Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Πήγαινε Ηλεκτρονική Αθηνών στο Village Ρέντη.Πριν 5 χρόνια το είχα βρει 15 ευρώ.Πριν 3 χρόνια που αποφάσισα να το πάρω και δεν το έβρισκα πουθενά το πήρα από εκει 20 ευρώ.Δεν ξέρω αν θα το έχει ακόμα.Εγώ πάντως το βρήκα,2 χρόνια μετά.Ξέρω ξέρω,κωλόφαρδος.
It's a longshot αλλά άμα περάσεις καμιά βόλτα από Village Ρέντη ρίξε μια ματιά.Ποτέ δεν ξέρεις.
ναι το ειδα αυτο αλλα ο φιλος μου ζητησε να κανω προσφορα ανω των 50 και δυστυχως δε μπορω να διαθεσω τοσα μονο για ενα MGS .
Τωρα τα 10 ευρω που το πηρες εσυ οκ ειναι το αλλο ακρο, εισαι τυχερος και δεν προσδοκω τετοια τυχη
kai gw to psaxna, to propersino kalokairi kanonisa me enan edw, tou esteila stoixeia, symfwnisame sti timi kai akoma to stelnei
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Παιδες ενα bump! Δινω εως 45 ευρω για καινουριο. Εαν δε βρεθει εντος 2 ημερων, δυστυχως δε θα αποφυγω τη μανουρα και θα το αγορασω απο αγγλια που το βρηκα καινουριο με 40 λιρες.
Οποτε οτι προσφορες παρακαλω να γινουν εως τριτη. Ευχαριστω
Φίλε συγνώμη που επεμβαίνω, προφανώς και το θέλεις για να το ζητάς, αλλά σκέψου να πάρεις την έκδοση του PSone και όχι αυτήν. Είναι πολύ χειρότερο σε κάθε τομέα (πέραν του τεχνικού προφανώς) και σίγουρα το πρωτότυπο έχει και μεγαλύτερη αξία σε μία συλλογή.
Δεν ειναι αυτο το θεμα
Δεν θελει να παιξει το MGS, θελει να εχει το κουτι του Twin Snakes στην βιβλιοθηκη του.
Παρε το Twin Snakes. Εμένα μου άρεσε περισσότερο απο το κανονικό.
Και μάλιστα έχει περισσότερα features αλλα μαλλον το ξερεις ηδη αυτό.
@ evans
Το original mgs για ps1 το εχω τερματισει απειρες φορες. Ειχα μαλιστα τοτε τσακωθει με φιλο μου γιατι του ζηταγα ενα save απο την καρτα μνημης( μετα απο psychomantis ) και μου ελεγε πως θα χαλασει το ps1 του αμα μου το δωσει και εμενα
@linkmastersword
Για το συγκεκριμενο παιχνιδι θα διαφωνησω . Σαφως και θα το βαλω στη βιβλιοθηκη μου αλλα σιγουρα θα το τερματισω κιολας. Gamecube ειναι η μονη κονσολα που παιζω αυτο το διαστημα και οφειλω να ομολογησω οτι με εχει καταπληξει. Γραφικα σιγουρα καλυτερα απο ps2, gameplay σε πολλα παιχνιδια ιδιαιτερα προσεγμενο και βρισκω και εργονομικο το χειριστηριο του.
Εαν επαιζε και ταινιες dvd θα ηταν must για την εποχη του φανταζομαι !
Comment