Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy IV Advance και Shining Force - Resurrection of the Dark Dragon (SEALED)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Final Fantasy IV Advance και Shining Force - Resurrection of the Dark Dragon (SEALED)

Πωλούνται σφραγισμένα με ζελατίνα (new factory sealed) τα παρακάτω συλλεκτικά games για Game Boy Advance

Final Fantasy IV Advance - 42
    ευρώ
    Shining Force - Resurrection of the Dark Dragon - 42
    ευρώ

Στα 42 ευρώ δεν πρόκειται να πουλήσεις κανένα,ειδικά εδώ μέσα.Το FF4 το έχω ήδη σε DS,PS1 και σύντομα θα το τσιμπήσω και για psp.Θα το ήθελα και για gba αλλά με τίποτα σε αυτήν την τιμή.
    Carpe diem

Comment

Λοιπόν θα πω κάποια πράγματα μιλώντας σαν μέλος της κοινότητας τα τελευταία 7 χρόνια και όχι σαν admin του συγκεκριμένου forum. Πρωτο και βασικότερο, είμαστε ένα forum που κάποιος μπορεί να βρει gamers και όχι αγοραστές. Για μένα τουλαχιστον με ενδιαφέρει αυτός που αγοράζει γιατί θέλει να παίξει κάτι, όχι αυτός που πουλάει. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τσέπη του καθένα ακόμα και αν αυτός λέγεται DjSolid, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον χ νέο που έχει μπει στο forum μόνο για να προωθεί τις αγγελίες του. Στην τελική άμα σκοπός του φορουμ των αγγελιών ήταν να να προωθεί αγγελίες θα ζητούσαμε και ποσοστά από τις πωλήσεις.
      Altair πάντως κι εσύ θα μπορούσες να αποφύγεις το συγκεκριμένο ποστ. Όχι γιατί ήταν λάθος που το έκανες αλλά κι εσύ στο παρελθόν όταν είχαν γράψει κάτι σε αγγελία σου γκρίνιαζες.

Comment

Sub έχεις δίκιο σε αυτό που λες,όμως θεωρώ ότι υπάρχει μια άλφα διαφορά στις 2 περιπτώσεις καθώς στην περίπτωσή μου,η απάντηση που είχα λάβει μου φάνηκε εντελώς κακοπροαίρετη.Εδώ απλά του λέω του φίλτατου:Μάγκα μου ξέρεις κάτι;Ενδιαφέρομαι αλλά με τέτοιες τιμές δεν το παίρνω.Κι εξήγησα και τους λόγους.Και όχι μόνο τους δικούς μου,αλλά θεωρώ πως έτσι θα τον βοηθήσω να δει πως αυτό που δίνει για την τιμή που το ζητάει είναι άτοπο.Πριν 2 χρόνια ας πούμε πήρα το FFV Advance Sealed 20 ευρώ.Και είναι ένας τίτλος που δεν βρίσκεται αυθεντικός σε άλλες πλατφόρμες.
        Just saying.
        Sorry paperis αν σε ενόχλησε το ποστ μου.
        Carpe diem

Comment

Kανόνες Αγγελιών
          ........
          2) Οι αγγελιες δε μενουν ανοικτες για να γινονται ελευθερα σχολια, παρα μονο τροποποιηση του αρχικου post και ερωτησεις διευκρυνιστικου χαρακτηρα.

(τα σχόλια δικά σας....)

Comment

Tώρα αυτό το έκανες paste για να μας δείξεις τι ακριβώς; Ότι δεν τηρούμε τους κανόνες που εμείς μόνοι μας έχουμε θέσει; Πάνω από όλα είμαστε μία παρέα, οι κανόνες έχουν γραφεί πριν από 3,5 χρόνια και δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να τους προσαρμόσουμε ανάλογα με αυτά που μας έχει δείξει η εμπειρία μας γιατί ο ρόλος τους είναι να δίνουν ένα γενικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινείται ο κάθε χρήστης και όχι να περιμένουμε σαν τους μπαμπούλες για να τους εφαρμόσουμε. Για κάποιο λόγο είχε γραφτεί ο συγκεκριμένος κανόνας τότε όπως για κάποιο λόγο τώρα αφήνουμε ποστ σαν αυτό του Altair. Δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν, ειδικά σε κάποιον που το μόνο πράγμα το οποίο τον ενδιαφέρει το g-o είναι επειδή βλέπει τα μέλη του σαν υποψήφιους αγοραστές. Στο κάτω κάτω σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να πουλήσει και αλλού τα παιχνίδια του.

