Announcement

Collapse
No announcement yet.

PHANTASY STAR 2 ΓΙΑ MEGADRIVE ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PHANTASY STAR 2 ΓΙΑ MEGADRIVE ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ

Πωλείται το Phantasy Star 2 για Megadrive
    το game είναι καινούργιο και δεν έχει ανοιχτεί ποτέ.
    τιμή 20 ευρώ
    τα μεταφορικά τα επιβαρύνεται ο παραλήπτης (περίπου 4 ευρώ)

Pirated ε? Τι εξώφυλλο είναι αυτό?
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

το αυθεντικο ειναι γιατι το εχω και εγω σφραγισμενο και ετσι ειναι

Comment

Το ευρωπαϊκό πάντως δεν είναι με τπτ... Τα pirated asian copies ήταν έτσι νομίζω. Κι αυτό το λέω γιατί κυκλοφορούν και αρκετά golden axe iii στην Αγγλική από Ασία στο ebay τα οποία προφανώς και είναι πειρατικά.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Originally posted by morfeas-dsl- View Post
          το αυθεντικο ειναι γιατι το εχω και εγω σφραγισμενο και ετσι ειναι
          To επίσημο boxart του phantasy star 2 είναι αυτό.

Τώρα τι είναι το άλλο που ποσταρε ο papermiss μου διαφεύ
          γει.Μάλλον είναι κάποια asian έκδοση όπως είπε και ο φίλος burai.

Φίλε μορφεα το δικό σου είναι στα αγγλικά;

Όπως και να έχει η παλ έκδοση τα σπάει γιατί πέρα από το παιχνίδι έχει και ένα κάρο άλλα καλούδια όπως χάρτες για όλες τις περιοχές του παιχνιδιού και οδηγό στρατηγικής.Το δικό σου μορφεα τα έχει αυτά;

Πάντως,το παιχνίδι είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα όλων των εποχών...Πέρα από τα πάρα πολύ δυνατά τέρατα το κάθε dungeon ήταν πραγματικά μια πρόκληση για να βγει,όλα ήταν σαν λαβύρινθος και δεν ήξερες που πήγαινες.Δεν είναι τυχαίο το ότι το παιχνίδι πωλούνταν μαζί με το guide.:xp:

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

Και αυτό που έχουμε εμείς τώρα, ιδίως εγώ, τι είναι ? (Λέω το Phantasy Star: Ambitions of the Illuminus).

Από το site που έβαλες, deus, έχω μία απορία. Οι retro κονσόλες ήταν region lock ? Είδα NTSC και με φοβίζει το γεγονός γι' αυτό.
            sigpic

Comment

deus το λινκ που δινεις οδηγει στο αμερικανικο mega drive το genesis. Αρα σιγουρα δεν ειναι pal .

Δε γνωριζω αν ειναι στα αγλλικα καθως ειναι σφραγισμενο. Το εχω αγορασει απο παιχνιδαδικο στην Ελλαδα παντως και το εχω ξαναβρει σε αλλο ακριβως ετσι. Οποτε ή ολοι ειχαν πειρατικα ή κυκλοφορησε και ετσι στην ευρωπη. Στο πλαι παντως γραφει sega και συνηθως πολλα πειρατικα δεν το ειχαν αυτο. Aν υπαρχει και αλλο phantasy star 2 pal το θελω παντως!

Originally posted by Tanno View Post
              Και αυτό που έχουμε εμείς τώρα, ιδίως εγώ, τι είναι ? (Λέω το Phantasy Star: Ambitions of the Illuminus).

Από το site που έβαλες, deus, έχω μία απορία. Οι retro κονσόλες ήταν region lock ? Είδα NTSC και με φοβίζει το γεγονός γι' αυτό.

δεν ηταν ολες οι πιο πολλες ομως ναι. Κλασικο παραδειγμα το snes οπου η αμερικανικες κασσετες ηταν πιο μεγαλες για να μη χωρανε σε ευρωπαικα μηχανηματα!

