Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αnime
Collapse
X
-
Και εγώ έχω ξενερώσει απ'τον πόλεμο και μετά. Θέλω να δω όμως πως θα καταλήξει η φάση.
-
E ean den mporeis na deis ti vlakeies exei kanei to atomo apo tote pou ksekinhse o polemos den exei nohma na ekshgisw, ta logia mou tha pane xamena.
Leave a comment:
-
ΝαιDiavasate to teliko chapter tou Naruto?
OXI TO DIAVASATE???
Γιατί?TI EXEI AFTOS O HLITHIOS MANGAKA MESA STO MYALO TOU RE?
Myges! Den ekshgeitai aliws! Dhladh den ginetai!
Leave a comment:
-
Diavasate to teliko chapter tou Naruto?
OXI TO DIAVASATE???
TI EXEI AFTOS O HLITHIOS MANGAKA MESA STO MYALO TOU RE?
Myges! Den ekshgeitai aliws! Dhladh den ginetai!
Leave a comment:
-
τελικα το filler arc του naruto τελειωνει 20 μαρτιου οποτε δε πρεπει ναναι το τελευταιο και λογικα θα χουμε και αλλα filler στο μελλον μεχρι να τελειωσει το manga.
Leave a comment:
-
Ola afta ta episodia edw kai poly kairo einai para poly gamata.
Exw xronia na porwthw me kapoio shounen, gamaei kai dernei.
Leave a comment:
-
Σημείο που βρήκε να τελειώσει το επεισόδιο του Hunter x Hunter.....
Leave a comment:
-
Δε διαφωνώ.Ας όψεται ο βλαμμένος ο Τοριγιάμα και το κόλλημά του με τους Σάγιανς.Originally posted by Vaynard View Postωραιος o picollo αλλα δεν θυμαται ουτε ο ιδιος ποτε ηταν η τελευταια φορα που εριξε ξυλο χωρις να φαει τις διπλες:troll: στο z οταν ενωθηκε με τον cami ηταν ηταν και η τελευταια του φορα, πριν αρχισουνε και βγαινουνε οι sayans απο τo room of spirit & time
Leave a comment:
-
Γαματες οι σκηνες που εβαλε ο Vaynard, προσθετω και αυτη ως τις αγαπημενες μου. Τι μουσικαρα παιζει απο πισω...
Και επισης σε αυτα που ειπε ο Ground προσθετω (θεικο το original ost)
Leave a comment:
-
ωραιος o picollo αλλα δεν θυμαται ουτε ο ιδιος ποτε ηταν η τελευταια φορα που εριξε ξυλο χωρις να φαει τις διπλες:troll: στο z οταν ενωθηκε με τον cami ηταν ηταν και η τελευταια του φορα, πριν αρχισουνε και βγαινουνε οι sayans απο τo room of spirit & time
Leave a comment:
-
Αγαπημένη μου σκηνή ήταν και θα είναι η σκηνή που ο Piccolo κόβει το χέρι του.Και γενικά ότι έχει μέσα Piccolo να ρίχνει ξύλο.Οι saians μου τη σπάνε.Όλοι τους.
Πρέπει να βγει καινούριο Dragon Ball με Piccolo να διαλύει Saians.Αυτό μάλιστα.Όχι οι μουφιές με τα πιθήκια.
Leave a comment:
-
Gamath skhnh afth me ton Gohan, alla epeidh einai o Gohan tha protimhsw to "Tetraplh dynamh Kaioken" enantia ston Vegeta kai thn prwth fora pou ginetai SSJ o Goku proswpika.
Apo Cell Saga, agaphmenh skhnh einai to Big Bang attack sta agglika omws giati o vegeta exei metaladikh fwnh.
Leave a comment:
-
dbz best scenes ειπατε?

και πισω να παιζει το spirit vs spirit japan εκδοση μονο
απο dbz ταινιες αξιζουν αυτη με τον bojack, αυτη με τον janemba και κανα δυο με τον brolly
naruto ειπαμε αλλαξε την υπερτατη κομμωση ο madara χυθηκε και το τελευταιο γραμμαριο ποιοτητας...οριστε εγινε rikudo και αρχισε να τον τρολαρει και ο obito
Leave a comment:
Leave a comment: