Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid 3 Snake Eater Limited Tin Edition ΣΠΑΝΙΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Metal Gear Solid 3 Snake Eater Limited Tin Edition ΣΠΑΝΙΟ

Πωλείται το Metal Gear Solid 3 Snake Eater Limited Tin Edition το οποίο πλέον δεν βρίσκεται.Το κουτάκι είναι λίγο χτυπημένο στην άκρη κατά τ'άλλα βιβλιαράκι και παιχνίδι είναι σε άριστη κατάσταση και λειτουργεί τέλεια.
    Τιμή συζητήσιμη.Στείλτε τις προσφορές σας.
    Carpe diem

Πωλείται στα Saturn 20 ευρώ καινούριο.
    Insert Coin

Comment

Το tin φαντάζομαι, ε;

Comment

Ναι το tin.
        Insert Coin

Comment

Originally posted by Jedah View Post
          Πωλείται στα Saturn 20 ευρώ καινούριο.

Θεωρώ το συγκεκριμένο ποστ τελείως ανήθικο,αντιδεοντολογικό και κακόβουλο.Αν πραγματικά ήθελες να το βάλεις κάπου ας το έβαζες στο σωστό θέμα δηλαδή στις ευκαιρίες.Παρακαλώ να τροποποιηθεί το θέμα σβήνοντας τα άκυρα ποστς ή μετακίνοντας τα εκεί που ανήκουν.
          Carpe diem

Comment

Μη σου θυμήσω που πριν ένα με ενάμησι χρόνο κλαιγόσουν επειδή δεν το έβρισκες και κυριολεκτικά έφαγες τους πάντες με το να λες πόσο πολύ το θέλεις (ειδικά εμένα). Τώρα που το βρήκες, πουλάς και τα extra κομμάτια. Αν είναι ανήθικο αυτό που έκανε ο Jedah, πόσο ανήθικο θα έπρεπε να είναι για σένα το να εκμεταλλεύεσαι τέτοιες καταστάσεις, από τη στιγμή που κάποτε ήσουν στη θέση των πιθανών αγοραστών;

Comment

Το έγραψα εδώ γιατί αναφέρθηκε ότι το παιχνίδι είναι σπάνιο και δεν υπάρχει πουθενά. Το Saturn στον Γέρακα έχει πάρα πολλά copies και μάλιστα με 20 ευρώ το κομμάτι. Θα δεχόμουν την διαμαρτυρία σου αν έχεις σκοπό να πουλήσεις το used copy σου πιο φθηνά απο 20...
              Insert Coin

Comment

Καλό είναι, πάντως, τέτοια post να μην γίνονται κατά την άποψή μου. Υπάρχει και το θέμα των ευκαιριών. Αν θέλετε, βέβαια, το συζητάμε, αλλά αν γίνεται αυτή η δουλειά σε κάθε θέμα αγγελίας, άστα να πάνε... Τα περί ηθικής δε νομίζω ότι χωράνε εδώ, επίσης...
                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Και στα Metropolis το έχει πάντως.( 10 με 15 κομμάτια) Και όχι ρε παιδιά δεν είναι σπάνιο... Ένα tin case είναι για όνομα. Nα μου πείτε το Substance να το δεχτώ. Τέλος πάντων.

Αυτό με το σχολιασμό των αγγελιών δεν το θεωρώ καθόλου άσχημο. Σε fora όπως το retromaniax.gr, βοηθά πάρα πολύ. Πολλές φορές sellers έχουν αλλάξει τις τιμές, επειδή βλέπουν πως τελικά το game το πουλούν μαζικά αλλού φθηνότερα. Και δυστυχώς σε τέτοια θέματα όντως δε χωράει ηθική.

