Αυτά νομίζω μου είχε πει έχουν πωληθεί εδώ και κάνα χρόνο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πώληση τεράστιας συλλογής video games
Collapse
X
-
Kala auta pou lete alla egw times perimenw na grapsei.... ~_~Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Μπράβο. Ας επανέλθουμε στην κανονική ροή του προγράμματος.
Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι για παλιά αγγελια, ή στείλτε ΠΜ ή κάντε κλικ στο όνομα αυτού που τη δημοσίευσε (του Feanor στην προκειμένη περίπτωση) και πατήστε Send e-mail. Θα σας πάει σε μια φόρμα όπου γράφετε ό,τι θέλετε και θα του σταλεί mail σε όποια διεύθυνση έδωσε κατά την εγγραφή του. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Όχι δημόσιες προσφορές, όχι άκυρες δημόσιες ερωτήσεις. Low profile και πριβέ δια τα περαιτέρω.
Επειδή υποψιάζομαι ότι κάποιοι θα κάνουν μεγάλη βλακεία στο mail, μη γράψετε" φίλε πόσο το δίνεις αυτό? " αλλα "είδα την αγγελία σου στο Gamers Odyssey, είμαι ο Τάδε και το mail μου είναι αυτό, πόσο το δίνεις αυτό?", ώστε να μπορεί να σας βρει σίγουρα.
Κωστίκα από εμένα προσωπικά έχεις όλο το ελεύθερο να παραμείνεις, αλλά αδερφέ το Gamers Odyssey δε φαίνεται να το σηκώνει ο οργανισμός σου.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΑυτά νομίζω μου είχε πει έχουν πωληθεί εδώ και κάνα χρόνο.
Πήγαινε τώρα κατά ebay μεριά και πάρτα 5 ευρώ το καθένα,αφού τόσο τα βρίσκεις.
Κάνε αυτό που είπε ο Titus άμα σε ενδιαφέρει κάτι και το θέμα θεωρείται λήξαν.:phil:Carpe diem
Comment
-
Altair mallon esy mas douleveis mou fainetai.Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
Comment