Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Το Still Alive αξιζει για οσους εχουν παιξει το Portal ή τα extras δεν ειναι αρκετα;
    Όχι, τσάμπα MSP.

    Comment


    • Ok cool, αρα βλεπω να μενω στο 800αρι του Trials μαζι με το 1ο dlc (400+240) και Splosion Man (160).

      Η πλακα ειναι πως πρεπει να μαι ο μονος που απο την ωρα που επαιξα το demo γουσταρα απειρα. Θα το επαιρνα αυτο ηταν λιγο πριν μπω στρατο και λεω οκ ασε. Θυμαμαι που σε μια φαση το χαν βαλει 400 ποντους και ειχα ξενερωσει οταν το μαθα γιατι λογω στρατου παλι δε μπορεσα να το τσιμπησω. Εν τελει το πουλανε στην πιο ξεφτιλα τιμη, με 160 ποντους ουτε avtars δεν παιρνεις ξερω γω.

      Ελπιζω η MS να καταλαβει ποσο σημαντικα ειναι αυτα τα deals και να τα αυξησει, διοτι το deal of the week ποτε δεν ηταν αρκετο.

      Comment


      • Δίκιο έχεις σε αυτό, με αυτά τα deals μπαίνεις αμέσως στο τρυπάκι να αγοράσεις κάποιους τίτλους που διαφορετικά μάλλον δε θα το σκεφτόσουν καν. Το Splosion Man τελικά δε θα το πάρω επειδή δε μου πολυάρεσε και ξέρω ότι δε θα κάτσω να ασχοληθώ, σε τέτοια τιμή όμως σίγουρα αξίζει.

        Comment


        • Μαλλον θα κρατησω του ποντους για και οταν ξαναπαρω καρτα, νομιζω μεσα στις γιορτες θα υπαρχουν ημερησια deals οπως περυσι.
          Do a barrel roll!

          Comment


          • Oχι πως δεν το ξερα αλλα το Trials ειναι τελειο .
            Παντα με αποθαρρυνε το οτι περαν των 1200 ποντων ηθελα 400 για ενα DLC και συντομα αλλους 400 ποντους (βγαινει νεο DLC 1/12), αλλα τωρα οκ αλλαζει το πραγμα σιγουρα.
            Πηρα αυτα που ειπα λοιπον και πλεον ειμαι στους 2300 ποντους, ενω εχω αλλη μια καρτα των 2100 στην ακρη την οποια δεν ξερω ακομα ποτε και πως θα την αξιοποιησω.

            Αντε να ρθει και η μερα που θα βαλουν σε προσφορα τα παιχνιδια της Rare, κατα τ' αλλα δε νομιζω να με ενδιαφερει κατι αλλο ιδιαιτερα (οχι πως αυτα με καινε εδω που τα λεμε, αν ηταν θα τα ειχα ηδη αγορασει..).

            Ειδα και το trial του Ιlomilo - αν θυμαμαι καλα του Molyneaux ειναι αυτο.
            Παραηταν γουτσου-γουτσου, δεν τα μπορω αυτα .
            Στην τελικη οκ ενα puzzle ηταν με μηχανισμους που πανω κατω εχουμε ξαναδει.
            Keep on failing Peter .

            Comment


            • Wow, ανοιξα το X360 μετα απο καιρο και τωρα ειδα τι γινεται με τις προσφορες...Μολις τσιμπησα και τα δυο Monkey Island για 800 ποντους συνολικα. Εχω ακομα 1350 mp αλλα δεν ξερω αν θα αγορασω κατι αλλο. Το limbo οσο εχει τετοια τιμη δεν υπαρχει περιπτωση να παει για αγορα. Θα δουμε, παω να συνεχισω το ψαξιμο!!

              Comment


              • Ειδα και το trial του Ιlomilo - αν θυμαμαι καλα του Molyneaux ειναι αυτο.

                Βγήκε;;;;;;;;; Πω με έστειλες τώρα!!!!!! Γαμώ το ελληνικό live μου πω ρε παίρνω φόρα να κουτουλήσω............

                Comment




                • .

                  Ελπιζω να λειτουργει και για εσας τους Ελληνες .

                  Comment


                  • Splosion Man τσίμπησα και πολύ ορθώς έπραξα οι πρώτες 10 πίστες έφυγαν νεράκι και γενικά γρήγορο platform με πολύ γέλιο. Ο Splosion έχει τέλεια animations για τρέξιμο, stand etc. Ειδικά όταν τρέχει σαν γορίλας

                    Για 160 πόντους είναι όντως τζάμπα.

                    Τα δύο Monkey Island, έστω σε κονσόλα, στα 400 έκαστο μετράνε άσχημα. Τα τελείωσα σε emu βέβαια- τα original- και κάποια στιγμή 8α τα τσιμπήσω σε καμμία από τις πολλές προσφορές που θα γίνουν στο Steam.

                    Προσωπικά αφήνω τους 1000 στην άκρη και άλλους 1600 που θα μπούνε σε 30 ημέρες μήπως και βρω κάτι καλύτερο. Αν και εφόσον πιάσω το ME 2 που όλο το αναβάλω πάω μάλλον για Shadow Broker.

