Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teh Solid Birthday Party

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Link123 View Post
    Κριμα ρε σεις...

Τουλαχιστον παιδια εμεις απο Θεσσαλονικη θα συναντηθουμε? Αν ειμαστε σε συνολο 6-7 ατομα τοτε δεν ξερω αν χρειαζεται να κανουμε αποσταση μεχρι τον Χορτιατη, και στο σπιτι μου θα μαστε οκ. Παραγγελνουμε και τιποτα.. μια χαρα.

Εκτος αν το αφησουμε και παμε για κατι πιο οργανωμενο, τον Δεκεμβρη, να ρθουν και τα παιδια απο Αθηνα οπωσδηποτε!
    Ότι θέλετε.

Σιγά σιγά ας αρχίσουμε να μετράμε ποιοι θα είμαστε και αναλόγως αποφασίζουμε.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

Eγώ προτείνω να γίνει κάτι τώρα που γιορτάζουν τα παιδιά και μετά βλέπουμε.
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Kai egw eimai mesa gia synantish twra, to Dekemvrio tha pesei enas metewriths kai tha mas skotwsei olous, oti prolavoume prolavame.

SOLID na kanoume to meeting na feroume kai recording equipment (my PC?) na ta katagrapsoume ola, na doun ti tha xasoun na zhlevoun.

Na kanoume kai ekeino to gamw podcast pou den tha ginei pote...

Ante:

Ground_zero
        Maxim
        Deus
        DJSoild
        Evans
        Paixtis
        Link123

Akrivws Mystikoi 7 kai gamame!!
        Kai ama thelei kiallos na to pei.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Βάλε με μέσα ω ρε G_Z... Αφού είπα θα έρθω και εγώ για παρέα. Τελικά μου παίζονται γκαφρά για να πληρώσω κι εγώ το φάι...
          sigpic

Comment

Kala se eixa vgalei ektos giati kati eipes gia Dekemvrio!
            "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
              Kala se eixa vgalei ektos giati kati eipes gia Dekemvrio!
              Εκτός αν το θέλουν στην τελική τα παιδιά ! Ξαναβάλε με. Εγώ θέλω τώρα αμέσως να έρθω Πάρτυ ! Τέτοιο πάρτυ μία φορά στο 1 εκ. δεν θα ξαναγίνει !
              sigpic

Comment

Το meeting ισχυει απο οτι ξερω κανονικα στον Χορτιατη. Αλλωστε εκει δε θα εχουμε και προβλημα ουτε χωρου, ουτε γειτονων (απο οτι ξερω) και επισης βολευει και τον Evans που εχει μαι δουλεια εκει και θελει να τον βοηθησουμε. Οπως ειπαμε μεταφορικο μεσο υπαρχει εις διπλουν, οποτε μεχρι και 10 ατομα μονοκοπανια μπορουν να μεταφερθουν.

Μη μου χαλατε και το μερος τωρα, ειδαμε και παθαμε να το κλεισουμε το stage...
                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;;

Birthday party διαβάζω και βλέπω ότι καταλήγει σε meeting. Ευτυχώς γιατί δεν είμαι καθόλου καλός στο να διαλέγω δώρα. Θα έρθω εννοείται, άλλωστε το ξέρετε ήδη ότι ήμουν θετικός στην ιδέα από τότε που πρωτοακούστηκε στους... γνωστούς κύκλους.

Comment

It IS a birthday party, my birthday party.

Αλλα το κανονιζουμε ετσι ωστε να ειναι και σαν meeting.

Comment

ΟΚ κανονίστηκε μέρος, μαζεύτηκε λαός (Μάρκο θα σου έστελνα sms αύριο), οπότε είμαστε complet.

Στο Χορτιάτη δεν υπάρχει πρόβλημα με γείτονες, ούτε χώρου. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι μία φωτογράφιση στον κήπο, όποιος θέλει να βοηθήσει ή να συμμετάσχει το λέει (θα ενημερώσω τότε για το concept, απλό είναι).

Από εκεί και πέρα ας αρχίσουμε λίγο να το οργανώνουμε. Να πει ο καθένας πότε μπορεί να μας βρει (ώρα) για να ξέρουμε. Με dj είπαμε να βρεθούμε σχετικά νωρίς (κατά τη μία το μεσημέρι) για να τακτοποιήσουμε τα πράγματα, όποιος θέλει να έρθει για το χαβαλέ και για να βοηθήσει, το δηλώνει.

Ground όπως ανέφερα, βάζω εγώ φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα. Αν θέλεις να φέρεις το laptop σου για επεξεργασία κτλ τότε feel free, καλύτερα κι όλας γιατί το δικό μου δεν είναι και τόσο δυνατό όσο το δικό σου.

Τα πάντα θα γίνουν παιδιά .

Να ενημερώσω πάντως ότι Χριστούγεννα εγώ δεν μπορώ να κατέβω Αθήνα. Οι Αθηναίοι ας έρθουν, για Παρασκευή όλο και κάποιος θα βρεθεί να τους φιλοξενήσει. Σκεφτείτε το.

Comment

Yπολογίστε και το bigboss.Δεν έχω λάβει ακόμη τελεσίδικη απάντηση αλλά είναι αρκετά σίγουρο ότι θα'ρθει.
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Entaksei re apo mena ola set, egw logika tha mporw opoiadhpote wra, opote oti wra apofasisete na synantithoume kapou gia na pate ekei, to lete kai se mena.
                          Tha eimai diathesimos apo to prwi.
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

θα θελα να λεγα απο κοντα ενα χρονια πολλα αλλα για πολλους λογους δεν ειμαι για ταξιδια, να περασετε τελεια παντως!

Comment

Tεταρτη σημερα και ειναι σχεδον σιγουρο πλεον, πως δε θα μπορεσω να ερθω.Γραφω και τη Δευτερα προοδο και δε με παιρνει να λειπω μιαμιση μερα.Ευχαριστω παρα πολυ τους Evans και Deus για τη προσκληση, αλλα ειναι δυσκολο.Οσοι πατε να περασετε τελεια.
                              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Oχι που θα ερχοσουν...

Comment

Working...
                                X