Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1600 ποντάκια είναι δελεαστικά και δεν με ενδιαφέρει που λείπουν κάποια πράγματα από το live

Το μόνον που θέλω είναι να παίζουν κανονικά τα πάντα όλα που έχω κατεβάσει μέχρι τώρα,είτε υπάρχουν είτε όχι στο ελληνικό live

Comment

• Εγω ειμαι κατα της αλλαγης σε ελληνικο XBL, οι ελλειψεις ειναι εμφανεις και το μελλον αβεβαιο .
      Προτιμω τη σιγουρια που θα εχω με το αγγλικο account γνωριζοντας πως δε μου λειπει τιποτα, παρα να παρω τωρα 1600 ποντους και αυριο να μην εχω που να τους ξοδεψω.

Ο καθενας κανει τις επιλογες του βεβαια, εγω απλα τη δικη μου γνωμη ηθελα να πω .

Comment

• Κι εγώ έτσι σκέφτομαι.Άμα περάσει ο καιρός ίσως την κάνω κι εγώ την μετάβαση.Άλλωστε νομίζω πως όσοι πρόλαβαν να πάρουν πόντους,πρόλαβαν.Επίσης κάπου διάβασα ότι αν δεν έχεις κάνει ποτέ αγορές από XBLA παίρνεις μόνο 800 πόντους.
        Carpe diem

Comment

• Ναι δεν έχεις άδικο.

Απλά πιστεύω πως σιγά σιγά όλο και βάζουν νέα πράγματα στο ελληνικό live και από την στιγμή που video ταινίες κτλ δεν με ενδιαφέρουν νομίζω πως τα arcade games και τα dlcs έχουν δεσμευτεί ότι σιγά σιγά θα τα βάλουν.

Περιμένω πάντως feedback από το forum για να κάνω το μεγάλο βήμα

Edit:Altair η προσφορά με τους πόντους είναι μέχρι το τέλος του 2010.Παίρνεις 1600 εάν εχεις αγοράσει κάτι από το Marketplace και 800 εάν δεν έχεις πάρει τίποτα

Comment

• Επισης για οσους σκεφτονται να το γυρισουν σε ελληνικο acc και μετα παλι σε αγγλικο (για ενα προφανες win-win situation )καπου διαβασα πως πλεον επιτρεπεται μονο μια αλλαγη χωρας μεσα σε 1 ετος.
            Οποιος δε βαριεται ας το ψαξει λιγο παραπανω^^.

Comment

• Ισχύει αυτό που λες.Migration γίνεται ανά 365 μέρες μόνο.
              Carpe diem

Comment

• Μόλις ένα μήνα έχει που έγινε η αλλαγή και ήδη είναι αρκετά περιεκτικό το marketplace. Αν κρίνω απο το ελληνικό psn που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τα άλλα ευρωπαϊκά, τότε το ίδιο θα συμβεί και με το ελληνικό live σιγά σιγά.

Τώρα αν θελετε online streaming υπηρεσίες, skynews, zune και δεν ξέρω εγώ τι άλλο- streaming συνταγών από τον Jamie Oliver- μείνετε στο αγγλικό.

Μια φορά το Mushi DLC μια χαρά το βλέπω να παίζει.
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Αρα αν κανω migrate ενα secondary acc που εχω θα παρω εστω και 800 ποντους; Δε νομιζω να ναι τοσο απλο, ολο και κατι θα εχουν σκεφτει...

@Burai: Οκ δεν ειναι θεμα να μην παιζει το DLC που εχεις ηδη. Το θεμα ειναι αν θα σε περιορισει στο μελλον στη διαθεσιμοτητα τιτλων XBL, Game Demos κτλ..

Comment

• Μετά το πέρας των προσφορών θα μεταβώ σε ελληνικό. Αφενός κάποια στιγμή θα κάνω την κίνηση, αφετέρου θα έχω κάποια extra MSP (1600 βασικά, κάθε άλλο παρά "κάποια") οπότε δε βρίσκω το λόγο να περιμένω.

Comment

• Νομίζω όμως δεν έχει indie games το Ελληνικό και ούτε θα έχει ποτέ.Είναι αποκλειστικά σε Αγγλία και Αμερική αν δεν κάνω λάθος.
                      Carpe diem

Comment

• Απο XBLA ξερουμε αν υπαρχουν σοβαρες ελλειψεις; Επι της ουσιας εδω που τα λεμε δε με νοιαζει τιποτα αλλο, απλα θελω αυτοι οι τιτλοι να βγαινουν στην ωρα τους (καθε Τεταρτη οπως εχουμε μαθει) και να ξερω πως δε θα εχω μια περιορισμενη γκαμα επιλογων (οκ δε νοιαζομαι για τιτλους που ουτε πριν μπορουσαμε να αγορασουμε τυπου Doom, Duke Nukem κτλ).

Comment

• Μόλις έκανα το migration, εντυπώσεις κτλ από αύριο. Πάντως από όσα διάβασα 1600 πόντους παίρνεις αν έχεις αγοράσει οτιδήποτε από το XBL πριν το migration και όχι μετά. Όταν μου έρθουν θα σας ενημερώσω.

Comment

• Τελικα πηρα MI2, Splosion Man, Portal Still Alive και Puzzle Quest 2. Συνολο: 1760 msp

Μου εμειναν 440 points, καμια προταση;
                            Do a barrel roll!

Comment

• Μην πάρεις με τπτ το Turtles in Time. Πιο χάλια remake δε θυμάμαι να έχω δει. Το κατέβασα να το δω πάλι μήπως ήμουν αυστηρός την πρώτη φορά. Η ubi το έκανε ένα brawler της σειράς, καθόλου patterns σε εχθρούς και το χειρότερο κανένα pattern στο boss. Για την ακρίβεια ο Baxter πλέον ένα συνονθύλευμα τυχαίων attacks είναι με αποτέλεσμα να μην μπορείς να προβλέψεις τι θα ακολουθήσει, οπότε κάνεις ένα ντου και άγιος ο θεός. Απογοήτευση σκέτη έφαγε delete πάλι στο λεπτό.

Πάρε κανά dlc, avatar ή theme. Ή βάλε άλλους 400 και πάρε το Afterburner Climax
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Παρε με 240 το Trials HD Big Pack αν δεν το εχεις ηδη.
                                Τι να σου προτεινω δεν ξερω, τα πηρες ολα κι εφυγες .
                                Τα υπολοιπα imo δεν αξιζουν ή μαλλον δε θα σου αρεσουν λογικα.

Παω κι εγω σιγα σιγα να ανοιξω XBOX να τσιμπησω τιποτα.

Ξενερωσα λιγακι που τωρα τους ηρθε να βαλουν τα 2 ΜΙ για 800 ποντους. Οταν ηταν ολα τα MI on sale σε PSN, iPhone, PC η MS δεν εκανε τιποτα κι εγω τα πηρα στο PSN οπου το 1ο ΜΙ μου εκανε freeze απειρες φορες - παλι καλα που το τελειωσα.

Το Still Alive αξιζει για οσους εχουν παιξει το Portal ή τα extras δεν ειναι αρκετα;

Comment

Working...