Το έγραψα εδώ γιατί αναφέρθηκε ότι το παιχνίδι είναι σπάνιο και δεν υπάρχει πουθενά.
                  Θα συμφωνήσω με τον Jedah εδώ. Έχουμε δει πόσες αγγελίες που μοσχοπουλούν games- δεν αναφέρομαι σε σένα Altair μιας και προφανώς δεν το γνώριζες για τις προσφορές σε saturn, metropolis- όπως mario land, σπάνια nes games ή ps1 games όπως Mario 3, MGS platinum για μερικές δεκάδες €- λες και φυτρώνουν στα δέντρα- και νομίζουν πως είναι και προσφορές( περάστε μια βόλτα από ebay και τα λέμε). Ειδικά στο παρόν forum δεν νομίζω να υπάρχουν άτομα, κορόιδα μιας και αρκετά δυσεύρετα games έχουν αλλάξει χέρια σε πολύ οκ τιμές. Anywayz just my 2 cents.
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Originally posted by Evans View Post
                    Μη σου θυμήσω που πριν ένα με ενάμησι χρόνο κλαιγόσουν επειδή δεν το έβρισκες και κυριολεκτικά έφαγες τους πάντες με το να λες πόσο πολύ το θέλεις (ειδικά εμένα). Τώρα που το βρήκες, πουλάς και τα extra κομμάτια. Αν είναι ανήθικο αυτό που έκανε ο Jedah, πόσο ανήθικο θα έπρεπε να είναι για σένα το να εκμεταλλεύεσαι τέτοιες καταστάσεις, από τη στιγμή που κάποτε ήσουν στη θέση των πιθανών αγοραστών;
                    Κι εσύ πούλαγες το Okami 25€ όταν στα multirama το είχε 20€ αλλά κανείς δεν το σχολίασε.Και νομίζω ήταν και used το δικό σου.Όταν το είδα μου φάνηκε τελείως ανήθικο αλλά δεν το σχολίασα.Και δεν ήταν καν δυσεύρετο ή tin ή δεν ξέρω κι εγώ τι.Now zip it.Btw όχι δεν ξεχνάω ότι εσύ ήσουνα που μου είπες να το πάρω από κει.Πολύ πριν πουλήσεις την δική σου κόπια βέβαια.

Κατά τ'άλλα δεν όχι δεν ήξερα ότι υπάρχει και αλλού και νόμιζα πως έτυχε απλά να βρω ξεχασμένο κομμάτι.That's all.

Και όπως είπε ο TheCursed καλά έκανες Jedah και το πόσταρες αλλά όχι εδώ.
                    Carpe diem

Comment

Εντάξει, ας μη το λύσουμε εδώ. Καλύτερα αν θέλετε να ανοίξουμε ένα θέμα στην ενότητα των ανακοινώσεων, να καταθέσουν όλοι τις απόψεις τους και να αποφασίσουμε αν θα επιτρέπουμε τέτοιες παρεμβάσεις στο εξής. Στο χέρι της κοινότητας είναι.

Comment

Τι λες ρε , πότε πούλησα εγώ το δεύτερο Okami που έχω; Άλλη ανάγκη δεν είχαμε από τον altair να μας ορίζει τι είναι ηθικά σωστό και να μας λέει τι κάναμε παλιότερα.

Comment

Originally posted by Evans View Post
                          Πωλείται το Okami (PS2 - PAL) sealed 25?

Για εκτός Θεσσαλονίκης τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη, για Θεσσαλονίκη χέρι με χέρι.

pm

επίσης σε μετέπειτα ποστς ίσως έπεσε edit.

εγώ δεν είπα τίποτα btw.

Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο...
                          Carpe diem

Comment

Το θέμα θεωρείται λήξαν. Άλλα post τρίτων επ' αυτού δε θα γίνουν δεκτά.

Παρακαλώ, αν θέλετε να συζητηθεί το θέμα του κατά πόσο θα πρέπει να επιτρέπονται κινήσεις σαν αυτή του Jedah, είστε ελεύθεροι να ανοίξετε αντίστοιχο θέμα. Το συζητάω και με την υπόλοιπη ομάδα των moderators και κάποια στιγμή θα το θέσουμε κι εμείς.

Comment

SOLD!!!

στα 30€.
                              Carpe diem

Comment

Working...
                              X