Και αυτό που έχουμε εμείς τώρα, ιδίως εγώ, τι είναι ? (Λέω το Phantasy Star: Ambitions of the Illuminus).
Από το site που έβαλες, deus, έχω μία απορία. Οι retro κονσόλες ήταν region lock ? Είδα NTSC και με φοβίζει το γεγονός γι' αυτό.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PHANTASY STAR 2 ΓΙΑ MEGADRIVE ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ
Collapse
X
-
To επίσημο boxart του phantasy star 2 είναι αυτό.Originally posted by morfeas-dsl- View Postτο αυθεντικο ειναι γιατι το εχω και εγω σφραγισμενο και ετσι ειναι
Τώρα τι είναι το άλλο που ποσταρε ο papermiss μου διαφεύ
γει.Μάλλον είναι κάποια asian έκδοση όπως είπε και ο φίλος burai.
Φίλε μορφεα το δικό σου είναι στα αγγλικά;
Όπως και να έχει η παλ έκδοση τα σπάει γιατί πέρα από το παιχνίδι έχει και ένα κάρο άλλα καλούδια όπως χάρτες για όλες τις περιοχές του παιχνιδιού και οδηγό στρατηγικής.Το δικό σου μορφεα τα έχει αυτά;
Πάντως,το παιχνίδι είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα όλων των εποχών...Πέρα από τα πάρα πολύ δυνατά τέρατα το κάθε dungeon ήταν πραγματικά μια πρόκληση για να βγει,όλα ήταν σαν λαβύρινθος και δεν ήξερες που πήγαινες.
Δεν είναι τυχαίο το ότι το παιχνίδι πωλούνταν μαζί με το guide.:xp:
Leave a comment:
-
Το ευρωπαϊκό πάντως δεν είναι με τπτ... Τα pirated asian copies ήταν έτσι νομίζω. Κι αυτό το λέω γιατί κυκλοφορούν και αρκετά golden axe iii στην Αγγλική από Ασία στο ebay τα οποία προφανώς και είναι πειρατικά.
Leave a comment:
-
το αυθεντικο ειναι γιατι το εχω και εγω σφραγισμενο και ετσι ειναι
Leave a comment:
-

Leave a comment: