Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πώληση τεράστιας συλλογής video games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αυτά νομίζω μου είχε πει έχουν πωληθεί εδώ και κάνα χρόνο.
    Carpe diem

Comment

Kala auta pou lete alla egw times perimenw na grapsei.... ~_~
      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

50 ευρώ όλα μαζί.
        Carpe diem

Comment

altair ωραια ειρωνεια ρε μαγκα 5 τα βρισκουμε απο ebay σιγα σιγα

Comment

Δεν είναι ειρωνία,μίλησα με τον Τάσο.Τόσο στα δίνει,γιατί φοβάται ότι θα τα βρεις στο ebay για 5 ευρώ το καθένα και θα του μείνουν στο ράφι.
            Carpe diem

Comment

καλα οκ πες του να τα αφησει στο ραφι αν και δεν νομιζω οτι μιλησες γιατι δεν θα τα πουλησει ποτεεεεεεεεεεεεεε τοσο αντε γεια τωρα γιατι ολοι μαγκες βγηακτ σε αυτο το site και εσεις λεγατ οτι κανενας εδω δεν τρωει κουτοχορτο ειμαι ενας απο αυτους 5 και πολλα ειναι

Comment

Μπράβο. Ας επανέλθουμε στην κανονική ροή του προγράμματος.

Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι για παλιά αγγελια, ή στείλτε ΠΜ ή κάντε κλικ στο όνομα αυτού που τη δημοσίευσε (του Feanor στην προκειμένη περίπτωση) και πατήστε Send e-mail. Θα σας πάει σε μια φόρμα όπου γράφετε ό,τι θέλετε και θα του σταλεί mail σε όποια διεύθυνση έδωσε κατά την εγγραφή του. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Όχι δημόσιες προσφορές, όχι άκυρες δημόσιες ερωτήσεις. Low profile και πριβέ δια τα περαιτέρω.

Επειδή υποψιάζομαι ότι κάποιοι θα κάνουν μεγάλη βλακεία στο mail, μη γράψετε" φίλε πόσο το δίνεις αυτό? " αλλα "είδα την αγγελία σου στο Gamers Odyssey, είμαι ο Τάδε και το mail μου είναι αυτό, πόσο το δίνεις αυτό?", ώστε να μπορεί να σας βρει σίγουρα.

Κωστίκα από εμένα προσωπικά έχεις όλο το ελεύθερο να παραμείνεις, αλλά αδερφέ το Gamers Odyssey δε φαίνεται να το σηκώνει ο οργανισμός σου.
                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Altair View Post
                  Αυτά νομίζω μου είχε πει έχουν πωληθεί εδώ και κάνα χρόνο.
                  Τι ακριβώς δεν κατάλαβες από το παραπάνω ποστ μου;Τον Τάσο τον ξέρω χρόνια τώρα και είχα και κάποιες συναλλαγές μαζί του οπότε ξέρω κάτι παραπάνω.Το άλλο ποστ που έγραψα,πήγαινε στον Azrael για τα 50 ευρώ και ξαφνικά πετάγεσαι εσύ σαν ελατήριο να μας μιλήσεις για ειρωνία.Άμα κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνεις άστο.Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
                  Πήγαινε τώρα κατά ebay μεριά και πάρτα 5 ευρώ το καθένα,αφού τόσο τα βρίσκεις.
                  Κάνε αυτό που είπε ο Titus άμα σε ενδιαφέρει κάτι και το θέμα θεωρείται λήξαν.:phil:
                  Carpe diem

Comment

Ενδιαφερων για games sega saturn τιμες παρακαλω ευχαρηστω
                    ΘΥΡΑ 7

Comment

Altair mallon esy mas douleveis mou fainetai.
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

OBJECTION!!!
                        Εγώ;Εγώ;Πως τολμάτε και με χρεώνετε τέτοιες κατηγορίες κύριε;Έχετε στοιχεία;Έχετε κάποιο στοιχείο που να έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενά μου;Εδώ να σας δω κύριε Azrael Wright.
                        Carpe diem

Comment

ΩΧ το ξαναστηλα λαθος συγνομη
                          Ενδιαφερων για παιχνιδια του sega saturn ευχαρηστω παρακαλω τιμες
                          ΘΥΡΑ 7

Comment

Ενδιαφερων για παιχνιδια του sega saturn ευχαρηστω παρακαλω τιμες

:resp:
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Αναδεικνυει πολλα ταλεντα σιγουρα ο τομεας των αγγελιων. Αν μας παρουν χαμπαρι θα γινουμε αναρπαστοι στα απανταχου talent shows.

Comment

:boff::chair:
                                ΘΥΡΑ 7

Comment

Working...
                                X