Announcement
Collapse
No announcement yet.
Teh Solid Birthday Party
Collapse
X
-
Πολύχρονος ρε Κώστα.Θα'θελα να σου'ρθω αλλά θα πρέπει να με βάλεις ω;ς κωλυόμενο λόγω στρατού.
-
Λογικα θα μπορεσουμε να κανουμε κατι για την περιπτωση σου... Αλλα οπως ειπα, θα πρεπει να ξερω τι παιζει με ατομα, να εχω μια συνολικη εικονα για να μπορω να προγραμματισω καποια πραγματα.
Leave a comment:
-
Ωραια, 2 ατομα θα βολευτουν εκει τοτε... Εγω λογικα θα φιλοξενησω Azrael που τον εχω και αδυναμια...
Leave a comment:
-
Κατα 80 % θα μπορεσω να ερθω και γω. Θανο-παιχτη ποιος θα φερει Wii ? ^_^ Λογικα θα εχουμε και nsmb wii... θα πεσει λιωσιμο
Προς Αθηναιους, στο σπιτι μου χωρανε μεχρι και δυο ατομα να κοιμηθουν αξιοπρεπως
Απο κει και περα, πατωματα, ντουλαπες κτλ
Leave a comment:
-
Se periptwsh aprooptou den tha eimai ekei, to vraki mou grafei Raging Demon epanw!!!
Leave a comment:
-
PWNAGE!!! Αυτό θα πεί κοινωνικός άνθρωπας.Originally posted by TheCursed View PostΚάτι πολύ πιο σοβαρό και απ' τα δυο μαζί...
Έχω ήδη κανονίσει πάρτυ για εκείνο το βράδυ στο οποίο απαιτείται να παρευρεθώ. Πως σου φάνηκε;
Να ζήσεις Κωστάκη και χρόοονια πολλάααα μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιάααα
Παντού να σκορπίιιιιζεις της νιότης το φώς και όλοι να λένε να ένας ΑΡΓΟΣ (στο Forza 3)...

Leave a comment:
-
Κάτι πολύ πιο σοβαρό και απ' τα δυο μαζί...Originally posted by Tannosuke View PostΡε ρουφιανέ ! Αυτό είναι απόφαση του Κώστα, ΌΧΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ !!! Τι παίζει και δεν μπορείς να έρθεις ? Έχεις σχολή ? Έχεις καμία γκόμενα εν αναμονή ?
Έχω ήδη κανονίσει πάρτυ για εκείνο το βράδυ στο οποίο απαιτείται να παρευρεθώ. Πως σου φάνηκε;
Leave a comment:
-
Ρε ρουφιανέ ! Αυτό είναι απόφαση του Κώστα, ΌΧΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ !!! Τι παίζει και δεν μπορείς να έρθεις ? Έχεις σχολή ? Έχεις καμία γκόμενα εν αναμονή ?Originally posted by TheCursed View PostΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...!
Γιατί έπρεπε όλος αυτός ο τζερτζελές να γίνει ένα Σάββατο το οποίο μου είναι παντελώς αδύνατο να είμαι Θεσσαλονίκη; Όχι μόνο χάνω επική meeting φάση, αλλά αν ήμουν εκεί θα μπορούσα να φιλοξενήσω τουλάχιστον δυο άτομα σπίτι μου και θα κανόνιζα κάτι και για τους υπόλοιπους.
Ασταδιάλα...

Ο G_Z είναι γνωστός αντρογυναικάς...Originally posted by straier View PostΣε περίπτωση απροόπτου δε θα είσαι εκεί ή δε θα φοράς κόκκινο βρακί;
Φυσικά θα έρθει και με κόκκινο βρακί που θα γράφει 愛 ( ai/koi = αγάπη )...
Leave a comment:
-
Σε περίπτωση απροόπτου δε θα είσαι εκεί ή δε θα φοράς κόκκινο βρακί;Ektos aprooptou tha eimai ekei me ena kokkino vraki.
Leave a comment:
Leave a comment: