Announcement

Collapse
No announcement yet.

ζηταω metal gear solid twin snakes

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ζηταω metal gear solid twin snakes

Kαλησπερα! οτι λεει ο τιτλος για το gamecube. Ειτε αριστη κατασταση ειτε καινουριο.Ευχαριστω!

ΥΓ. εκδοση pal μονο

Πήγαινε Ηλεκτρονική Αθηνών στο Village Ρέντη.Πριν 5 χρόνια το είχα βρει 15 ευρώ.Πριν 3 χρόνια που αποφάσισα να το πάρω και δεν το έβρισκα πουθενά το πήρα από εκει 20 ευρώ.Δεν ξέρω αν θα το έχει ακόμα.Εγώ πάντως το βρήκα,2 χρόνια μετά.Ξέρω ξέρω,κωλόφαρδος.
    It's a longshot αλλά άμα περάσεις καμιά βόλτα από Village Ρέντη ρίξε μια ματιά.Ποτέ δεν ξέρεις.
    Carpe diem

Comment

εχει απειρα στο ebay αλλα επειδη βαρεθηκα να παρω παλι απο εκει ειπα μηπως βρω κανενα εδω
      Οσο για ηλεκτρονικη thnx αλλα τα..γιαννενα ειναι λιγο μακρυα!

Comment

Είναι σπάνιο παιχνιδάκι αλλά αξίζει ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

Εγώ θα κατέληγα να δωσω 55 ευρώ, βρήκα έναν λογικό άνθρωπο και μου το πούλησε 10.

Τώρα ο yolaz στο link που σου έδωσα λέει ότι είναι ΟλοΚαινουργιο, αν ενοεί factory sealed, καλύτερα να πας ebay.

Altair πλάκα μου κάνεις; Εδώ αυτό το παιχνίδι σε ρετρο καταστήματα με το ζορρυ τα βρίσκεις..

Ναι, ίσως πριν 3 χρόνια.
        Παντως αν εχει γενικως GC πράγματα πες, παρόλο που χλωμό το βλέπω!

Comment

ναι το ειδα αυτο αλλα ο φιλος μου ζητησε να κανω προσφορα ανω των 50 και δυστυχως δε μπορω να διαθεσω τοσα μονο για ενα MGS .
          Τωρα τα 10 ευρω που το πηρες εσυ οκ ειναι το αλλο ακρο, εισαι τυχερος και δεν προσδοκω τετοια τυχη

Ευχαριστω παντως!

Comment

Έχεις Π.Μ.
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Originally posted by Linkmastersword View Post
              http://www.gamers-odyssey.com/forums...ead.php?t=1536

Είναι σπάνιο παιχνιδάκι αλλά αξίζει ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

Εγώ θα κατέληγα να δωσω 55 ευρώ, βρήκα έναν λογικό άνθρωπο και μου το πούλησε 10.

Τώρα ο yolaz στο link που σου έδωσα λέει ότι είναι ΟλοΚαινουργιο, αν ενοεί factory sealed, καλύτερα να πας ebay.

Altair πλάκα μου κάνεις; Εδώ αυτό το παιχνίδι σε ρετρο καταστήματα με το ζορρυ τα βρίσκεις..

Ναι, ίσως πριν 3 χρόνια.
              Παντως αν εχει γενικως GC πράγματα πες, παρόλο που χλωμό το βλέπω!
              Όχι δεν κάνω πλάκα.

Έχω πραγματάκια στο gamecube αλλά δε νομίζω ότι σ'ενδιαφέρουν αυτά που έχω για πούλημα.Άμα επιμένεις πες να σου στείλω πμ.
              Carpe diem

Comment

Δεν κατάλαβες. Δεν είπα "έχεις" είπα "έχει".

Δηλαδή μου φάνηκε περίεργο ότι περίμενες να έχει GC σε μαγαζί.

Comment

kai gw to psaxna, to propersino kalokairi kanonisa me enan edw, tou esteila stoixeia, symfwnisame sti timi kai akoma to stelnei
                  Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Ε δωσε κανενα ονομα να ξερω να μην πεσω στον ιδιο

Comment

Originally posted by morfeas-dsl- View Post
                      Ε δωσε κανενα ονομα να ξερω να μην πεσω στον ιδιο
                      Δεν είμαι εγώ.
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Παιδες ενα bump! Δινω εως 45 ευρω για καινουριο. Εαν δε βρεθει εντος 2 ημερων, δυστυχως δε θα αποφυγω τη μανουρα και θα το αγορασω απο αγγλια που το βρηκα καινουριο με 40 λιρες.

Οποτε οτι προσφορες παρακαλω να γινουν εως τριτη. Ευχαριστω

Comment

Φίλε συγνώμη που επεμβαίνω, προφανώς και το θέλεις για να το ζητάς, αλλά σκέψου να πάρεις την έκδοση του PSone και όχι αυτήν. Είναι πολύ χειρότερο σε κάθε τομέα (πέραν του τεχνικού προφανώς) και σίγουρα το πρωτότυπο έχει και μεγαλύτερη αξία σε μία συλλογή.

Comment

Δεν ειναι αυτο το θεμα
                            Δεν θελει να παιξει το MGS, θελει να εχει το κουτι του Twin Snakes στην βιβλιοθηκη του.
                            Παρε το Twin Snakes. Εμένα μου άρεσε περισσότερο απο το κανονικό.
                            Και μάλιστα έχει περισσότερα features αλλα μαλλον το ξερεις ηδη αυτό.

Comment

@ evans
                              Το original mgs για ps1 το εχω τερματισει απειρες φορες. Ειχα μαλιστα τοτε τσακωθει με φιλο μου γιατι του ζηταγα ενα save απο την καρτα μνημης( μετα απο psychomantis ) και μου ελεγε πως θα χαλασει το ps1 του αμα μου το δωσει και εμενα

@linkmastersword
                              Για το συγκεκριμενο παιχνιδι θα διαφωνησω . Σαφως και θα το βαλω στη βιβλιοθηκη μου αλλα σιγουρα θα το τερματισω κιολας. Gamecube ειναι η μονη κονσολα που παιζω αυτο το διαστημα και οφειλω να ομολογησω οτι με εχει καταπληξει. Γραφικα σιγουρα καλυτερα απο ps2, gameplay σε πολλα παιχνιδια ιδιαιτερα προσεγμενο και βρισκω και εργονομικο το χειριστηριο του.
                              Εαν επαιζε και ταινιες dvd θα ηταν must για την εποχη του φανταζομαι !

EDIT : snaaaaake!!!!

Comment

Working...
                              X