Τρομερή τιμή , όποιος ενδιαφέρετε έστω και λίγο να το τιμήσει , δεν θα μείνει σε καμία περίπτωση απογοητευμένος.Πρόκειται για έναν εξαίρετο τίτλο ο οποίος θα σας κολλήσει να κάνετε Α σε όλες τις πίστες καθώς και να περάσετε το σκορ των φίλων σας ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Μη με κανεις να ξεθαψω τα ποστ σου που το εκραζες, ατιμα bargains, πώς αλλαζουν οι καιροι .
Παροτι δεν ειμαι ψημενος τωρα για κατι τετοιο, θα το παρω γιατι πρεπει να υπαρχει και καποια στιγμη θα πιασει τοπο 101%.
Περιττο να πω για τη σφαγη που θα επακολουθησει στα leaderboards με τοσα ατομα που πιστευω πως θα το παρουν απο αυτο το φορουμ.
Comment
-
Αν και ποτέ δε κατάλαβα πως είναι δυνατόν να «κράζει» κανείς κάτι που δεν έχει παίξει, σου προτείνω να αφήσεις τα video reviews, να κατεβάσεις το demo στο XBLA και να δώσεις 10 λεπτά στο παιχνίδι.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Loggo το έκραζα από την άποψη ότι είναι ένα ακόμα Pac Man.Pac Man Deluxe edition,Pac Man Chamionship edition,Pacman eating dots edition κλπ.Στο μυαλό μου το είχα ως ακόμα μια έκδοση του κλασσικού τίτλου με κάποια επιπλέον πραγματάκια που απλώς τον αρμέγουν ασύστολα.Μετά από τα όσα είδα σκέφτομαι πως ίσως κάνω λάθος και γι'αυτό σε μια λογική τιμή μπορεί να του δώσω μια ευκαιρία.Θα κατεβάσω κάποια στιγμή το ντέμο και ανάλογα θα πράξω.Carpe diem
Comment
-
-
Originally posted by Altair View PostLoggo το έκραζα από την άποψη ότι είναι ένα ακόμα Pac Man.Pac Man Deluxe edition,Pac Man Chamionship edition,Pacman eating dots edition κλπ.Στο μυαλό μου το είχα ως ακόμα μια έκδοση του κλασσικού τίτλου με κάποια επιπλέον πραγματάκια που απλώς τον αρμέγουν ασύστολα.Μετά από τα όσα είδα σκέφτομαι πως ίσως κάνω λάθος και γι'αυτό σε μια λογική τιμή μπορεί να του δώσω μια ευκαιρία.Θα κατεβάσω κάποια στιγμή το ντέμο και ανάλογα θα πράξω.
Τέλος πάντων, εδώ το CE DX διαφέρει σαν παιχνίδι τόσο πολύ από το ίδιο το CE ώστε να δικαιολογείται η αγορά του ακόμα κι αν κάποιος έχει το τελευταίο. Πόσω μάλλον από το κλασικό Pac-Man δηλαδή. Δοκίμασε το demo και θα καταλάβεις.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Originally posted by Imrahil View PostΝομίζω φταίνε οι πόντοι που μας δίνουν μια εντύπωση φτήνιας, αν τώρα έβγαινε το Beyond retail στα 8-9 ή 12-13 ευρώ στα οποία κατ'ουσίαν μεταφράζονται οι πόντοι, δε θα υπήρχε ενδιαφέρον από τη στιγμή που βλέπεις Assasin's και Arkham στο amazon στην ίδια τιμή. Στο arcade όμως σου κάνει διαφορετικό κλικ-κλακ-κλοκ, κι εγώ αν δεν το είχα τερματίσει θα το'παιρναΤι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Πέρασα αισίως τον DJ και στόχος μου πλέον είναι ο εκθρονισμός του Bart από την κορυφή. Σε άλλα νέα, είπα να πάρω το Symphony of the Night, αλλά δεν υπάρχει στο ελληνικό live κι έκλαψα πικρά για την κατάντια μας ως χώρα που επί ΔΝΤ ούτε Castlevania δεν έχει, πόσο πιο χαμηλά;
Comment
Comment