βλεπω και το parasyte αλλα δεν ειναι τοσο πορωτικο οσο το terra formars.
ειναι κατι διαφορετικο και πρωτοτυπο απο τα αλλα anime.
και το κανει και η madhouse οποτε κερδιζει πολλους ποντους.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αnime
Collapse
X
-
Etsi malista!
Egw vlepw to Parasyte, kalo einai kai tha ginei kalytero (exontas diavasei to manga to lew)
Leave a comment:
-
ποιος ειπε οτι δε θα το δω και οταν βγει και σε bluray
αν και μετα απο 2-3 μερες απο το πρωτη προβολη του καθε επισοδιου, βγαινει και η uncensored version του.

Leave a comment:
-
Aporw pws to vlepeis, to anime einai asteio me olo to censorship.
Kalytera einai na perimeneis thn DVD version pou tha fenontai oles oi skhnes.
Leave a comment:
-
επιτελους αρχισανε τα "punch of justice" σκηνικα στο terra formars
Leave a comment:
-
Το πώς θα κατορθώσει να το μαζέψει σε 5 chapters θέλω να το δω..Πραγματικά όμως τα πάντα μπορούν να συμβούν αυτή τη στιγμή. Ελπίζω τουλάχιστον το ending να είναι χορταστικό, γιατί διαφορετικά βλέπω τον kishi no1 wanted σε πολλές λίστες (interpol,CIA,KGB,Ku Klux Κlan, και δε συμμαζεύεται).
Leave a comment:
-
Βtw ανακοινωθηκε οτι το manga τελειωνει σε 5 επεισοδια
Φοβερες εξηγησεις αλλα ρε παιδι μου κατι μου θυμιζουν ολα αυταΩραίες εξηγήσεις μέχρι στιγμής
Leave a comment:
-
Ωραίες εξηγήσεις μέχρι στιγμής το naruto και αρκετή μάχη!Φτάσαμε στο δέντρο λοιπόν!
Leave a comment:
-
Oxi to HxH tha arghsei para poly na vgalei epeisdeio ksana, isws kai pote.
Mono 10 chapters exei apo to telos tou anime.
O Togashi mphke sto nosokomeio gia ponous sthn mesh kai to manga mphke se Hiatus mexri newteras (edw kai 5 evdomades mexri twra).
Sthn thesh sou den tha perimena kainourio epeisodio se ligotero apo 2-3 xronia ektos kai an gia kapoio logo o Togashi kseskistei na grafei, pragma pou den tha symvei.
Leave a comment:
-
Είδα το τελευταίο επεισόδιο ΗΧΗ.Όσο με πώρωνε αυτό που έβλεπα,τόσο στεναχωριόμουν που τελείωνε.Μακάρι να συνεχιστεί γρήγορα το anime.Και με 25 επεισόδια το χρόνο,ευχαριστημένος θα είμαι.Το μάνγκα πόσο έχει προχωρήσει;Βγαίνει κανονικά ανά βδομάδα ή με το πάσο του;
Επίσης το τελευταίο FT αν και μέτριο και μάλλον φίλλερ,είχε 1-2 καλές σκηνές,το πιο πρόσφατο ΟΡ οδεύει γοργά,ελπίζω,προς επικές μάχες,ενώ τα 2 τελευταία Ναρούτο σπείρανε ΑΠΕΙΡΑ.
Leave a comment:
-
δεν υπαρχει thread για μουσικη απο anime οποτε θα αφησω εδω ενα απο τα πιο επικα κομματια που εχω ακουσει ποτε σε anime.
Leave a comment:
Leave a comment: