Μαλλον 800 εννοεις για το OutRun, δεν νομιζω να ανεβηκε θα ταν τελειως ακυρο...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Όχι, σίγουρα ήταν 1200 γιατί και μένα μου'κανε εντύπωση και το ξανατσέκαρα. Μπήκα όμως μόλις και είναι 800 όπως λες. Ίσως γινόταν κάτι χθες γιατί όταν logαρα αρχικά μου είπε το live(τι ευγενικό που είναι) πως δεν είναι διαθέσιμο τίποτε προσωρινά και ίσως ήταν σε στάδιο αλλαγής/διόρθωσης μέχρι και αργότερα οπότε και τσέκαρα τιμές. Εκτός κι αν έχω χαζέψει εντελώς που ούτε αυτό αποκλείεται. Αυτή τη στιγμή βλέπω τα Limbo και το Τoy Soldiers στα 1200 που πάλι μου κάνει εντύπωση.
Comment
-
Νέες κυκλοφορίες+τιμές για XBLA
The Xbox LIVE Arcade House Party kicks off February 16th with the release of Hard Corps: Uprising and continues into March with a total of 5 releases. Here is the full schedule:
February 16 Hard Corps: Uprising, 1200 Microsoft Points
February 23 Bejeweled Blitz, 800 Microsoft Points
March 2, Beyond Good & Evil HD, 800 Microsoft Points
March 9 Torchlight, 1200 Microsoft Points
March 16 Full House Poker, 800 Microsoft Points
Comment
-
Οντως δεν την περιμενα αυτη την τιμη ουτε εγω, το χα για σιγουρο 1200αρι. Καλη φαση, ιδιως για οσους δεν το εχουν παιξει. Γενικοτερα δεν εχει κατι ιδιαιτερο σαν παιχνιδι, αλλα απο ατμοσφαιρα και OST ειναι κατι που ξεφευγει οσο να ναι απο αυτα που εχουμε συνηθισει. Εγω προσωπικα δε βρισκω λογο για να το ξαναπαιξω, αλλα οσοι για 800 ποντους μην το σκεφτεστε και πολυ .
Κριμα για τους 1200 του Contra αν και η τιμη ηταν γνωστη εδω και καιρο. Βεβαια τι να λεμε, εδω ειδαμε το Bionic Commando 2 στους 1200, τουλαχιστον στο Contra εχει πεσει τρελη δουλεια στον οπτικοακουστικο τομεα.
Comment
-
Originally posted by nooto View PostΤελεια νεα για το Beyond Good and Evil, πραγματικα απροσμενη αυτη η τιμη. Μακαρι παντως να εχει πεσει καλη δουλεια στο HD και οχι τυπου Prince of Persia.
Λογικα θα το τιμησω και εγω μιας και δεν εχω ασχοληθει με το πρωτοτυπο!!
Comment
-
Δε ξερω γιατι σας κανει εντυπωση η τιμη του BG&E, το παιχνιδι δε τα χε παει καθολου καλα εμπορικα, στα 1200 δεν ειχε ελπιδες. Βεβαια και στα 800 δε ξερω αν θα χει επιτυχια, απο ενα σημειο και επειτα δεν ειναι θεμα τιμης αλλα γενικοτερα ενδιαφεροντος απο τη πλευρα των καταναλωτων. Ισως η Ubi ελπιζει οτι στα 800 θα το τιμησουν αρκετοι και θα δημιουργηθει καταλληλο εδαφος για το sequel...
Comment
-
Νομίζω φταίνε οι πόντοι που μας δίνουν μια εντύπωση φτήνιας, αν τώρα έβγαινε το Beyond retail στα 8-9 ή 12-13 ευρώ στα οποία κατ'ουσίαν μεταφράζονται οι πόντοι, δε θα υπήρχε ενδιαφέρον από τη στιγμή που βλέπεις Assasin's και Arkham στο amazon στην ίδια τιμή. Στο arcade όμως σου κάνει διαφορετικό κλικ-κλακ-κλοκ, κι εγώ αν δεν το είχα τερματίσει θα το'παιρνα
Comment
-
Το κυριο ειναι αυτο που λεει ο Imprahil. Ουτως ή αλλως μια retail σε τιμη 7-9 ευρω δεν νομιζω οτι θα εκανε μεγαλη διαφορα απο αυτην στα 11-13. Στο live φαινεται οντως διαφορετικο γιατι εχεις στο μυαλο σου οτι σου μενει αποθεμα 400 ποντων.
Τωρα εχουμε hd remake (που μακαρι να ειναι καλο) + καποια features ακομα (leaderboards, achievements κλπ) οκ νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη. Το παιχνιδι δεν πηγε καλα εμπορικα αλλα στην πορεια δημιουργησε ενα μικρο μυθο γυρω απο το ονομα του, imo τωρα ειναι πολυ πιο ελκυστικο αλλα πλεον και πιο προσβασιμο για οποιον θελει να ασχοληθει.
Comment
-
Προσωπικά θα το πάρω παρόλο που το έχω τερματίσει στο GC γιατί θέλω να δω το 2 να κυκλοφορεί. Και πιστεύω ότι ένας από τους λόγους (ο κυριότερος ίσως) για τον οποίο το βγάζουν στο XBLA είναι για να αποκτήσουν μια εικόνα του κοινού που μπορεί να έχει το sequel δυνητικά.
προσωπικά θα ήθελα πολύ να γίνει ένα πιο σταθερό franchise γιατί το πρώτο είχε πολύ καλά στοιχεία και παρόλο που δεν ήταν και τίποτα αριστουργηματικό στην τελική, το potential υπάρχει, τα concepts των χαρακτήρων και και του κόσμου ήταν αρκετά ξεχωριστά και προσεγμένα, και το teaser trailer που έδειξαν κάποια στιγμή για το "και καλά" επερχόμενο BG&E2 ήταν πολύ γοητευτικό παρά την απλότητα του.
Comment
-
Hard Corps : Uprising
review :
http://www.1up.com/reviews/hard-corps-uprising-review
playing this game feels like paying someone $15 to punch you in the face over and over again.
Comment
-
Xbox LIVE Deal of the Week** :
Week of February 21 – Tom Clancy:
Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Co-op Collection, 200 points (50 percent off)
Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Co-op Collection 200 points (50 percent off)
Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction Deniable Ops: Insurgency 400 points (50 percent off)
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter Chapter 2, 300 points (50 percent off)
Tom Clancy’s H.A.W.X. Air Supremacy, 400 points (50 percent off)
Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 All-in-one Pack, 400 points (50 percent off)
Tom Clancy’s EndWar Escalation, 200 points (50 percent off)
Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory, 600 points (50 percent off)
Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction Outfit, 200 points (50 percent off)
Week of February 28:
PAC-MAN Championship Edition DX, 400 Points (Save 50%)
Comment
Comment