Somari δε τα ξερεις καλα μαλλον, γι αυτο μη μιλας σε παρακαλω.Οποιος γινει μελος στο site του εχει εκπτωση.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Game cube με games
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
-
-
Νικολαρα, θα σου πω ενα πραγμα: ειδικα σε αυτο το φορουμ, τα κοροϊδα θεωρουνται ειδος υπο εξαφανιση. ΟΚ, δε λεω, ελευθερη αγορα εχουμε (και τα συναφη ηλιθια ψευτο-δημοκρατικα) αλλα ο κοσμος πλεον ΞΕΡΕΙ ποτε καποιος παει να του την φορεσει...
Grow Up. Χαρη στον εαυτο σου θα κανεις.:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Μιλαει και ο Dj τωρα που του πουλησα αφθορει και παραχρημα 40αρι PS3 στα 450ε.
Ειχα παιξει MGS και βαρεθηκα,δεν υπηρχε και τπτ αλλο της προκοπης.
Του λεγα κιολας δωνε 320ε καλα ειναι.Οχι ελεγε δυο μηνων ειναι, θα πεσει η τιμη του;Οκ δεν επιμενω,δωνε 450ε.
Μετα απο 3 μηνες δεν αντεξα και πηρα το 80αρι στα 400ε με Dual Shock 3 κιολας.
Mωρε στη φορεσα και φωναζες μπιραλαχ και ηταν και μερα μεσημερι.
Ακομα γελαω.Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Originally posted by Azrael View PostΜιλαει και ο Dj τωρα που του πουλησα αφθορει και παραχρημα 40αρι PS3 στα 450ε.
Ειχα παιξει MGS και βαρεθηκα,δεν υπηρχε και τπτ αλλο της προκοπης.
Του λεγα κιολας δωνε 320ε καλα ειναι.Οχι ελεγε δυο μηνων ειναι, θα πεσει η τιμη του;Οκ δεν επιμενω,δωνε 450ε.
Μετα απο 3 μηνες δεν αντεξα και πηρα το 80αρι στα 400ε με Dual Shock 3 κιολας.
Mωρε στη φορεσα και φωναζες μπιραλαχ και ηταν και μερα μεσημερι.
Ακομα γελαω.
Αλλα τοτε ειχα και λεφτα και ειπα "κατσε, το παιδι πουλαει PS3 για να βαλει κατι στο στομα του, φοιτητακος ειναι και δεν εχει μια να παρει ταξι εκει στην Καβαλα, δωστου του ψωριαρη κανα φραγκο παραπανω να μη λεει...":tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
XAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAGround_Zero:
Comment
-
-
Originally posted by nikol@r@S View PostDj solid πιο ειναι το προβλημα σου?Το δινω 80 και οποιος θελει δεν αναγκασα κανενα.Οσο για το site μου κοιτα λιγο το προσωπο σου στον καθρευτη που είναι σαν τον κωλο της μαιμους και μετα ελα να θαψεις το site μου.
Το προβλημα μου ειναι οτι βιδωνω οταν καποιος θεωρει πως μπορει να κοροϊδεψει τους αλλους, ειδικα σε ενα θεμα το οποιο αποδεδειγμενα αυτοι οι "καποιοι" τυχαινει να ειναι αρκετα γνωστες ωστε να καταληξουν να γελανε με αυτα που διαβαζουν απο αυτον που ατυχως προσπαθει να τους κοροϊδεψει.
Φυσικα ειναι γνωστη η καταληξη του να βριζεις καποιος τον αλλον οταν νιωθει μειωμενος και προσβεβλημενος. Αλλωστε απο μερικους δεν μπορεις ποτε να περιμενεις κατι παραπανω απο αυτο.
Προσεξε ομως: βγαινεις εσυ ο ιδιος στο Shoutbox και λες ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ (archived στο shoutbox) οτι το Cube το δινεις 20 ευρω γιατι δε το θες. Μετα λες οτι μπορει να το πεταξεις, και σου λεμε οτι αν ειναι να το πεταξεις, καντο δωρο για τα Χριστουγεννα σε καποιον που θα το ηθελε.
Μετα εμφανιζεται αυτη εδω η αγγελια ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ για το τι παιχνιδια πουλας, δημιουργοντας (βασιμες) υποψιες. Καταληγουμε να βλεπουμε οτι ενα Game Cube μαζι με δυο εντελως μετρια (για να μην πω σκουπιδια) παιχνιδια το δινεις 80 ευρω, κοινως οχι απλως overpriced αλλα γελοιοδως ακριβα, προσπαθοντας απο το πουθενα να κονομισεις.
Πες μου εσυ λοιπον, που η φατσα σου ειναι καλυτερη απο κωλο μαϊμους (οχι οτι ειχες ποτε το θαρρος να την δειξεις), εαν καποιος αλλος εκανε αυτο το πραγμα στο δικο σου φορουμ και προσπαθουσε μπροστα στα ματια σου να σε εκμεταλλευτει τοσο βλακωδως, τι θα του ελεγες;
Οχι οτι περιμενω καποια ειλικρινη απαντηση... Αλλωστε η φατσα μου δεν μου το επιτρεπει...
EDIT: και για να εχουμε καλο ερωτημα, ποτε ειπα εγω κατι για το site σου ακριβως σε αυτο το thread;:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
-
Originally posted by nikol@r@S View PostCube λευκο σε αριστη κατασταση
με ενα κοντρολ μαυρο το οποιο δεν ειναι αυθεντικο και το αναλογικο δεν πιανει πανω κατω(ανετα παιζεις παντως racing games).
memory 59 block
Sonic Adventure Batlle 2
Smackdown restlimaniax X.
Δεχομαι ανταλλαγες με games cube/wii.Τιμη συζητησημηInsert Coin
Comment
Comment