Αltair όντως είχε διαφορά αλλά δεν έχει και τόσο σημασία, εδώ έχει σημασία η ουσία και όχι οι προθέσεις.

Comment

Ο λόγος που έκανα paste τον κανόνα είναι γιατί πίστευα ότι ισχύει ακριβώς όπως τον διαβάζω. Σέβομαι ότι σε κάποιον μπορεί η τιμή να φαίνεται υψηλή και έχει κάθε δικαίωμα να μην αγοράσει το game. Ευπρόσδεκτα είναι τα σχόλια που έχουν σκοπό να με βοηθήσουν, αλλά εγώ θα προτιμούσα να στείλω P.M. σε αντίστοιχη περίπτωση. Φροντίζω όταν πουλάω κάποιο game να μένουν ικανοποιημένες και οι δυο πλευρές. Κάθε αγγελία μου έχει λεπτομερέστατες φωτός από το προϊόν (όχι απλά ένα κείμενο) και έως τώρα δεν είχα το παραμικρό παράπονο από κανένα παιδί. Tο αναφέρω γιατί έτσι δείχνω ότι σέβομαι αυτόν που το αγοράζει. Μέσα από το site έχω γνωρίσει αρκετά άτομα με τα οποία έχω συχνή επικοινωνία η οποία δεν περιορίζετε στην αγοραπωλησία διαφόρων games.

*Αltair οτι θέλεις στείλε μου να μιλήσουμε

Comment

Δεν αντιλέγω ότι στις συναλλαγές σου είσαι σωστός αλλά αυτό δεν είναι κάτι που αφορά το forum, τουλάχιστον όχι άμεσα γιατί δεν είμαστε forum προώθησης αγγελιών. Γιατί άμα ήμασταν τέτοιο θα σου ζητάγαμε και ποσοστά από τις πωλήσεις σου.
                Όπως είπα και πριν εμείς εδώ μέσα βλέπουμε gamers και όχι αγοραστές.Προφανώς Δεν υπάρχει πρόβλημα να βάζεις τις αγγελίες σου αρκεί να μπορείς να συμβιβαστείς ότι μας ενδιαφέρει να μην πιάνονται κοροϊδα τα μέλη και όχι το αν ο χ πωλητής θα πουλήσει την πραμάτια του.

Comment

Tώρα αυτό το έκανες paste για να μας δείξεις τι ακριβώς; Ότι δεν τηρούμε τους κανόνες που εμείς μόνοι μας έχουμε θέσει;
                  Προφανώς και δεν τους τηρούμε .

Γενικά πάντως όταν μας συμφέρει είμαστε το "forum της παρέας" και όποτε θυμόμαστε γινόμαστε η ώριμη κοινότητα που δίνει τρομερή προσοχή σε όλους τους τομείς της, από την απειροελάχιστη λεπτομέρεια στη δομή του forum μέχρι την πολιτική που ακολουθείται στις αγγελίες.

Κανόνας πάντως που να απαγορεύει άτομα να μπαίνουν στο φόρουμ και να βγάζουν αγγελίες δεν υπάρχει και αν θέλετε να μη γίνεται κάτι τέτοιο τότε προσθέστε κάποιον περιορισμό, όπως συμβαίνει σε άλλα fora. Στην τελική πολλά μέλη σε μεγάλα fora μπαίνουν μόνο για αυτό το λόγο, δεν καταλαβαίνω πώς χαλάει μία τέτοια κίνηση την όλη δομή μας, ενώ είμαστε ανεκτικοί σε άλλες απαράδεκτες συμπεριφορές και καταστάσεις. Η όλη γκρίνια γύρω από το τι κάνει ο paperis είναι αστεία, ούτε στα άκρα έφτασε - όπως άλλοι παλιότερα - ούτε κάποιον κορόιδεψε και στην τελική οταν δίνει καλά games σε χαμηλές τιμές κανένας δε λέει τίποτα, τώρα σας πείραξαν τα 42€ στο FF IV.

Comment

Originally posted by sub_zero View Post
                    Λοιπόν θα πω κάποια πράγματα μιλώντας σαν μέλος της κοινότητας τα τελευταία 7 χρόνια και όχι σαν admin του συγκεκριμένου forum. Πρωτο και βασικότερο, είμαστε ένα forum που κάποιος μπορεί να βρει gamers και όχι αγοραστές. Για μένα τουλαχιστον με ενδιαφέρει αυτός που αγοράζει γιατί θέλει να παίξει κάτι, όχι αυτός που πουλάει. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τσέπη του καθένα ακόμα και αν αυτός λέγεται DjSolid, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον χ νέο που έχει μπει στο forum μόνο για να προωθεί τις αγγελίες του. Στην τελική άμα σκοπός του φορουμ των αγγελιών ήταν να να προωθεί αγγελίες θα ζητούσαμε και ποσοστά από τις πωλήσεις.
                    Altair πάντως κι εσύ θα μπορούσες να αποφύγεις το συγκεκριμένο ποστ. Όχι γιατί ήταν λάθος που το έκανες αλλά κι εσύ στο παρελθόν όταν είχαν γράψει κάτι σε αγγελία σου γκρίνιαζες.

Δε θυμαμαι να ζητησα απο καποιον οτιδηποτε, ουτε καν ενδιαφερον.

Λιγο λαστιχο δεν τα εχουμε κανει τα περι ηθικης και κανονων τωρα τελευταια; Λεω γω τωρα...
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
                      Δε θυμαμαι να ζητησα απο καποιον οτιδηποτε, ουτε καν ενδιαφερον.

Λιγο λαστιχο δεν τα εχουμε κανει τα περι ηθικης και κανονων τωρα τελευταια; Λεω γω τωρα...
                      Δεν κατάλαβες τι έγραψα... Δεν είπα ότι ζήτησες κάτι. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η άποψη που εξέφρασα ισχύει ακόμα και αν μιλάμε για ένα μέλος από τα ενεργά του φορουμ. Παράδειγμα ήταν, θα μπορούσα να είχα αναφέρει κάποιον άλλο, απλά εσύ είσαι μακράν ο πιο "διάσημος".
                      Δεν έχει να κάνει με ηθική πάντως. Δες το τελείως πρακτικά ότι κι εμένα σαν gamer με ενδιαφέρει να με βοηθήσει κάποιος αν κάποιο παιχνίδι μπορώ να το βρω σε καλύτερη τιμή.

Προφανώς και δεν τους τηρούμε .

Γενικά πάντως όταν μας συμφέρει είμαστε το "forum της παρέας" και όποτε θυμόμαστε γινόμαστε η ώριμη κοινότητα που δίνει τρομερή προσοχή σε όλους τους τομείς της, από την απειροελάχιστη λεπτομέρεια στη δομή του forum μέχρι την πολιτική που ακολουθείται στις αγγελίες.
                      Γενικά στα 3+ χρόνια που υπάρχουμε αυτό δεν ήταν κάτι σταθερό. Σε καμία περίπτωση το g-o του 2007 δεν έχει την ίδια νοοτροπία με αυτή του 2011. Στην αρχή όντως δεν ήμασταν ακριβώς αυτό που λες "το forum της παρέας". Το πως και το γιατί δεν θα το αναλύσω και δεν έχει και νόημα έτσι και αλλιώς. Η ουσία είναι ότι πλέον έχουμε σταθεροποιηθεί σε ένα πιο χαλαρό στυλ. Βέβαια το χαλαρό δεν σημαίνει χύμα στο κύμα για να μην παρεξηγηθούμε. Τώρα αν κάπου υπάρχει λίγο παραπάνω "αυστηρότητα" και κάπου αλλού λίγο παραπάνω ανοχή, ε οκ μην περιμένεις να βγάλουμε και μέτρο για να μετράμε αυτά τα πράγματα. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι έχουμε αφήσει το πράγμα να πηγαίνει εκεί που το πάνε τα μέλη.

Κανόνας πάντως που να απαγορεύει άτομα να μπαίνουν στο φόρουμ και να βγάζουν αγγελίες δεν υπάρχει και αν θέλετε να μη γίνεται κάτι τέτοιο τότε προσθέστε κάποιον περιορισμό, όπως συμβαίνει σε άλλα fora. Στην τελική πολλά μέλη σε μεγάλα fora μπαίνουν μόνο για αυτό το λόγο, δεν καταλαβαίνω πώς χαλάει μία τέτοια κίνηση την όλη δομή μας, ενώ είμαστε ανεκτικοί σε άλλες απαράδεκτες συμπεριφορές και καταστάσεις. Η όλη γκρίνια γύρω από το τι κάνει ο paperis είναι αστεία, ούτε στα άκρα έφτασε - όπως άλλοι παλιότερα - ούτε κάποιον κορόιδεψε και στην τελική οταν δίνει καλά games σε χαμηλές τιμές κανένας δε λέει τίποτα, τώρα σας πείραξαν τα 42€ στο FF IV.
                      Που ακριβώς έγραψα ότι υπάρχει πρόβλημα να είναι γραμμένος κάποιος μόνο για να ποστάρει αγγελίες. άμα ξαναδιαβάσεις το ποστ μου θα δεις ότι ίσα ίσα αναφέρω το αντίθετο, οτι δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά όπως και να το κάνουμε με ενδιαφέρει περισσότερο ο χρήστης που θα μπει σαν gamer να γράψει ή να διαβάσει 5 πράγματα παρά αυτός που θα μπει μόνο για να πουλήσει, νομίζω είναι λογικό κιόλας.

*Η όλη κουβέντα ξεκίνησε όχι επειδή ενοχλησαν τα 42 ευρω ή επειδή θεωρώ ότι το πρόβλημα του φορουμ είναι ότι ο paperiss προσπαθεί να μας εξαπατήσει αλλά από το report που έκανε ο paperiss στο ποστ του altair. Aυτό που έκανα εγώ ήταν να ξεκαθαρίσω γιατί υπάρχει ανοχή σε ποστς σαν αυτό του Altair. δέχομαι ότι ίσως δεν έγινε πλήρως κατανοητό το τι ήθελα να πω και κάπου να υπήρχαν παρερμηνείες.

Comment

Παντως ο κανονας ειναι μια χαρα, αν κατι μας φαινεται ακριβο θεωρω οτι ενα ποστ τυπου "καλυτερη τιμουλα παιζει;" ειναι αρκετο. Σαν μελος νομιζω οτι ολη αυτη η συζητηση ειναι ακυρη και χασιμο χρονου, σαν admin προτεινω να καθαρισουμε την αγγελια ή τελος παντων τα ασχετα ποστς να μεταφερθουν σε αλλο τοπικ αν κρινετε οτι χρειαζεται συζητηση.
                        Do a barrel roll!

Comment

Symfwnw me ramparter pantws.
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Report το ποστ μου;Μα γιατί;
                            Άλλωστε δεν φταίω εγώ που έμεινε ανοιχτή η αγγελλία.

Πάντως δεν είδα σε αυτά τα θέματα να χαλάστηκες και να έκανες report,σωστά;

Carpe diem

Comment

Τα games πουλήθηκαν. Η αγγελία μπορεί να κλείσει.
                              Ευχαριστώ!

Comment

Working...
                              X