Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αnime
Collapse
X
-
Εγώ πάλι μόλις είδα πως ένας τρελός πήρε την ταινία σε rip από Amazon uk prime, βρήκε legit καθαρό ιαπωνικό ήχο, το πέρασε από πάνω και είναι μπόμπα. Το βρήκα σε πράιβειτ τράκερ, δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει κι αλλού. Το βράδυ έχει προβολή
Leave a comment:
-
Δεν άντεξα το hype και ενέδωσα. Η ταινία τα σπαέι!! Brocolli FTW!!
Leave a comment:
-
Περιμένω να βγει καλό rip, επειδή αρνούμαι να την δω σε handcam.
Leave a comment:
-
Εχει δει κανεις τη νεα DBS movie με το retelling του Brolly stοry? Δεν εχω καταφερει να τη δω ακομα αλλα γενικα πηρε πολυ καλες κριτικες και ελπιζω να το κανω μεσα στις επομενες ημερες. Btw production wise ειναι 1000 steps beyond anything στο dragonball και το γεγονος οτι επαναφεραν το hand drawn style των 80s ειναι πραγματικα respect (φανταστικο αποτελεσμα απο οσα εχω δει art-wise). Επισης και η μουσικη ειναι τελεια απο tracks που ακουσα. Θα γραψω εντυπωσεις μολις την δω ολοκληρωμενα.
Leave a comment:
-
Βλέπω darling in the franxx ,ειχε γίνει ντόρος όταν κυκλοφόρησε οπότε είπα να το τσεκαρω λίγο και εννοείται one piece το οποίο ευχομαι σε δέκα χρόνια να έχει τελειώσει
Leave a comment:
-
Και ΝΑΙ κυρίες και κύριοι,
είναι ο BROLY, του Paragus ο γιος,
του καρατε τιμωρός!!!
Leave a comment:
-
Messatsu Goku α λα Akuma στο νέο επεισόδιο!Attached Files
Leave a comment:
-
Προσφατα τελειωσα το mob psycho 100, παρα πολυ καλο, πιο αστειο απο One Punch Man (ειναι ο ιδιος creator στα manga) αλλα οχι τοσο καλες μαχες. Πολλες ομοιοτητες στους χαρακτηρες και στο χιουμορ αλλα αρκετα διαφορετικο artstyle.
Leave a comment:
-
Remastered στιγμιότυπα της κλασσικής μάχης Goku vs Frieza από την director's cut έκδοση του Resurrection of F
Leave a comment:
-
Συμφωνώ με το απότομο τελείωμα του arc, ειδικά με το πώς πασάλειψαν το κλείσιμο περί μέλλοντος.
καταστροφή με cult σκηνικό πατάω το κουμπί και εμφανίζεται ο απόλυτος θεός, υποτιθέμενη επιστροφή πιο πίσω με ύπαρξη διπλού trunks, βάζουμε και τον Gohan για συγκίνηση κτλ.
Πλέον βλέπω κάθε νέο επεισόδιο, με τις peak στιγμές του κατ' εμέ να ήταν όσες αναφέραμε πιο πίσω στο thread.
Γενικά δεν είναι άσχημο, δεν βλέπουμε όμως κάτι εντελώς νέο πέραν από τον God. Απλά παραλλαγές της δοκιμασμένης συνταγής όπως kaioken, spirit bomb, Mafuba τεχνικές, εχθρός Frieza, Future Trunks arc κ.ά.
Edit:
Τα επεισόδια τα βλέπω εδώ: streamdbs.com
Έχει ενοχλητικές διαφημίσεις πριν ξεκινήσει αν δεν έχετε κάποιο ad blocker, αλλά είναι σε πολύ καλή ποιότητα και μετάφραση.Last edited by Ryu_gr; 22-11-2016, 11:44 PM.
Leave a comment:
-
Δεν ειδα ακομη το 67 αλλα ακουσα οτι ειχε πολυ ασχημη υλοποιηση στο σχεδιο. Μ αρεσε πολυ η Saga μεχρι το 66 αλλα πολυ γρηγορο escalation imo.
Μπορουσε να κρατησει ενα επεισοδιο η φαση με το Vegito.
Leave a comment:
Leave a comment: