Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ζητείται

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ζητείται

Ζητάω να μου χαρίσουν μαιζονέτα 200 τμ με πληρωμένα χαράτσια,ρεύματα κλπ.Απαραίτητες προϋποθέσεις να είναι στην Αθήνα,να έχει πάρκινγκ με 1-2 καλά αμάξια μέσα (Porsche Boxter το ένα,το άλλο να είναι ένα καλό οικογενειακό για κάθε χρήση),να έχει μέσα ένα μικρό Vault για να χωράει τις συλλογές μου από games,comics,figures,cd κλπ,να έχει τζάκι,τζακούσι,σάουνα,χαμάμ,να έχει μια μεγάλη αυλή με χώρο για κλειστό γυμναστήριο,και σπιτάκι σκύλου.Επίσης καλό θα είναι να έχει παντού φωτοβολταϊκά ώστε να πουλάω ρεύμα,να βγάζω και το κατιτίς μου.Ίντερνετ δεν χρειάζεται να έχει,θα βάλω μόνος μου,την εταιρεία που θέλω εγώ,δε χρειάζεται να μου φορτώσετε τη μούφα τη δικιά σας.

Αυτά αν σκεφτώ κάτι άλλο θα εντιτάρω.

Όποιος προτίθεται να κάνει την καλή,κερνάω βρώμικο από τον Γιώργο,αυτόν που μένει απέναντι από τον Βαγγέλη.Βάζει και έξτρα μπέηκον μέσα,τσαμπέ,ενώ οι άλλοι στο χρεώνουν.Είδατε;Στα καλύτερα θα σας πάω.

Παρακαλώ πολύ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!
    Carpe diem

Άρχισε να τρολάρει και ο Αλταΐρ, τώρα τα είδα όλα
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Θα σου εδινα το σπιτι μου αλλα δεν εχει χαμαμ. Κριμα...

Comment

Σε ποια περιοχή είναι;Τα υπόλοιπα υπάρχουν;Αν δεν έχει χαμάμ,οκ,απλά δώσμου λεφτά να βάλω ένα.
        Carpe diem

Comment

Κυψελη

Comment

Είχα όλη την καλή διάθεση αλλά δεν γίνεται να γκρεμίσω 150 τμ και είναι και κρίμα να πουλήσω την Aventador μου για Boxster.
            I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Και γιατί δεν πας στην Εκαλη που έχει τέτοια που ποθεί η ψυχή σου;
              sigpic

Comment

Working...
              X