Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αnime

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• thunderjohn
    replied
    Σχεδόν δάκρυσα. Ο μονόλογος του Sasuke ήταν πολύ καλός.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τελειωσε το naruto σημερα με διπλο τευχος! Εντυπωσεις?

Παντως συγκινηθηκα λιγο οταν ειδα την τελευταια σελιδα με το ευχαριστω του Kishimoto γι'αυτα τα 15 χρονια.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    χαμος, πανικος, τα παντα ολα.

για οσους δε καταλαβαν η marvel μυριστηκε λεφτα με το τσουβαλι και ετοιμαζει "attack on titan x marvel" crossover.

avengers και μαλακιες

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Βάση κάποιων σχεδίων από την ταινία

Edit:MAJOR SPOILER AHEAD!!!!!!!!!

Ετοιμαστείτε για μερικά spin-off

:troll::troll:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Na sou pw, manga spoiler:

Ti tha paixtei twra, ektos apo matia, tha exoume kai USB xeria h tha meinoun etsi anaphroi?

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ναι σε αυτη τη μαχη αναφερομαι και εγω Ground ;)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Pipes ametrhtes, mono o Guy otan emfanistei tha swsei kapws thn katastash, kata ta alla klassika mavra xalia, eftyxws teleiwnei kai to manga.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Tug of War sto Naruto anime.Ωραίο αλλά κάπως υπερβολικό.Νooto πως ήταν σε σχέση με το μάνγκα;
    Κοιτα το anime γενικοτερα δεν μου αρεσει στα τελευταια επεισοδια γιατι εχει ριξει τον ρυθμο του και πηγαινει περιπου οπως στο manga (1 επεισοδιo anime = 1-1.5 επεισοδιο manga). Τωρα το συγκεκριμενο στο manga ηταν ΠΟΛΥ χειροτερο (μπορεις να βαλεις να το τσεκαρεις και εσυ, η συγκεκριμενη σκηνη χτυπαγε πολυ στο ματι και ηταν φουλ για γελια) παρολα αυτα imo οι animators δεν καταφεραν να το σωσουν τελειως...

Οταν τελειωσει αυτο το σκηνικο (που ειναι πολυ βαρετο κατα τη γνωμη μου) θα ακολουθησει μια μαχη που η αληθεια ειναι θελω να την δω animated, πιστευω θα ειναι πολυ ωραια. Κατα τα αλλα μην περιμενετε κατι πολυ διαφορετικο απο αυτο που βλεπετε τωρα (γενικα ολο το υπολοιπο anime θα ειναι πανω κατω μαχες με bijuu bombs and thats all). Επισης ο Kishimoto εκανε και οτι χειροτερο μπορει να γινει κατα τη γνωμη σε μια τετοια ιστορια (πολυ λιγες φορες το εχω δει να λειτουγει καλα), χτρησιμοποιει προς το τελος Deus Ex Machina στοιχεια +

ο Final Villain ειναι καποιος ασχετος που δεν τον εχει δειξει ακομα.

Το manga τελειωνει στο επεισοδιο αυτης της εβδομαδας αν δεν κανω λαθος (αν οχι ισως να εχει ενα ακομη την επομενη εβδομαδα για να το τελειωσει στα 700 τευχη).

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Originally posted by kakashi_gr View Post
    νεο trailer για τη ταινια naruto που θα διαδραματιζεται μετα το τελος του manga και θα χει τον naruto ενηλικο.
    το βαζω σε spoiler γιατι δειχνει τον επομενο hokage
    Dat kakashi, και ο Naruto μετά το timeskip

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Νομίζω πολύ δυνατό είναι στο anime.Τύφλα να'χει η spirit bomb!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Tug of War sto Naruto anime.Ωραίο αλλά κάπως υπερβολικό.Νooto πως ήταν σε σχέση με το μάνγκα;

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Μέχρι τότε θα έχει τελειώσει και το anime??

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    δεκεμβριο στο cinema και σε bluray σεπτεμβριο του 15 λογικα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    12/6 ή 6/12???
    Συγκίνηση...

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    νεο trailer για τη ταινια naruto που θα διαδραματιζεται μετα το τελος του manga και θα χει τον naruto ενηλικο.
    το βαζω σε spoiler γιατι δειχνει τον επομενο hokage

Leave a comment:

Working...
X