Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αnime
Collapse
X
-
δε διαβαζω το manga του naruto αλλα στο σημερινο επισοδειο παιζει να ριξε χοντρο spoiler για τη συνεχεια.
οταν ο 3ος hokage μιλαγε με τον kakashi του ειπε πως ο sasuke στο μελλον μπορει να αναπτυξει sharingan που θα μπορει να ελεγξει τον kuubi οπως εγινε στο παρελθον απο τον madara. οποτε, οταν και αν ξαναπαλεψει ο naruto με τον sasuke φανταζεστε τι μπορει να γινει.
Leave a comment:
-
Τελειωσα το Daily Lives of High School Boys, 12 επεισόδια, αρκετα καλο anime με σατιρα και ψιλο ακυρες καθημερινες καταστασεις της καθημερινοτητας λυκειοπαιδων και των δυο φύλων. Μοιαζει λιγο με ενα αλλο αγαπημενο μου, το Nichijou, αλλα αυτο ειναι πιο normal.
Να το δειτε
Κορυφαια σκηνη
Ειδα και το πρωτο επεισοδιο του kill la kill αλλα δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε, το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζει?
Leave a comment:
-
-
ξεκινησε νεα σεζον jojo
BAM!!! (μονο οι φαν της σειρας θα το καταλαβουν
)
Leave a comment:
-
Loipa shounen ths plakas, vgalte xarti kai molyvi kai krathste shmeiwseis gia to pws ginontai ta gamata epeisodia.
Naruto 0, Bleach 0, One Piece 0.
Hunter x Hunter mono!
Leave a comment:
-
Καλύτερο από το Kuroko;To Kuroko είναι από τα αγαπημένα μου anime.Πολύ ευχάριστο αυτό που λέτε.
Leave a comment:
-
Το Slam Dunk είναι υπερβολικά πολύ καλύτερο απο το Kuroko. Επίσης το manga του είναι απο τα αγαπημένα μου και ο mangaka επίσης.
<3 Vagabond.
Leave a comment:
Leave a comment: