Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επίτηδες το κάνουν τα λαμόγια για να πάρεις και το Kazooie,αλλά στα 1200.
    Carpe diem

Comment

• Εδω λοιπον και η τελικη λιστα των προσφορων

December 22nd:
      Lara Croft and the Guardian of Light
      Pet Monkey
      13 Going on 30
      December 23rd:
      Castlevania Harmony of Despair
      Rock Band Keyboard Prop
      The Spy Next Door
      December 24th:
      Alan Wake: The Writer
      Alan Wake: The Signal
      Alan Wake raincoat
      Wall Street
      December 25th:
      Dance Central: I Gotta Feeling
      Kinect Sports Giant Foam Finger (Red)
      Nick and Norah's Infinite Playlist
      December 26th:
      Perfect Dark
      Modern Warfare 2 UAV prop
      Brothers
      December 27th:
      Hydro Thunder Hurricane
      I Am Legend
      Fantasy Pets Minotaur
      December 28th:
      Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker
      Mass Effect 2: Overlord
      Mass Effect 2: Kasumi
      GAMER
      Cool Jobs Policeman Uniform
      December 29th:
      Monday Night Combat
      Semi-Pro
      Plants vs. Zombies Mask
      December 30th:
      Sonic the Hedgehog
      Sonic the Hedgehog 2
      Sonic the Hedgehog 3
      Sonic the Hedgehog 4
      Sonic Adventure
      Sonic & Knuckles
      Sonic & SEGA All Stars Racing Car
      The Notebook
      December 31st:
      Limbo
      Yoda Green Lightsaber
      Kick-ass

Για το ελληνικο live τι να πω...Μπηκα σημερα να αγορασω το Guardian of Light και υπαρχουν ολα τα dlc που αφορουν τον τιτλο αλλα οχι ο ιδιος ο τιτλος . Πως ξεχασανε να βαλουν το ιδιο το παιχνιδι μεσα ενω ολα τα αλλα ειναι εκει (dlc, trial version κλπ κλπ) ενας θεος ξερει. Απλα epic win :kill:.

Τεσπα, το θετικο ειναι οτι το limbo μπαινει σε προσφορα τελικα...

Comment

• Για το ελληνικο live τι να πω...Μπηκα σημερα να αγορασω το Guardian of Light και υπαρχουν ολα τα dlc που αφορουν τον τιτλο αλλα οχι ο ιδιος ο τιτλος . Πως ξεχασανε να βαλουν το ιδιο το παιχνιδι μεσα ενω ολα τα αλλα ειναι εκει (dlc, trial version κλπ κλπ) ενας θεος ξερει. Απλα epic win :kill:.

Μία λύση είναι να κάνεις άλλο προφίλ και να το αγοράσεις από εκεί, αλλά δε θα σου είναι προσβάσιμο αν ποτέ αναγκαστείς να αλλάξεις Xbox 360. Τέλος πάντων, μη σκας, μία προσφορά χάνεις, κοίταξε να πάρεις όλα τα άλλα .

Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς, όπως προείπα, δεν έχω κάτι να αγοράσω πέραν του the writer, όλα τα έχω ήδη και τα έχω τερματίσει μάλιστα. Περιμένω όμως εντυπώσεις σας .

Comment

• Οκ με αυτά που ακούω και από nooto το migration πάει περίπατο...Δηλαδή εντάξει ελλεινά πράγματα

Επίσης η λίστα που πόσταρες είναι σχεδόν ίδια και δεν νομίζω πως είναι ακόμα πλήρως επίσημη αν και από ότι φαίνεται αυτά θα είναι τα deals

Comment

• Κι εγώ μάλλον θα ρίξω άκυρο στο migration.Πήρα το Guardian of Light.Που να πάρει,πρέπει να πάρω νέο σκληρό δίσκο.Με 800 ΜΒ έμεινα.
            Carpe diem

Comment

• Εσύ κάτσε παίξε τίποτα και άσε τις αγορές. Όπου βρίσκεις bargains ορμάς λες και δεν υπάρχει αύριο .

Comment

• Σημερινό deal Castlevania HoD στους 600 ποντάκους...Η "Λίστα" για ακόμα μία φορά βγαίνει σωστή

Γουστάρω πάντως που τα κάνουν όλα -50%.Μακάρι να γίνει έτσι και με Sonic-Limbo

Αύριο κατά 99,9% έχουμε Alan Wake Bargains.Λογικά στα 320 θα βάλουν τα DLC εκτός αν έχουμε καμία εκπληξούλα και δούμε τίποτα 240!

Comment

• Μπήκα χθες και αγόρασα το Tooie και το Lara Croft and the Guardian of Light στα 600.

Υ.Γ. Οχιιιιιιιιιι στις 31/12 το Limbo! Θα είμαι στο στρατόπεδο και θα το χάσω.

Pwned
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Μπορείς να βάλεις κάποιον να το αγοράσει για εσένα κάνονατς recover το gamertag σου στην κονσόλα του.Μετά όταν πας στην δικιά σου κάνεις recover gamertag πας στο Limbo και πατάς Download again

Αρκεί βέβαια να του δώσεις του κωδικούς

Comment

• Ναι ναι, το σκέφτηκα κι αυτό και μάλλον κάπως έτσι θα γίνει.:cheers:
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• To Castlevania το σκέφτομαι ρε γμτ,αλλά πάλι,δε νομίζω να ασχοληθώ μαζί του.
                        Carpe diem

Comment

• Εγώ ευτυχώς κατέβασα το Hydrophobia, το Alan Wake: Raincoat και The Writer. Πιο πριν κατέβασα και Shinobi και Samurai Shodown II από τα arcades.
                          sigpic

Comment

• Για το The Writer δεν έκανες καλά....

Αύριο όπως προβλέψανε DLC του Alan Wake deals...Το καλύτερο? 64% off!!!

Friday, December 24

Alan Wake add-ons:

· The Writer (64% off)

· The Signal (64% off)

Alan Wake raincoat avatar accessory (63% off)

Οπότε 200 ποντάκια μόλις τα DLC.Μπράβο μωρή αρρώστια MS!

http://www.xbox.com/en-US/Live/countdown2011/home

Comment

• Originally posted by Laharl View Post
                              Μπορείς να βάλεις κάποιον να το αγοράσει για εσένα κάνονατς recover το gamertag σου στην κονσόλα του.Μετά όταν πας στην δικιά σου κάνεις recover gamertag πας στο Limbo και πατάς Download again

Αρκεί βέβαια να του δώσεις του κωδικούς
                              Originally posted by Loggo View Post
                              Ναι ναι, το σκέφτηκα κι αυτό και μάλλον κάπως έτσι θα γίνει.:cheers:

Παίδες το κόλπο είναι δοκιμασμένο; Νομίζω σε αυτή περίπτωση για να παίζει μετά ο Loggo το game στην κονσόλα του θα πρέπει να είναι signed in στο Xbox Live ειδάλλως θα παίρνει pown message! Απεριόριστη πρόσβαση έχει αυτός που το κατεβάζει την πρώτη φορά στην κονσόλα του. Μετά για να το παίζει αλλού, θα πρέπει να μπαίνει στο Live με το προφιλ που το κατέβασε.
                              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Αν γίνεται αυτό που λες πιο το πρόβλημα πάλι?Εκτός αν ο Loggo δεν έχει το XBOX συνδεδεμένο στο internet.Μην ξεχνάς πως στο Live είσαι με το που ανοίγει το Xbox,είτε έχεις Silver είτε Gold.

Καλά σίγουρα θα πρέπει να το ψάξει λίγο αλλά νομίζω ότι ότι κατεβάζεις και αγοράζεις είναι συνδεδεμένο με το gamertag σου.Εφόσον συνδεθείς με το gamertag σου έχεις τα προνόμια όσον κατέβασες

Comment

Working...
                                X