Announcement

Collapse
No announcement yet.

SONY ERICSSON W200 30 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ρε φιλε αυτα τα κινητα τα χουμε πεταμενα στα χρονοντούλαπα, σε αντιθεση με τα 30 ευρω που τα ψάχνουμε στο πορτοφόλι μας...

Comment

Comment

Originally posted by Strawhat Nikos View Post
        ρε φιλε αυτα τα κινητα τα χουμε πεταμενα στα χρονοντούλαπα, σε αντιθεση με τα 30 ευρω που τα ψάχνουμε στο πορτοφόλι μας...

Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

πλακα κανετε ετσι?
          μας εχει φυγει ο τακος στις αγορες φετος δεν βλεπετε τι αγοραζει ολο το forum? ποια 30 ευρω και πρασινα αλογα

Comment

Έχω Κ800i εδώ και 3 χρόνια και αντί να το χρησημοποιήσω,χρησημοποιώ ένα nokia της μητέρας μου που το είχα στο στρατό.Δεν έχει φωτογραφική μηχανή,δεν έχει ήχους κι επειδή η μπαταρία δεν κρατάει πολύ το έχω συνέχεια αθόρυβο.Το Κ800 το πήρα τσάμπα και γενικά δεν πληρώνω ούτε ευρώ για μια συσκευή τόση δα,την οποία μπορεί να χάσω ανά πάσα στιγμή.Χίλιες φορές να δώσω 350 ευρώ για το ps3 και τα 30 που θα έδινα σε σένα να πάρω κάνα game γι'αυτό.
            Και για να ξεκαθαρίσουμε.ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ!!!
            Carpe diem

Comment

Originally posted by Ezio View Post
              ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ!!!
              +oo

Comment

Παίξτε για 10 λεπτά με ένα smartphone και μετά το ξανασυζητάμε .

Comment

εχω smartphone, το τζετ 8000 και βασικα το εχω γιατι μου το χαν κανει δωρο, εφετζιδικο δε λεω αλλα πεταμένα λεφτά τα λεφτα για κινητα...

δηλαδη δε μας φτανει που λιωνουμε στα ιντερνετ και τα pc μεσα στο σπιτι πρέπει να το κάνουμε και έξω απο το σπίτι? δεν είμαι καθόλου υπερ καθώς πιστεύω πώς όλες αυτές οι εντυπωσιακές λειτουργείες τους ειναι άχρηστες, χίλιες φορές να ρίξεις τα λεφτα σε μια οθόνη ένα καλο παιχνίδι ή κανα κινεκτ...;)

Comment

Αυτό που επιτυγχάνεται με τα smart phones δεν είναι να λιώνεις έξω από το σπίτι σου με πράγματα που κάνεις εντός σπιτιού, αλλά να διευκολύνεται και να εμπλουτίζεται η καθημερινότητά σου (σε κάποιο βαθμό πάντα). Το internet για surfing είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει. Προσωπικά πάντως είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την ανάπτυξη των smartphones και ελπίζω να υπάρξουν υποδομές που να θέσουν τη χρήση τους βασική και χρήσιμη σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας.

Comment

Έλα πολύ μας τα ζάλισες...

Comment

Working...
                      X