Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teh Solid Birthday Party

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παιδιά ραντεβού στις 13.40 στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης οκ;

Comment

• Egw tha grapsw prwtos??
      Anyway it was a blast!!
      Efxaristoume tous Deus kai Evans gia thn dihmerh (sxedon) filoksenia kai fysika ola ta paidia pou hrthan kai perasame kala.

Den ofelei na pw perissotera, traviksame videos kai tha deite arketa.
      Ta video tha ksekinhsw na ta epeksergazomai twra kai den kserw ti wra tha teleiwsw.

Epishs eimai ptwma opote mhn perimenete na anevasw kai polla shmera, (isws kana trailer an exw oreksh).

Bring us another one like this, next year master DJSolid!!!
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Τι next year, θα ξαναγίνει σύντομα, όρεξη να υπάρχει.

Λίγο αργότερα θα ανεβάσω καμιά φωτογραφία, όσες τράβηξα μέσα στο σπίτι, αλλά και κάποιες από αυτές που τραβούσα στον κήπο.

Συνολικά πέρασα τέλεια, ελπίζω το ίδιο και τα υπόλοιπα παιδιά. Άπειρο γέλιο με τον παίχτη και με διάφορα άλλα σκηνικά. Την επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερα. Θα βρω κανένα ακόμα άκυρο game που να θέλει multi για κάποια trophies και θα σας αγκαρέψω .

Comment

• Θα βρω κανένα ακόμα άκυρο game που να θέλει multi για κάποια trophies και θα σας αγκαρέψω
          Den tha mporesw na anteksw kapoia paromoia diadikasia
          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Ena trailer gia shmera:

Opoios katalavei ti leei o Paixtis sto Video kairdizei chiculato.
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Φιλε ειναι τελειο.
              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Βάζω τις ελάχιστες φωτογραφίες που τράβηξα. Δυστυχώς η κάλυψη δεν είναι τόσο ικανοποιητική, όσο ήταν αυτή στο προηγούμενου Dj Solid Party, αλλά δεν έπεσε κέρασμα σε ταβέρνα αυτή τη φορά, δεν ήμουν υποχρεωμένος. Αντιθέτως, σπίτι μου ήμουν, ό,τι ήθελα έκανα.

Πάμε παρακάτω.

Η πρώτη φωτογραφία έχει να κάνει με Wii. Μας προκάλεσε, εμένα και τον Link123, εντύπωση το πόσο ταιριάζει ο Dj και το Wii. Ορίστε λοιπόν:

Ανεξάρτητα από τον Dj βέβαια (που όλως παραδόξως δεν έμπαινε μπροστά σε κάθε πλάνο της κάμερας και στο φακό της μηχανής μου, όπως παλιότερα), τις εντυπώσεις έκλεψε ο παίχτης. Προσωπικά δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο άπειρος ήταν, τα λόγια είναι πραγματικά περιττά. Οι φωτογραφίες είναι ελάχιστες, τα βίντεο που θα ανεβάσει ο Ground αργότερα τα "λένε" όλα. Ας πάρουμε όμως μία γεύση:

Παίζαμε 4 Swords Adventure. Τέρμα δεξιά φαίνομαι κι εγώ (η πατούσα μου έχει ένα περίεργο σχήμα, wtf).

Εδώ έπαιζε με Tananga και Link123 (πάντα μέσα σε όλα, δεν άφηνε ποτέ κάποιο χειριστήριο από τα χέρια του, υπήρξε στιγμή που με το πέταξε κάποιος το wiimote, το πλησίασε διακριτικά, το σήκωσε και συνέχισε από εκεί που το άφησε ο προηγούμενος). Btw πάλι γελάει.

Το Wii του παίχτη. Σε ανάλογο video θα δείτε και τη φοβερή του συσκευασία. Γενικά το set-up μας ήταν λίγο φτωχό, αλλά δύσκολα βρίσκονται τα απαραίτητα για να παίξει κανείς 4 swords adventure. Εμείς τα είχαμε όλα, πλην ενός GBA (υπήρξε μία ασυνεννοησία, την επόμενη φορά θα γίνει πιο σωστά).

BTW αυτό το παιχνίδι είναι μεγάλο cheat, με έβγαλε 2 φορές Dark Link και τη δεύτερη δε βάρεσα κανέναν, αντιθέτως όλοι οι άλλοι με ταπείνωναν ασταμάτητα.

Τέλος πάντων, πάμε στην απόλυτη φωτογραφία, αυτή που όλοι περιμένατε και για την οποία ο Scatman θα κάνει κωλοτούμπες:

Ήταν μία πραγματικότητα, σημαντικά μέλη της φαμίλιας ήταν εκεί, σκέφτηκαν πολύ, σκέφτηκαν σοβαρά, κατέληξαν σε συμπεράσματα, νέα μέλη δήλωσαν ενδιαφέρον και μπήκαν δοκιμαστικά, δυστυχώς όμως υπήρχαν και κάποια "μέλη" που μας χάλασαν την εικόνα (Link123 - που είναι το χέρι; , Deus - γελάει, αίσχος, Paixtis - OK εδώ είναι μία χαρά, παρασύρθηκα).

Αυτά τα ολίγα από το σπίτι μέσα. Ξέρω, ελάχιστο υλικό, το video footage όμως θα σας υπερκαλύψει. Από ένα σημείο και μετά εγώ βγήκα έξω και φωτογράφιζα τα δικά μου, αργότερα θα ανέβουν και αυτά!

Director's Cut

Φυσικά η φωτογραφία της φαμίλιας δεν ήταν εύκολο να βγει. Έπρεπε να υπάρξουν 2-3 προσπάθειες, τρέξιμο από εμένα και σωστό στήσιμο. Πριν βγει η πρώτη φωτογραφία είπα να είμαστε όλοι σοβαροί, να σκεφτόμαστε, να μας χαρακτηρίζει κάποια ενδοσκόπηση, κάποια σκέψη τέλος πάντων. Ποιος ξεχωρίζει;

Σε επόμενα posts θα δείτε την απόλυτη στάση ενός hardcore Nintendo player, το true skill του παίχτη στο Mario Kart και άλλα πολλά.

Εδιτ: Έφτιαξα τις εικόνες, τι έπαθε το feature που είχε το φόρουμ με τα αυτόματα thumbnails;

Ground το trailer απόλυτο, να πω τι έλεγε ο παίχτης;

Comment

• Στην πραγματικότητα ήμασταν 11 άτομα. Περάσαμε τέλεια. Εγώ όμως με τον Narcissus και ένα άλλο παιδί την κάναμε νωρίτερα. Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ είχα πονοκέφαλο και την έκανα να κοιμηθώ σπίτι μου.

Εσείς Αθηναία καθικάκια... ( ) χάσατε που δεν ήρθατε ! Ήταν όλα γαμάτα για να πω την αλήθεια !

Οπότε εντυπωσιάστε μας λοιπόν με το δικό σας B-Day party να δούμε τα μούτρα σας.

Στην φωτογραφία που παρέθεσε ο Evans που έπαιζαν τα παιδιά το Zelda: The 4 Swords, εγώ κοιμόμουν του καλού καιρού από την μουσική που έβαλαν δυνατά από το Zelda. Φαίνομαι στην 2η φωτογραφία ξαπλωμένος στον καναπέ ! Κοιμήθηκα του καλού καιρού μέχρις που κάποιος ανέφερε την λέξη "ΠΑΣΟΚ" και τα πήρα και είπα "Άντε χάσου, Πασόκε !" ! Ρε μλκ Evans, χάθηκε να κάνεις ένα spoileraki για να μικρύνουν το μέγεθος της φωτογραφίας. Γέμισες ολόκληρο post και μισή σελίδα από το μέγα-μέγεθος !
                  sigpic

Comment

• Αφού βάλατε που βάλατε τις φάτσες σας, δεν βάζετε και μια λεζάντα για να ξέρουμε ποιός είναι ποιός;
                    Insert Coin

Comment

• Jedah des to video sth prohgoumenh selida ekei tous onomazw olous.

Ektos tou Doppel pou den ton exw se video sorry.
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

• Το είδα, μου φαίνεται ξέχασες έναν πριν απο σένα.
                        Insert Coin

Comment

• Nai allo ena sorry meta to paixti kai prin apo emena einai o Link 123, gia kapoio logo svhstike to onoma tou kata to editing.
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Jedah View Post
                            Το είδα, μου φαίνεται ξέχασες έναν πριν απο σένα.
                            ο emo εκεί είναι ο Link !!!!
                            sigpic

Comment

• Ότι και να πω είναι λίγο.Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ.Έπεσε πολύ φαι(Κωστα γεια στα χέρια των γονιών σου) πολύ gaming(little big planet,four swords,street fighter 4,soul calibur κα) και το κυριότερο άπειρο γέλιο.Ειπώθηκαν άπειρες ατάκες και ουκ ολίγες φορές χτυπιόμασταν από τα γέλια.

Θα επαναληφθεί παρόμοιο σκηνικό στο άμεσο μέλλον...Stay tuned.

Στα βιντεο θα δείτε πράγματα και θαύματα όπως την σωστή στάση για να παίξει κανείς wii και βιντεο-παρουσίαση ενός πραγματικά...εμμμ ναι,μοναδικού παιχνιδιού.Κιπ απ δε γκοντ γουορκ γκραουντ.

Καληνύχτα και όλους και μην ξεχνάτε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΙΝΤΕΝΤΟ ΠΛΕΟΝ!

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

Comment

• Πόσο μα πόσο τέλειο το Βίντεο.
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X