotwsei olous, oti prolavoume prolavame.

SOLID na kanoume to meeting na feroume kai recording equipment (my PC?) na ta katagrapsoume ola, na doun ti tha xasoun na zhlevoun.

Na kanoume kai ekeino to gamw podcast pou den tha ginei pote...

Ante:

Ground_zero
    Maxim
    Deus
    DJSoild
    Evans
    Paixtis
    Link123

Akrivws Mystikoi 7 kai gamame!!
    Kai ama thelei kiallos na to pei.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Eγώ προτείνω να γίνει κάτι τώρα που γιορτάζουν τα παιδιά και μετά βλέπουμε.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Link123 View Post
    Κριμα ρε σεις...

Τουλαχιστον παιδια εμεις απο Θεσσαλονικη θα συναντηθουμε? Αν ειμαστε σε συνολο 6-7 ατομα τοτε δεν ξερω αν χρειαζεται να κανουμε αποσταση μεχρι τον Χορτιατη, και στο σπιτι μου θα μαστε οκ. Παραγγελνουμε και τιποτα.. μια χαρα.

Εκτος αν το αφησουμε και παμε για κατι πιο οργανωμενο, τον Δεκεμβρη, να ρθουν και τα παιδια απο Αθηνα οπωσδηποτε!
    Ότι θέλετε.

Σιγά σιγά ας αρχίσουμε να μετράμε ποιοι θα είμαστε και αναλόγως αποφασίζουμε.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Τον Δεκέμβρη να πάμε εμείς Αθήνα, να την κάψουμε κιόλας... :bleh:
    Ναι ρε ! Αν κανονίσετε μέσα Δεκεμβρίου τότε κερνάω κι εγώ, γιατί τα γενεθλιά μου είναι 15 Δεκεμβρίου.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Link123 View Post
    Εκτος αν το αφησουμε και παμε για κατι πιο οργανωμενο, τον Δεκεμβρη, να ρθουν και τα παιδια απο Αθηνα οπωσδηποτε!

Τον Δεκέμβρη να πάμε εμείς Αθήνα, να την κάψουμε κιόλας... :bleh:

Leave a comment:

• Link123
    replied
    Κριμα ρε σεις...

Τουλαχιστον παιδια εμεις απο Θεσσαλονικη θα συναντηθουμε? Αν ειμαστε σε συνολο 6-7 ατομα τοτε δεν ξερω αν χρειαζεται να κανουμε αποσταση μεχρι τον Χορτιατη, και στο σπιτι μου θα μαστε οκ. Παραγγελνουμε και τιποτα.. μια χαρα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι παιδιά, για Χριστούγεννα θα το παλέψουμε αν είναι.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ πάντως δεν θα μπορέσω να φιλοξενήσω, γιατί με τον μπαμπά μου μένω. Αν ήταν ταξίδι πουθενά, ευχαρίστως θα σας βόλευα κάπου... Στην εναλλακτική αν αγόραζα νωρίτερα σπίτι θα σας βόλευα χωρίς πρόβλημα.

Ρε παιδιά, για ελάτε μία πάνω την Παρασκευή αν θέλετε και μετά την κοπανάτε την Κυριακή αμέσως μετά το ξενύχτι. Κι εγώ αυτό θα κάνω που θα κατεβώ Αθήνα τελικά Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και θα γυρίσω ΑΜΕΣΩΣ μετά τις εξετάσεις Ιαπωνικής Γλώσσας την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.

Το στανιό τους μέσα που βάλανε και στην σχολή γραφιστικής την εξεταστική περίοδο προόδου στην βδομάδα που ήθελα να μείνω 1 βδομάδα !

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Loggo προσπαθήστε το τουλάχιστον για Χριστούγεννα.Άντε να γνωρίζω σιγά σιγά και τα υπόλοιπα μέλη του φορουμ.Από Αθήνα μεριά εχω γνωρίσει μόνο τον Xeno.Τον είχαμε φιλοξενήσει στον Χορτιάτη μάλιστα.

Το four swords έχω απωθημένο να το παίξω...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εμενα δε με ενοιαζε, ερχομουν και για μια μερα, οι αλλοι ειναι λιγο διστακτικοι τωρα. Μονος μου παντως δε κανω τετοιο ταξιδι.

edit
    Με προλαβε ο loggo.

Leave a comment:

Working...
X