To shmerino chapter htan aksiologo.
To prwto edw kai poly kairo.
Makari na einai to telos afto, den mporei na to paei allo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αnime
Collapse
X
-
Ο Οrochimaru δεν εχει κανενα λογο που κανει αυτα που κανει (η εξηγηση που δινει ο ιδιος ειναι οτι θελει να δει που το παει ο Sasuke γιατι του φαινεται ενδιαφερον, οτι να ναι δηλαδη). Το γενετικο υλικο δεν το πηρε απο τους zetsu, οι zetsu ηταν τα bodies για το edo tensei.
True, μην νομιζεις οτι αυτα που δειχνει στο manga τωρα απεχουν και πολυLOL διαβαζω τα spoilers του Naruto και ειναι σα να μιλαμε για τη Καλημερα Ζωη των anime. Δε θα μου κανει εντυπωση αν μια μερα διαβασω οτι η Sakura ανεστησε τον Sasuke για να πολεμησει το γιο του Naruto που σκοτωσε τον 7o Hokage....
Στο σημερινο (ελπιζω) τελειωνει και η τελικη μαχη οποτε παμε για το επιλογο. Τωρα αν δεν το σταματησει ουτε εδω θα πω απλα ελεος, δεν τραβαει αλλο...Aplws einai dumb, entaksei yparxei action nai, alla genika twra pou teleiwnei fanhke oti den to eixe sxediasmeno apo thn arxh, phgainei tyxaia, den kserei pws na to teleiwsei.
Leave a comment:
-
Ela re oloi oi kakoi den exoun kalo logo na einai kakoi kai sure enough to 99% apo aftous ginontai kaloi xwris idietairo logo kai dyskolia...
Aplws einai dumb, entaksei yparxei action nai, alla genika twra pou teleiwnei fanhke oti den to eixe sxediasmeno apo thn arxh, phgainei tyxaia, den kserei pws na to teleiwsei.
Leave a comment:
-
LOL διαβαζω τα spoilers του Naruto και ειναι σα να μιλαμε για τη Καλημερα Ζωη των anime. Δε θα μου κανει εντυπωση αν μια μερα διαβασω οτι η Sakura ανεστησε τον Sasuke για να πολεμησει το γιο του Naruto που σκοτωσε τον 7o Hokage....
Leave a comment:
-
Δε θυμάμαι τίποτα από αυτά,πέρα από το λόγο που συμμάχησε ο ΟΜ με τους άλλους το οποίο μου φάνηκε απαράδεκτο.
Πάω να ξαναδώ Attack on Titan να πούμε να γουστάρω.
Leave a comment:
-
Nai malakies dhladh.
Ousiastika den yphrxe kanenas logos gia tipote apo osa ekane kai kanei o Orochimaru.
Oi dikaiologies pou anaferei o paixtis einai tou kwlou sthn kyrioleksia.
Leave a comment:
-
Ο οροτσιμάρου ευχαριστεί τον Sasuke που τον επανέφερε.Απλά κάνει τα θελήματα του μέχρι να τον ξεπληρώσει.Ανέστησε τους kage για να εξηγήσουν στο Sasuke τι συμβαίνει.Το γενετικό υλικό το πήρε από τους zetsu που ήταν μέσα στον Sasuke.Το έδειξε.
Ground άσε μας κουκλίτσα μου...
Leave a comment:
-
Είδα σήμερα το πρωί τα καινούρια One Piece,Fairy Tail,HXH,Naruto SPDN.
Το ΟΡ καλό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο,το FT προβλέψιμο αλλά εντυπωσιακό,το ΗΧΗ γάμησε,έσπειρε και παραμένει ότι πιο φρέσκο και ιδιαίτερο έχω δει σε shounen,ενώ το Naruto αν και μπάζει τρύπες από παντού πλέον και είναι τίγκα προβλέψιμο,το γούσταρα απίστευτα το πιο πρόσφατο επεισόδιο.
Λύστε μου μια απορία για το Ναρούτο.
Ο Οροτσιμάρου γιατί ανέστησε τους Χοκάγκε;Γιατί έγινε καλός;Επίσης για να τους αναστήσει δε χρειάζεται γενετικό υλικό ή κάτι τέτοιο;Που το βρήκε;Αν τα έχει εξηγήσει στο άνιμε αυτά και δεν τα θυμάμαι σόρρυ.
Leave a comment:
-
Nai apo perisy to kserame, egw ypologiza na teleiwsei sto 150.
Kai ta 148 polla einai, mexri na teleiwsei to arc yparxoun den yparxoun akomh 10 chapters.
Apoti fenetai to telos tou arc tha einai to 147 kai to 148 tha einai kati san sthsimo gia to mellon.
Opws kai naxei, apo ta kalytera anime pou eida ta teleftaia xronia kai sigoura to deftero kalytero shounen meta to Fullmetal Alchemist Brotherhood.
Oi ypoloipoi bafiarides as kratane shmeiwseis kai as pernoune mathimata.
Leave a comment:
-
το anime hunter x hunter θα τελειωσει το 148 επειδη δεν υπαρχει αρκετο υλικο απο το manga.
οποτε μεινανε αλλα 6 επεισοδια.
Leave a comment:
-
Έχω ξεκινήσει το Attack on Titan και δηλώνω εντυπωσιασμένος.Είμαι στο 10ο επεισόδιο ακόμα.Πότε βγαίνει η δεύτερη σεζόν είπαμε;
Leave a comment:
-
Egw pali psifizw oti thn thesh pou anafereis tha thn parei to Parasyte.
Leave a comment:
-
και το titan εχει ανθρωποφαγους γιγαντες τι να λεει
απλα βλεπω οτι το manga του terra formars εχει μεγαλη επιτυχια και το anime θα το απογειωσει ακριβως οπως εγινε και με το attack on titan.
Leave a comment:
-
Δεν συγκινηθηκα πολυ απο το video αλλα διαβασα την περίληψη του Plot και φαινεται αρκετα ενδιαφερων, σιγουρα θα δω τα ova οταν βγουν. Αλλα δυσκολο να ξεπερασει το attack on titan οταν εχει κατσαριδες
Leave a comment:
Leave a comment: