Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ανακοινωθηκε το NBA Jam: On Fire edition για PS360 (PSN/XBLA) το οποιο αναμενεται καποια στιγμη φετος. Μετα το φιασκο με το αρχικο Jam και το Elite 11 να δουμε αν θα βαλουν τα πραγματα στη θεση τους (ειπαν πως το 2012 θα βγει το νεο basket simulation της EA).

Για το Jam τωρα αυτο που κραταω ειναι πως θα μπει επιτελους tag mode - ναι ειναι γελοιοι που δεν το καναν εξ' αρχης και γενικοτερα ειπαν ενα μεγαλο fuck you σε οσους αγορασαν το παιχνιδι σε retail μορφη.

Οριστε η ειδηση αναλυτικα:

Comment

• Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
        Ανακοινωθηκε το NBA Jam: On Fire edition για PS360 (PSN/XBLA) το οποιο αναμενεται καποια στιγμη φετος. Μετα το φιασκο με το αρχικο Jam και το Elite 11 να δουμε αν θα βαλουν τα πραγματα στη θεση τους (ειπαν πως το 2012 θα βγει το νεο basket simulation της EA).

Για το Jam τωρα αυτο που κραταω ειναι πως θα μπει επιτελους tag mode - ναι ειναι γελοιοι που δεν το καναν εξ' αρχης και γενικοτερα ειπαν ενα μεγαλο fuck you σε οσους αγορασαν το παιχνιδι σε retail μορφη.

http://nba-jam.easports.com/updates/NBAannouncement
        Η ΕΑ Sports μαλακίζεται άσχημα ή μου φαινετε ; Μόνο στο Fifa έχει δώσει όλη την προσοχή της πια ;
        Αντί να βγάλουν ένα update ξερω γω , κάνουν την μια ηληθια κινηση μετα την αλλη.Αν το ξερα 1,5 εβδομαδα πιο πριν δεν θα αγοραζα το Nba Jam , ούτε καν στην τιμή που το πήρα (11 λίρες).
        Τι να πω...Ξενέρα άπειρη πάντως.Καθόλου costume respect.

Comment

• Καθόλου costume respect.
          ...
          ......
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• *customer respect εννούσα ρε συ

Comment

• Δε γεννήθηκε ακόμη ο αλάθητος στο keyboard οπότε μην ανησυχείς. ( o Rick Wakeman ίσως αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία )
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• [YOUTUBEHD]AucfMBK7XZU?hd=1[/YOUTUBEHD]

Ψήθηκα άσχημα .

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
                  Ανακοινωθηκε το NBA Jam: On Fire edition για PS360 (PSN/XBLA) το οποιο αναμενεται καποια στιγμη φετος. Μετα το φιασκο με το αρχικο Jam και το Elite 11 να δουμε αν θα βαλουν τα πραγματα στη θεση τους (ειπαν πως το 2012 θα βγει το νεο basket simulation της EA).

http://nba-jam.easports.com/updates/NBAannouncement
                  Kαι ξαφνικά αυτό που έμοιαζε για μεγάλη ήττα που δεν προλάβαμε την προσφορά, μετατράπηκε σε epic win. Βέβαια αργεί το καινούριο αλλά οκ τι να κάνουμε...

Comment

• Ψήθηκα άσχημα
                    και γω ευκολα

Comment

• δεν ξερω αν εχει ποσταρισει το παρακατω

[GT]712693[/GT]

μαρεσει αυτη η phycho goth αισθητικη και ειχα καιρο να δω ενα 2d action platformer τοσο εντυπωσιακο με combos σε στυλ dmc και splatter

εφυγε για download

Comment

• Here is a look at some of the upcoming content scheduled for the Xbox LIVE Marketplace.* Follow me on Twitter for additional updates. Gears of War 3 Multiplayer Beta Kicks off April 25 Join the battle for Sera and help shape the biggest blockbuster of 2011 when the Gears of War 3 multiplayer beta launches […]

Ερχονται κι αλλα sales, αν δεν τα σκασατε στα xmas deals, σας δινεται μια 2η ευκαιρια για να παιζετε XBLA games μεχρι του χρονου.

Comment

• LIMBO – 600
                          Shadow Complex – 600
                          Trials HD – 600
                          Bionic Commando: Rearmed – 400
                          Ilomilo – 400

Ή τώρα ή ποτέ.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Για το Limbo εδωσα 800 και το ψιλομετανιωσα, για 400 μονο παιζει να λεγα πως τοσα εδωσα, τοσα αξιζει.
                            Shadow Complex δελεαστικο οντως. Δε μου πολυαρεσει η αισθητικη του, αλλα πρεπει να ειναι καλο σιγουρα. Θα το τσιμπουσα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος μιας και εχω ηδη διαφορες εκκρεμοτητες απο δω κι απο κει.
                            Trials νομιζω 400 εκανε τα Χριστουγεννα οπου και το πηρα. Φοβερο παροτι δεν εχω ασχοληθει πολυ, μιλαμε για παιχνιδι που κανεις δεν παιζει να μετανιωσει οσα και αν δωσει για να το παρει.
                            Για το BC: Rearmed τι να πω, παιζει να μαι ο μεγαλυτερος fan εδω περα. Απλως καλο σαν παιχνιδι, αλλα ο ορισμος του υποδειγματικου remake. Το ΟST παλι παιζει μπαλα σε αλλο επιπεδο.
                            Το Ilomilo δε μου αρεσε, εχω παιξει παρομοια παιχνιδια και η αισθητικη του δε με κερδισε. Για 400 msp ειναι τσαμπα οπως και να χει για οποιον ενδιαφερεται.

Ενα ειναι σιγουρο παντως: ΧΒLA = best current gen console χωρις πολλα πολλα.

Comment

• Το Limbo το θέλω πάρα πολύ, ακόμα κι αν δεν είναι τελικά τίποτα φοβερό όπως λένε, ξέρω ότι θα το ευχαριστηθώ γιατί έχω αδυναμία στο genre. Στα 600 είναι κομπλέ όπως και να χει.

Όσον αφορά το Shadow Complex, ούτε εμένα μου αρέσει η αισθητική του, αλλά Metroid style FTW.

Το Trials το γουστάρω άπειρα, αλλά στα 1200 δεν αγοράζω εύκολα τίτλο. Αν δε το πάρω τώρα με 50% έκπτωση δε θα το πάρω ποτέ.

Το Rearmed είναι αφορμή για μένα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στον τίτλο. Για να πω την αλήθεια, ποτέ δεν ήμουν fan του original στο NES αν και του αναγνωρίζω ότι ήταν εξαιρετικό παιχνίδι.

Εμένα πάλι το Ilomilo μου άρεσε και σαν concept και σε επίπεδο αισθητικής, ειδικά στα 400 είναι win για μένα.

Originally posted by Xeno View Post
                              Ενα ειναι σιγουρο παντως: ΧΒLA = best current gen console χωρις πολλα πολλα.
                              signed
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Shadow Complex,Trials (;),Ilomilo,Plants vs Zombies,Peggle,Bionic Coomando,MVC2,Megaman 10 και σήμερα τσίμπησα για 400 ποντάκια το Braid.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X