To ilomilo θα το αγοράσω 100%, τα υπόλοιπα δε με καίνε ιδιαίτερα, για διάφορους λόγους. Bionic Commando δεν έχω διάθεση αυτή τη στιγμή (ok έχω το Hard Corps για κάψιμο), Limbo έχω, Shadow Complex μπα, παίζω ξανά το Super Metroid , ilomilo από το release το έλεγα, ήρθε η ώρα. Το θέμα είναι αυτές οι προσφορές να ισχύουν και στο ελληνικό Live, γιατί κάποια στιγμή που το PACMAN έπεσε, στο ελληνικό είχε μία σπουδαία "800MSP" τιμή.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Έχει λήξει η gold μου από Μάρτιο, μέχρι πότε είναι η προσφορά; Ισχύει για ελληνικό live, έτσι; Θέλω Trials, πρέπει να είναι ΤΟ παιχνίδι για multitasking, έχει και καλά leaderboards, γιατί στο Pac-Man κιοτέψατε όλοι σαν αδύναμα γυναικάκια, άντε να δούμε
Comment
-
Ρε βαλε gold και κανε τα κονε που λεγαμε με κανα EBW να γινεις ανθρωπος με ενα slim. Καλλιο αργα παρα ποτε.
Εδω εγω σκεφτομαι να δω μηπως παιρνουν το δικο μου για να κανω τραμπα με κανα slim γιατι θα ναι κριμα να μου ρθει καποια στιγμη 2ο RROD και να τρεχω και να μη φτανω.
Comment
-
Ετσι, πολυ ενδιαφερον φαινεται οντως.
Να και τι αναμενουμε το προσεχες διαστημα:
April 20: Section 8 Prejudice – 1200 MS Points
April 20: The Fancy Pants Adventures – 800 MS Points
April 20: Pinball FX2 Mars Table - 240 MS Points
April 27: Nin-2 Jump - 400 MS Points
April 27: Outland - 800 MS Points
April 27: Trouble Witches Neo - 800 MS Points
May 4: Bangai-O HD - 800 MS Points
Comment
-
Υπενθυμιζω πως μονο για σημερα ισχυει το 50% off στα:
Limbo
Castle Crashers
Shadow Complex
Trials HD
Monday Night Combat
Αναρωτιεμαι αν θα παρω κατι εν τελει, τα metroidvania με ψηνουν, αλλα η UE3 (αν δεν κανω λαθος) και η ολη "αμερικανιλα" στον αισθητικο τομεα με χαλαει λιγο για ενα τετοιο παιχνιδι (Shadow Complex).
Μαλλον θα κρατησω τα MSP μου στην ακρη για τιποτα πιο πρωτοτυπο.
Comment
-
Αναρωτιεμαι αν θα παρω κατι εν τελει, τα metroidvania με ψηνουν, αλλα η UE3 (αν δεν κανω λαθος) και η ολη "αμερικανιλα" στον αισθητικο τομεα με χαλαει λιγο για ενα τετοιο παιχνιδι (Shadow Complex).
Comment
Comment