                    Όσον αφορά τη Rare μακάρι να έβγαζε ένα Killer Instict Arcade τώρα που γυρίζει, αλλά μπαααα, πλέον επικεντρώνεται στο Kinect.

                    EDIT:
                    Με τόση κουβέντα για το Trials HD είπα να το βάλω. Μιαμιση ώρα μετά με ματωμένα δάκτυλα καταλαβαίνω τον ντόρο που γίνεται. Μάλλον θα φύγουν οσονούπω άλλοι λίγοι πόντοι. Κόλλημα είναι το άτιμο...
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                    Comment


                    • To Trials στους 400 ηταν 1 day offer, ελπιζω να το προλαβες. Ειναι οντως πολυ καλο παιχνιδι, κατι που φαινεται και απο το demo καλα καλα, αλλα και απο το απιστευτα θετικο feedback που εχει παρει.

                      Τωρα η Rare δεν ξερω τι θα μπορουσε να κανει για τους παλιους fans της. Για καποιο λογο ενα ΚΙ δε θα με συγκινουσε ιδιαιτερα, παροτι το λατρεψα παλια, πλεον δεν το θεωρω ιδιαιτερα playable.

                      Προσωπικο απωθημενο θα ηταν το Diddy Kong Racing και ας αλλαζαν και καμποσες ονομασιες ή και χαρακτηρες για οτιδηποτε μπορει να μην ανηκει στη Rare. Και τι δε θα δινα να δω ενα τετοιο παιχνιδι με αξιοπρεπες frame-rate και χωρις την αγαπημενη μας θολουρα του 64.

                      Comment


                      • Κοίταξε μετά από τόση ώρα με το demo δε γινόταν να μην το αγοράσω. Trials και πήρα και το dlc. Εντάξει, αισθάνομαι πολύ άσχημα που άργησα τόσο πολύ να αντιληφθώ το τι εστί Trials( το raison d'etre του ρε παιδι μου) Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά νόμιζα, ή πιο σωστά, περίμενα κάτι διαφορετικό. Με το που έπαιξα το trial όλα αυτά άλλαξαν...

                        Από το προηγούμενό μου post μέχρι τις 9.30 πρπ έπαιζα και ξανα έπαιζα και όλα αυτά για να πάρω gold σε μια απλή δοκιμασία στο easy setting. Είδα και κάποια vids στο youtube από το extreme και ομολογώ πως μου ήρθε μια τάση λιποθυμίας. Το gold αποκτήθηκε μετά από προσπάθειες αλλά τα δάχτυλά μου πιάστηκαν. Ωραίες στιγμές. Μου έκανε απίστευτη εντύπωση το πώς από την αρχική ασχετοσύνή και τις απανωτές αποτυχίες και τούμπες άρχισα να αντιλαμβάνομαι μικρές λεπτομέρειες όπως τη θέση του- κακόμοιρου- αναβάτη, το ότι ο τρόπος προσγείωσης σε συνδυασμό με το γκάζι αυξάνουν ή μειώνουν την ορμή σου και άλλα.

                        Τώρα με το Killer Instinct, αντιλαμβάνομαι τι λες και έχεις δίκιο- αν και imo μετά τα SNK και Capcom 2d fighters έχει γεράσει αρκετά καλά, τουλάχιστον καλύτερα από τα MK. Ωστόσο πιστεύω πως μια έκδοση του Arcade θα ήταν πολύ καλή. Δοκίμασέ τη σε emu και θα δεις πόσο περισσότερο ομαλή και playable είναι σε σχέση με την άξια μεν, αρκετά toned down δε, SNES version.
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                        Comment


                        • Εγώ τσίμπησα το Splosion Man.Είχα τελειώσει το ντέμο κάμποσες φορές μα ποτέ δεν σκέφτηκα να το πάρω.Τώρα σε τέτοια τιμή,δεν το μετανιώνω καθόλου.Απίστευτο game.Άσχετο,αλλά ρε Burai είπες ότι έπαιξες τις 10 πρώτες πίστες κι έχεις σκορ 27.000+.Είμαι στην 9η κι έχω μόνο 11-12 χιλιάρικα.Με ξεφτίλισες.
                          Carpe diem

                          Comment


                          • Σοβαρά?? Ούτε που κοίταζα το score xD

                            Παίρνεις τα cakes που είναι κρυμμένα σε κάθε stage? Τσέκαρε για εναλλακτικές διαδρομές δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο, λογικά εκεί οφείλεται η όποια διαφορά μας γιατί όσον αφορά το χρόνο και τις φορές που έχασα σε μερικές... άστα :kill:
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                            Comment


                            • Πήρα κάμποσα cake αλλά και πάλι.Πάντως έχασα απίστευτα πολλές φορές σε κάποιες πίστες,τόσες μάλιστα που μου έλεγε να αλλάξω σε way of the coward.Δεν ξέρω τι είναι,αλλά δεν έχω σκοπό να το δοκιμάσω κιόλας.
                              Carpe diem

                              Comment


                              • εχασα το halo ... πωωω...

                                Comment

                                Working...
                                X