Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
To Journey δεν έχει βγει καν, το περιμένουμε μέσα στο 2011 .
Και δεν παίζει να βγει σε Xbox live εξάλλου.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Για να συνεχίσω λίγο την συζήτηση περί Pac-man να πω οτι συμφωνώ απόλυτα με τον Xeno. Και εγώ δεν συμπαθούσα το κλασσικό Pac-man των Arcades , αλλά όταν έπαιξα το trial του CE ξετρελάθηκα και περιττό να πω πως έγινε instant buy . Καμία απολύτως σχέση μ ε το κλασσικό , τέλος.
Τώρα για το DX , το έπαιξα και αυτό και είναι από άλλο πλανήτη , το ήδη τέλειο CE ακόμα καλύτερο , τι άλλο θέλει κανείς ; Λογικά μία από αυτές τις μέρες το παίρνω.
Απορω πως δεν εχει γραψει κανεις για τα Black Friday deals τα οποια ειναι γνωστα εδω και 2 μερες.
Ας κανω την αρχη μιας και μεχρι τωρα απλα βαριομουν .
Αυτη τη βδομαδα ισχυουν καποια offers στο XBL (μεχρι την Κυριακη λογικα), ενω την Παρασκευη και μονο θα ισχυουν καποιες επιπλεον προσφορες.
Δεν εχω τσεκαρει τι ισχυει στην πραξη για εμας τους Ευρωπαιους γιατι δεν εχω προσβαση στο net αυτες τις μερες, αλλα οκ 99% τα ακολουθα ισχυουν και για εμας.
Αρχιζουμε με τα deals που θα ισχυουν μονο την Παρασκευη:
160 Microsoft Points:
Greed Corp
Splosion Man
TMNT: Turtles in Time Re-shelled
The Force Unleashed - Starkiller Lightsaber (Avatar prop)
400 Microsoft Points:
Rock Band - Creedence Clearwater Revival Song Pack
Grand Theft Auto: San Andreas
Halo: Combat Evolved
Trials HD
... ενω για ολη αυτη την εβδομαδα ισχυουν τα εξης:
Βλεπω να τσιμπαω Splosion Man, Trials HD + Trials HD Big Pack.
Κριμα που ο χρονος εχει μονο μια black Friday (και κριμα που μονο οι αμερικανοι εχουν τετοιες γιορτες ).
Πωπω παιρνω καρτα και αγοραζω τα παντα ολα αυριο αν οντως ισχυουν και για μας οι προσφορες. Δηλαδη οκ Splosion Man για πλακα, ισως και TMNT λογω αστειας τιμης και απο κει και περα Monkey Island 2 (εχω το 1), Portal Still Alive (επειδη ξερω οτι εχει καποια εξτρα απο την pc εκδοση) ισως και Magic the Gathering.
ΥΓ: Το Trials οποιος δε το χει ηδη πρεπει να το παρει εκτος κι αν δεν τον ενδιαφερει καθολου το ειδος, ειναι τελειο deal για ενα game που μπορειτε να παιζετε απειρες ωρες.
Ελπίζω να μπουν οι πόντοι και σε μένα μέχρι αυριο μπας και προλάβω να αγοράσω Monkey Island 2 αλλιώς θα πάνε στο map pack του reach.
Χτες με ενημέρωσε ενας φίλος που έκανε μετάτροπή του account του σε ελληνικό οτι του στείλανε 2 κώδικους των 800 points! αν ισχυει κάτι τέτοιο με 1600 ποντάκια είμαι άρχοντας.
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Εχουν μεταφερει τα στοιχεια τους στο ελληνικο xbox live. Κανοντας την μεταφορα εχεις καποια μπονους. Εγω ακομα δεν εχω μπει στον κοπο btw...Πειτε ρε καμια εντυπωση, περα απο τους ποντους αξιζει η μεταφορα?
Nομίζω πως είναι οι πόντοι που μας χρωστούσαν από τις αγορές του Οκτώβρη. 1160 ζεστοί πόντοι για τις προσφορές της Black Friday- αν όντως ισχύουν. Έκανα και migrate- thanks Bart- και όλα καλά, προς το παρόν.
Comment