Comment

Το PAL Phantasy Star II το εχω κι εγώ και ειναι ακριβώς αυτό που πόσταρε ο Deus πιο πανω.

Το PAL:

Το αμερικάνικο:

Και το ιαπωνικο:

Αν έχει το ίδιο και ο morfeas, τότε το πιθανότερο είναι να συμβαίνει αυτό που είπε ο Burai.

Tanno, ναι οι retro κονσόλες είναι region locked με εξαίρεση τους περισσότερούς τίτλους του Mega Drive που κυκλοφόρησαν μέχρι το 1993.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Μορφεα οι ntsc-pal εκδόσεις του phantasy star 2 έχουν το ίδιο εξώφυλλο.

Το παιχνίδι επίσης το είχα δει σε παιχνιδάδικο και ήταν η έκδοση με το εξώφυλλο που ποσταρα πιο πριν.

Κοίταξε,η δική σου έκδοση δεν είναι η επίσημη της σεγκα από ότι κατάλαβα και ο λόγος είναι απλός.Δεν μπορώ να το βρω σε κανενα site.Ούτε σε fan sites το βρήκα ούτε με μια αναζήτηση εικόνων στο google.Το τι συμβαίνει δεν μπορώ να το ξέρω,μόνο να υποθέσω μπορώ.Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι όυτε η παλ ούτε κάποια άλλη επίσημη του παιχνιδιού.

Entit:Λογκο ποσταραμε και οι 2 ταυτόχρονα.

Τανο αυτό που είπε ο λογκο,τα παλιά μηχανήματα δεν είναι region free.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

Comment

Xaxaxa molis tora ekatsa na fortosoun oles oi photos... lol mpros kai piso i idia eikona, xoris kanena xaraktiristiko sto eksofilo (etairia, perilipsi vre aderfe)...naaaiiii sou leooooo...to somari paizei na einai pio aythentiko

Giati oi peirates den antigrafan kai to eksofilo, vlakes itan?
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

πέρα απ'την ιδιαιτερότητα...της αγγελίας, εάν είναι genesis pirate τότε μιλάμε για συλλεκτική περίπτωση που κάποια άτομα θα σκότωναν να το αγοράσουν.

Ebay-ισέ το καλύτερα
                      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

παιδια γεια σας!!
                        το παιχνιδι το εχω αγορασει απο μαγαζι της Θεσσαλονικης, γνωστο... και μου είχαν κόψει και απόδειξη. Μάλιστα το αγόρασα 6 φορές και σήμερα πούλησα τα 4 μέσα σε χρόνο ρεκόρ..
                        Πραγματικά είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση...για κάποιους άκρως συλλεκτική.
                        Την αγγελία μάλλον θα την κλείσω γιατί λέω να βάλω τα τελευταία αντίτυπα στο e-bay.
                        Πάντως θα επανέλθω με ένα gameγια megadrive που πραγματικά θα τρίβετε τα μάτια σας (καλοπροαίρετα το λέω).......
                        Θα με θυμηθείτε...
                        πάντα φιλικά τα παραπάνω

Comment

Τώρα που είδα τις εικόνες που ανάρτησε ο Loggo, ομολογώ ότι το boxart των Ευρώπης/Αμερικής είναι πανάσχημο.
                          Πιο ωραίο είναι αυτό της Ιαπωνίας. Του ταιριάζει αυτού του style.

Αν ποτέ αγοράσω τις retro κονσόλες, ποίας περιοχής συνιστάτε να αγοράσω που να έχει τα περισσότερα RPGs? Ευχαριστώ πάρα πολύ.
                          sigpic

Comment

Ποιο είναι αυτό το μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, τόσα χρόνια εδώ (από πάντα ) και δεν τα ξέρω τα κόλπα. Όχι ότι καίγομαι ιδιαίτερα απλά μου κάνει εντύπωση .

Comment

Λοιπον επειδη με βαλατε σε πειρασμο ανοιξα το κουτακι! Δεν εχει οδηγιες. Το cartidge εχει τη φωτο που υπαρχει και στο κουτι. Σας το ποσταρω

Comment

Working...
                              X