Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Πωπω ειδικά οι αγγελίες τους...Πόσο πιο άθλιες μπορούσαν να τις κάνουν...Θυμάμαι μαζευόμασταν παρέα για να διαβάσουμε και να κουτσομπολέψουμε τις αγγελίες του games.Πραγματικά το γέλιο της αρκούδας!
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
BUMP!!!
Δεν έχω δώσει τίποτα ακόμα.Όποιος τα θέλει για συλλογή ας έρθει από δω να τα πάρει.Όποιος θέλει να τα πουλήσει ας μην κάνει καν τον κόπο να στείλει.Προτιμώ να τα πετάξω στην ανακύκλωση.
BUMP!!!
Δεν έχω δώσει τίποτα ακόμα.Όποιος τα θέλει για συλλογή ας έρθει από δω να τα πάρει.Όποιος θέλει να τα πουλήσει ας μην κάνει καν τον κόπο να στείλει.Προτιμώ να τα πετάξω στην ανακύκλωση.
Αν τα θέλει κάποιος να τα πουλήσει σιγά μην σου το πει κιόλας.
Ren όταν σου στέλνουν άτομα τα οποία μπαίνουν και ποστάρουν μόνο αγγελίες είναι no brainer γιατί τα θέλουνε.
Somari ναι παίζουνε.Μου είπε ένα παιδί ότι τα θέλει,θα δει ποια θέλει να κρατήσει και τα υπόλοιπα στα κρατάω.
Comment